Σκυλιά σε ζαχαροπλαστεία και καταστήματα με τρόφιμα;


evdoxia

Member
15 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Χαλάνδρι
Καλησπέρα σας,

Έχω θυμώσει τόσο πολύ που στο Παγκράτι κανα δυο μαγαζιά με τρόφιμα δεν με άφησαν να μπω μέσα με τον σκύλο μου. Μετά, βέβαια, ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι μόλις μετακόμισα μόνιμα στην Αθήνα από το Λονδίνο και ότι εδώ δεν έχουν την ίδια άποψη για τα κατοικίδια.

Μου αρνήθηκαν την είσοδο σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο στην Ευτυχίδου και σε κατάστημα με ξηρούς καρπούς επίσης στο Παγκράτι.

Τι ακριβώς ισχύει; Να συνεχίσω να τους σαμποτάρω και να λέω και στους φίλους μου να μην πατάνε εκεί ή όχι;

Ευχαριστώ!
 




Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
201
Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Απαγορεύετε η εισόδων κατοικίδιων σε καταστήματα πόσο μάλλον καταστήματα που πουλάνε τρόφιμα. Μόνο σε σκυλους συνοδοί τυφλών επιτρέπεται η είσοδος παντού, αλλά και πάλι όλο και κάποιος θα βρεθεί να δημιουργήσει φασαρία. Εμένα μου έχουν κάνει παρατήρηση που είχα τον σκυλο να με περιμένει έξω από φούρνο και από μάρκετ. Όχι να μπει μέσα. Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν να τα βγάζουμε βόλτα.
 
  • Like
Reactions: evdoxia


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
819
929
27
εγω τις προαλλες περιμενα εξω απο φαρμακειο, σε αποσταση απτην πορτα κιολας, και βγαινει μια ξυνισμενη @γ@μητη, με κοιταει εμενα και το 6,5 κιλων σκυλι μου και λεει "ΠΑΡΤΟ ΠΙΟ ΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ"
 
  • Like
  • Haha
Reactions: evdoxia and Belvigo


Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
201
Καλά και αυτή από κει που ήταν ο σκύλος ήθελε να περάσει; αν ήταν εύσωμη θα της έλεγα λίγη δίαιτα και θα περνάς μια χαρα :LOL: . Αν πάλι ήταν καμιά αδύνατη ξιπασμενη θα της πρότεινα να ξαναμπεί στο φαρμακείο και να πάρει κανένα λεξοτανιλ.
 
  • Like
Reactions: evdoxia


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
819
929
27
οχι, το περιεργο ηταν πως δεν ηθελε να περασει ουτε καν προς την μερια μας! εγω ημουν δεξια, αυτην αριστερα την περιμενε η παρεα της. της λεω δε δαγκωνει ο σκυλος, και λεει το ξερω, και φευγει
αυτοι δυστυχως δε παιρνουν λεξοτανιλ, μας κανουν ολους τους υπολοιπους να θελουμε να παρουμε ομως.... :LOL:
 
  • Like
  • Haha
Reactions: evdoxia and Belvigo