Σκυλο-φιλοξενία και σκυλο-βόλτα

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα σας !!
Ανοίγω αυτο το θέμα για να πω οτι μπορώ να φιλοξενήσω το σκυλάκι σας κάποιες μέρες .
Δηλαδή φεύγετε και δεν έχετε που να το αφήσετε ?
Υπάρχει λύση :p
Το σκυλάκι θα μένει μέσα στο σπίτι μου και δεν μπορώ να φιλοξενήσω πάνω απο δυο την ίδια μέρα .

Επίσης μπορώ να βγάλω βόλτες το σκύλο σας αλλα επειδή δεν έχω αμάξι αυτο ισχύει μόνο για Πειραιά .

Ρώτησα αν μπορώ να ανοίξω αυτό το θέμα και δεν υπάρχει πρόβλημα

όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μου στείλει ΠΜ.

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Να σου πω ...

εγώ ίσως σε χρειαστώ κάποιες Παρασκευές για λίγες ωρίτσες. Τι εννοώ? Είδα το Πειραιά και μου χτύπησε καμπανάκι ;)
Εργαζόμαστε κοντά σου και φεύγουμε απευθείας από τη δουλειά για το εξοχικό κατά τις 18:30 το απόγευμα.
Και συνήθως μας φέρνει τη μικρή pet taxi για να μην επιστρέφουμε σπίτι, επειδή δεν είναι ο δρόμος μας προς τα εκεί.
Οπότε θα σου στείλω ΠΜ να μου πεις κι εσύ αν μπορείς! Θα είναι περίπου για 8-9 ωρίτσες.

Να είσαι καλά !!

ΥΓ: την πρώτη φορά χρησιμοποίησα ένα pet shop/ιατρείο/φιλοζωική όλα μαζί και μη σας πω την εμπειρία μου !!! Το κουτάβι μου τότε με ταχυκαρδία το πήρα και τελικά άντεξα να την αφήσω μόνο 2 ώρες !!! Πήγα και την πήρα μέσα στα κακά (ούτε που μου την έπλυνε η να μην πω) και τελικά την είχα κάτω από το γραφείο για το υπόλοιπο της ημέρας !!! Τότε χώραγε.................... Δεν ήξερα - δεν ρώταγα ?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ναι !! μια χαρά σκυλάκι είναι !! :)))
Βέβαια η Λούνα θα μετακομίζει μερικές μέρες γιατί την φοβάται :Ρ

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
Κάλα χωρίς να γνωρίζεις κάποιον ...θα του εμπιστευτείς το σκύλο σου??????????ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτό σε ποιον πηγαίνει ??
Στο γρίφο ή σε μένα ???

Μάλλον στο δικό μου έχεις κάνει παράθεση ...
Στο αγόρι μου θα πηγαίνει !!
Τρελαίνονται στην οικογένεια του για την Λούνα ! και όταν ταξιδεύω εκεί την αφήνω !!
Δεν νομίζω αναφέρω οτι την παρατάω σε κάποιον άγνωστο !!

Last edited:

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
λουνα μου μια ερωτηση εχω γιατι ξεχασα να σε ρωτησω,,, το κανεις δωρεαν αυτο η αμοιβεσαι με ενα μικρο ποσο?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με το σκύλο του και να δει και εμένα και το χώρο !!
Είναι αδύνατον να παίρνουμε παντού το σκύλο μαζί μας !!
Όλο και κάπου τον αφήνουμε, σε πανσιόν , σε πετ σοπ κλπ. δεν είναι δυνατόν να τους ξέρουμε ούτε όλοι έχουν κάποιο γνωστό που μπορεί να βοηθήσει !! Αλλά γίνεται να έρθουν σπίτι μου να δουν και αν τους αρέσει και με εμπιστεύονται οκ !
Εξάλλου το έχω κάνει και στο παρελθόν οπότε έχω και συστάσεις !

Στο οικονομικό θέμα δεν μπορώ να απαντήσω δημόσια αν θες στείλε μου ΠΜ

Και γερμανικά δεν ξέρω οπότε δεν κατάλαβα και τι έγραψες.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τα off topic μηνύματα διεγράφησαν.
Παρακαλώ η συζήτηση να μείνει εντός θεματολογίας και σε χαμηλούς τόνους.

