Σκυλοπαρέες στη Λάρισα

ermirinaki

Member
31 Αυγούστου 2011
14
0
Λαρισα
Επειδη εψαξα και δε βρηκα αναλογο θεμα ειπα να το ξεκινησω. Σε λιγοτερο απο 1 μηνα το καμαρι μου τελειωνει τα πρωτα του εμβολια και θα μπορουμε πλεον ανετα να βγαινουμε βολτες. Προς το παρον βολευομαστε με μια βολτα 5 λεπτων στο τετραγωνο. Επειδη σαν νεα στο φορουμ δεν ξερω αν υπαρχουν ατομα στο φορουμ που ειναι απο Λαρισα και αν κανουν συναντησεις και που με τα σκυλακια τους. Αν υπαρχουν θα χαιρομουν πολυ να γινει καποια σκυλοσυναντηση.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Καλησπερα,
Υπαρχουν σκυλοπαρεες στη λαρισα και μαλιστα πολλες...εγω με τη λαμπραντορινα μου πηγαινουμε στο αλκαζαρ...εκει εχει ενα κλειστο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης και μπαινουμε απο μια τρυπα που εχει η περιφραξη...το μονο προβλημα ειναι οτι καποιες φορες μαζευονται ψευτομαγκες με τα πιτ μπουλ τους τα οποια δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι...μπορει να ορμηξουν στο σκυλι σου χωρις λογο οποτε αν δεις τετοια φαση μην μπεις...δν λεω οτι φταινε τα σκυλια αλλα αυτοι που τα εχουν και νομιζουν οτι ειναι πιο μαγκες οταν τα σκυλια τους δαγκωνουν τα αλλα...μια φορα μπηκα με τη δικια μου και εναν φιλο με ντογκο...τοτε οι μαγκες σε χρονο dt μαζεψαν τα πιτ μπουλ...κατι τετοιοι δημιουργουν προβληματα και μετα τα ακουμε εμεις...

ermirinaki

Member
31 Αυγούστου 2011
14
0
Λαρισα
Σκαρλετ δεν
εχεις αδικο ειναι ιδανικο μερος για περπατημα και για ποδηλατο βεβαια δεν απεχει πολυ απο το σημειο που ανεφερε ο αλεξ στο 10 μετρα αποσταση ειναι χεχεχε

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
οταν λεω αλκαζαρ δεν εννοω το γηπεδο βρε...εννοω το παρκο μεσα απο το οποιο περναει ο πηνειος...εκει ειναι και το παρκακι που σου λεω...απλα διπλα στο ποταμι εχει και αλογα που αν κλωτσησουν το σκυλο θα του κανουν ζημια...τη δικια μου την προσεχω πολυ και δεν την αφηνω ελευθερη σε μερη που μπορει να φυγει...ενθουσιαζεται ευκολα και δεν ακουει καποιες φορες οποτε...επισης ειμαι σιγουρος οτι θα μπει στο ποταμι μονη της αν την αφησω...την αλλα φορα στη χαλκιδικη ενω ημασταν ολοι στο σπιτι του θειου μου και επαιζε με ενα τζακ ρασελ οταν ειδε οτι απεναντι στα 300 μετρα ειχε θαλασσα εφυγε και πηγε για μπανιο...χαχα...οποτε απο τοτε την εχω απο κοντα...και δεν ειχε ζεστη ηταν πασχα...απλα λατρευει το νερο...αν δεν τη βαλεις στη θαλασσα κλαιει...ειναι ο μονος λογος που μπορει να κλαψει

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
και πλεον επειδη σταματησε η ροη του πηνειου μεσα στη λαρισα ειναι τρομερα βρωμικα τα νερα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για free βολτάδα στο ποτάμι κάτω αλλά εκεί που γίνεται τώρα η νέα ανάπλαση και δεν έχει πολύ κόσμο.
Επίσης στον Άγιο Αντώνιο είναι καλά αλλά φέρνουν μερικοί τα σκυλιά χωρίς λουρί οπότε με λίγη προσοχή..

Εμείς επιστρέφουμε Λάρισα μόνο στις γιορτές και αργίες, θα χαιρόμουν να κανονίζαμε κάποια στιγμή σκυλοσυνάντηση :)

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Καλησπερα σε ολους τους συμπολιτες.Το συνιθισμενο μερος συναντησης στην Λαρισα ητανε το Αλκαζαρ.Δεν ξερω εαν αλλαξε κατι γιατι πλεον παω στο ποταμι μονος μου με την Πατυ αλλα νομιζω πως ακομα εκει μαζευονται οι σκυλογονεις με τα καμαρια τους!Να φροντισεις να εχεις μαζι σου ολα τα απαραιτητα για μια βολτα με κοσμο!Παντως ειναι πολυ ωραια απο οσο θυμαμαι μαζευομασταν και καναμε πολυ ωραια παρεα και εμεις και τα σκυλακια μας!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Παιδιά ήμουν 6 χρόνια φοιτήτρια στη Λάρισα και πήγαινα στον Αλκαζαρ τον μικρό μου. Μεχρι και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε που πήγα με την κολλητή μου και τον δικό της σκύλο οι περισσότεροι σκυλογονείς μαζέυονται στο παρκο κυκλοφορίας που έχει φτιάξει ο δήμος εντος του Αλκαζαρ. Η πόρτα ειναι κλείστηι με λουκέτο όμως είναι ανοιχτο το σύρμα στο πλάι όπως φεύγεις για τα σκαλάκια δεξιά. ΤΟ ανοιγμα είναι αρκετα μεγάλο χωράτε ανετα. Αααχ!Πόσο μου ελειψε!!!Αντε καλές σκυλοβόλτες...κα οταν πατε και δείτε ενα τελειο αγγλικό μπουλντογκ τον Βίκτωρ να του δώσετε πολλά φιλιά και χαιρετισμούς στον ιδιοκτητη του τον κύριο Χαρη!!!!

Tasos_Dex

New Member
26 Ιανουαρίου 2012
4
0
Λάρισα
Καλησπέρα, είμαι νέος στο φορουμ και μιας και βρήκα Λαρισαίους θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Θέλω να παρω ένα γκρενενταλ, έχω βρει ένα κουτάβι από Κρήτη (δεν ξέρω αν θα πάρω αυτό τελικά, φοβάμαι το ταξίδι. Τέλος πάντων, κάπου θα βρω ένα γκρενενταλ, θέλω τα φώτα σας από άποψη εκπαίδευσης. Υπάρχει τίποτα στη Λάρισα? Βρήκα το Κέντρο εκπαίδευσης σκύλων, αλλά μου είπαν πως θα πρέπει να αφήσω μόνο του το σκύλο μου για 2 μήνες εκεί. Υπάρχει κάτι άλλο? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Σε λίγο καιρό θα σας γνωρίσω κι από κοντά στο Αλκαζάρ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
To θεμα δεν ειναι να βρεις εκπαιδευτη... αλλα αν ξερεις απο που πρεπει να παρεις το κουταβι σου.
Και απο οτι βλεπω στο ποστ σου μαλλον δε το γνωριζεις :)

Tasos_Dex

New Member
26 Ιανουαρίου 2012
4
0
Λάρισα
Ναι πήρα και τηλέφωνο εκεί! Έχω ενημερωθεί. Απλώς ψάχνω να βρώ αν γίνεται από τη Λάρισα. Θέλω να πω, θα βρω απλά ίσως χρειαστεί να κάνω μερικά χιλιόμετρα, απλώς φοβάμαι για το αν ειναι καλό το κουταβάκι μου να ταξιδέψει τόσες ώρες. Για αυτό το ψάχνω από που θα πάρω τελικά. Και μιας και είμαι εδώ, μήπως ξέρετε κάποιον που θα μπορούσα να απευθυνθώ στη Λάρισα ή καπου κοντά? Επίσης, θα μου προτείνατε να πάρω από pet shop? Μου είπαν όμως σε ένα που ρώτησα ότι τα εισάγουν από Ουγγαρεία και πάλι σκέφτομαι μήπως θα είναι ταλαιπωρία για το κουταβάκι μου αυτο?
Οπότε τώρα άρχισα να σκέφτομαι και την εκπαίδευση! Για αυτό ρωτάω αν ξέρετε κάτι στη Λάρισα. Και θα βοηθούσε ότι ξέρετε!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Επίσης, θα μου προτείνατε να πάρω από pet shop? Μου είπαν όμως σε ένα που ρώτησα ότι τα εισάγουν από Ουγγαρεία και πάλι σκέφτομαι μήπως θα είναι ταλαιπωρία για το κουταβάκι μου αυτο?
Εντάξει, θα φάει μια ταλαιπώρια το κουτάβι να έρθει από Ουγγαρία-Λάρισα..
Αλλά το μεγαλύτερο μανίκι το τρων οι γονείς του

Υποθέτω δε θα ήθελες να συμμετέχεις σε αυτή την "ομορφιά"..
Άρα το pet shop βγαίνει εκτός.
Σωστά;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν και εκτος θεματος....
οχι να μην παρεις απο pet shop και δεν ειναι θεμα μονο η ταλαιπωρια του μικρου απο το ταξιδι. Ψαξε στα θεματα του φορουμ σχετικα με puppy mills και θα καταλαβεις γιατι. Και οχι να μην παρεις απο γνωστο γνωστου που εχει φανταστικη σκυλα και εκανε κουταβια, ουτε απο αγγελιες στην εφημεριδα. Αν θες γκρενενταλ πρεπει να ψαξεις να βρεις σωστο εκτροφεα. Σου προτειναν ηδη καποιον. Ψαξε να βρεις και αλλους για να μπορεις να κρινεις απο μονος σου ποιος κατα την γνωμη σου ειναι ο καλυτερος. Ο ΚΟΕ μπορει να σου δωσει μια λιστα με εκτροφεις αλλα θα πρεπει να επιμεινεις αρκετα μεχρι να την παρεις και μετα θα πρεπει να ψαχτεις και μονος σου για να βρεις ποιος απο ολους σου κανει.
Ο σωστος εκτροφεας θα σου δωσει το κουταβι σε ηλικια 2 μηνων και θα εχει pedigree που θα αποδεικνυει οτι ειναι καθαροαιμο, ειναι καταγεγγραμενο και θα ξερεις την μανα του, τον πατερα του και το μισο του σοι (και αυτο ειναι σημαντικο και για θεματα υγειας και συμπεριφορας το να ξερεις το γενεολογικο του δεντρο).
Και ναι θα σου κοστισει κατι παραπανω ή αρκετα παραπανω αν το παρεις απο σωστο εκτροφεα και οχι απο pet shop αλλα αξιζει το κοστος γιατι θα το γλιτωσεις απο αλλα κοστη μετα.
Οι 4 ωρες που θα κανει το κουταβι να ερθει πχ απο Αθηνα στη Λαρισα δεν ειναι προβλημα. Ταξιδευουν κουταβια και απο σωστα εκτροφεια στο εξωτερικο και ερχονται Ελλαδα και δεν εχουν προβλημα.

Tasos_Dex

New Member
26 Ιανουαρίου 2012
4
0
Λάρισα
Σας ευχαριστώ πολύ! Διάβσα κι άλλα άρθρα και εκτός φόρουμ για pet shop και νομίζω έχετε απόλυτο δίκαιο. Το αποκελείω το pet shop. Τώρα από γνωστό γνωστού, εντάξει. Απλά το πιο πιθανό είναι να μην έχουν pedigree τα σκυλιά που ζευγάρωσε αν και δεν είναι τελείως απίθανο. Μόλις τελειώσω με την εξεταστική θα το ψάξω ακόμα περισσότερο, να μάθω και ποιος είναι ο γνωστός του γνωστού μου στην Κρήτη που σας είπα και να ρωτήσω και για άλλα εκτροφεία πέρα από το clevercanin που ρώτησα, αν και αυτός μου φάνηκε αρκετά καλός κύριος και νομίζω είναι και καλός επαγγελματίας. Από αγγελίες και να θελα, δεν βρίσκω, κανείς δεν έχει γκρένενταλ.
Τέλος πάντων, είμαστε λίγο εκτός θέματος όμως εδώ, ίσως να τα πούμε σε κάποιο άλλο νήμα ε?