Ευχαριστώ!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Παιδιά, δεν χρειάζεται να αρπάξουμε την Louna mou απο τον λαιμό για κάτι που θέλει να κάνει. Το αν είναι ικανή να το κάνει ή όχι αυτό θα το κρίνετε και εσείς οι ίδιοι. Μπορείτε όπως σας λέει και η ίδια να πάτε από τον χώρο της να την γνωρίσετε να την πρήξετε από κοντά στις χιλιάδες ερωτήσεις και να αποφασίσετε αν σας καλύπτει για οποιοδήποτε συμβάν και αν θέλετε να αφήσετε εκεί το σκυλί σας για κάποιες ώρες ή μέρες ή όχι. Και εγώ το ίδιο κάνω και πάντα ενθαρρύνω τον κόσμο να έρχεται να με γνωρίσει από κοντά, να δει τον χώρο μου, να γνωρίσει την αγέλη μου και να βγάλει ο/η ίδιος/α γνώμη για αν εμπιστεύονται εμένα και την αγέλη μου για να αφήσουν το σκυλί τους.

Εγώ προσωπικά, έχοντας δει το σκυλί μου σε άσχημη κατάσταση μετά την διαμονή της σε 2 διαφορετικές πανσιόν όταν 2 φορές αναγκάστηκα έπρεπε να αφήσω την Ζήβα κάπου δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να αφήσω σκυλί μου σε καμία πανσιόν όσο φτηνή ή λουξ και αν είναι και ποιο εύκολα ίσως θα εμπιστευόμουν έναν ιδιώτη να φιλοξενήσει τα σκυλιά μου στο σπίτι του ακόμα και με τα ίδια λεφτά που θα έδινα στην πανσιόν, εφόσον βέβαια πήγαινα από τον χώρο και έπεφταν βροχή οι ερωτήσεις και λάμβανα τις σωστές απαντήσεις.

@Louna mou όμως ένα πράγμα που λες και εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω ωραίο και γενικά δίκαιο είναι που λες ότι θα δίνεις εσύ το σκυλί σου κάποιες μέρες στο αγόρι σου να το κρατάει όταν εσύ θα κρατάς άλλο σκυλί (διόρθωσε με βέβαια αν κάνω λάθος και δεν κατάλαβα καλά); Συγχώρα με, αλλά γιατί να πρέπει το σκυλί σου να ξεσπιτώνετε και να αλλάζει παραστάσεις γιατί θες εσύ να κάνεις την δουλειά του Pet Sitting? Καταλαβαίνω ότι το σκυλί μπορεί να γνωρίζει το αγόρι σου και το σπίτι του, αλλά άλλο το να πρέπει να πάει εκεί γιατί εσύ λείπεις και δεν μπορεί να μείνει μαζί σου και άλλο να διώχνεις το σκυλί για να έρθει ένα άλλο.

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Κάλα χωρίς να γνωρίζεις κάποιον ...θα του εμπιστευτείς το σκύλο σου??????????ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:confused:

Πρώτον εσένα τι σε ενόχλησε και έχεις αυτή τη στάση απέναντί μου ? :eek:

Δεύτερον... για να την αφήσω θα την γνωρίσω την κοπέλα, θα πάω να δω το χώρο της πως συμπεριφέρεται και τι κάνει... θα την δω και θα βγάλω κάποιο μικρό συμπέρασμα... αφού πρώτα έχω πάρει και κάποιες γνώμες & συμβουλές από εδώ μέσα !!! Το αν είναι ικανή ή όχι θα το κρίνω όντως εγώ ή όποιος άλλος βρεθεί στην ίδια θέση με μένα... Ίσως χρειαστεί και μια και δυο φορές. :rolleyes:

Και ήμουν κατατοπιστικότατη ... θα γινόταν σε ημέρα που δε θα είχα άλλη επιλογή εν ώρα εργασίας και για κάποιες ωρίτσες ΜΟΝΟ... όχι για διανυκτέρευσή - όχι για μέρες! :-k

Και επειδή εδώ και ένα χρόνο έχει χρειαστεί μόνο μια φορά να την αφήσω κάπου για 6 ώρες επειδή δεν είχα άλλη επιλογή... αναγκάστηκα να την πάω όπως προανέφερα σε ένα μαγαζί δίπλα στην εργασία μου... και επειδή κάτι τέτοιο δε θέλω να το ξαναπεράσω ούτε εγώ ούτε το σκυλί μου, σε κάποια στιγμή ανάγκης (εάν και εφόσον επαναλαμβάνω χρειαστεί) προτιμώ να έχω σαν επιλογή την ανωτέρω :wink:

Και επειδή εγώ γνωρίζω κάτι ολίγον από γερμανικά *demonio*... ναι όντως είμαι απίστευτη σε άλλους τομείς όμως :gafas2:... ή αν το θες αλλιώς ... δεν συμβαίνουν περίεργα πράγματα απλά εσύ χωρίς να γνωρίζεις κάποιον βγάζεις λανθασμένα ή γρήγορα συμπεράσματα...

καλή σου μέρα και να είσαι καλά !:)

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δεν είπα οτι θα αφήνω γενικά το σκυλό μου σε κάθε φιλοξενία :)
Αναφέρθηκα σε αυτο που είπε ο γριίφος .
Γιατί έχουμε βγει βόλτα και η Λούνα φοβόταν την Λόλα ( αν δεν κάνω λάθος το όνομα )

Επίσης η Λούνα πάει κατα καιρούς και μένει σπίτι του , χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος .
Απλώς περνάει πολύ καλά και την θέλουν στην οικογένεια του .
Ξέρω πως ακούστηκε κάπως περίεργο αυτό που έγραψα και εγω θα το παρεξηγούσα αν το διάβαζα , και λογικό είναι αν δεν ξέρεις πως λειτουργώ .

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν είπα οτι θα αφήνω γενικά το σκυλό μου σε κάθε φιλοξενία :)
Αναφέρθηκα σε αυτο που είπε ο γριίφος .
Γιατί έχουμε βγει βόλτα και η Λούνα φοβόταν την Λόλα ( αν δεν κάνω λάθος το όνομα )

Επίσης η Λούνα πάει κατα καιρούς και μένει σπίτι του , χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος .
Απλώς περνάει πολύ καλά και την θέλουν στην οικογένεια του .
Ξέρω πως ακούστηκε κάπως περίεργο αυτό που έγραψα και εγω θα το παρεξηγούσα αν το διάβαζα , και λογικό είναι αν δεν ξέρεις πως λειτουργώ .
@Louna mou, εγώ θα είμαι το τελευταίο άτομο που θα σε κατακρίνει, αυτό να το ξέρεις. Ότι θες να κάνεις και μπορείς κάντο, αλλά μία μονάχα συμβουλή θα σου δώσω διότι έχω δει άτομα που ήθελαν να ασχοληθούν με το Pet Sitting και τελικά τους γύρισε μπούμερανγκ η κατάσταση και με τους άλλους ιδιοκτήτες αλλά και με το ίδιο το σκυλί τους. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να προσέξεις πολύ πάνω από όλα το σκυλί σου.

Αυτό που θες να κάνεις είναι πάνω-κάτω μια δουλειά, άρα ο/η άλλος/η σου εμπιστεύονται το σκυλί τους ώστε αυτό να περάσει καλά μαζί σου και να μην πάρουν πίσω ένα σκυλί στα μαύρα χάλια, άρα αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι σημαντικό για εσένα αλλά επίσης πρέπει να προσέξεις να μην βγει αυτό σαν αρνητικό για το δικό σου το σκυλί. Όπως καταλαβαίνεις μιας και δεν θα μπορείς να ξέρεις το κάθε σκυλί που σου φέρνουν (άσχετα αν σου λένε για το πόσο καλό και ήρεμο είναι) θα πρέπει να ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το δικό σου σκυλί και το πως θα ανταπεξέλθει με κάθε ξένο σκυλί και πως θα αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, γιατί όπως είπα και παραπάνω το να φεύγει το σκυλί σου από το σπίτι του για να πάει στου αγοριού σου μόνο και μόνο για να μην τσακωθεί, μπλεχτεί, κλπ με το ξένο σκυλί δεν είναι σωστό και γενικά μπορεί να αποκτήσεις αργότερα προβλήματα με το σκυλί σου για αυτό το θέμα.

Εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο και να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες και όλα να πάνε καλά.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ευτυχώς έχω ένα ήρεμο σκυλί , που είναι πολύ καλά κοινωνικοποιημένο και μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα .
Αντιθέτως χαίρομαι που θα υπάρχουν 2 σκυλιά στο σπίτι .

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη :)

Amalaki1987

New Member
9 Σεπτεμβρίου 2017
1
0
38
Καλησπερα μενω πειραια κ εχω ενα σκυλακι αλλα επειδη δουλευω πολλες ωρες θα θελα 1-2 φορες την βδομαδα να το πηγαινετε βολτα! Μπορειτε να μου στειλετε το τηλεφωνο σας;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea