Σκύλια ηθοποιοί (πρωταγωνιστές)..

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Εκοτοντάδες , χιλιάδες , μυριάδες είναι οι ταινίες εκείνες στις οποίες βλέπεις και από ένα σκυλάκι να έχει ένα ρόλο σε κάποια ταινία!

Όμως πόσες είναι οι ταινίες εκείνες στις οποίες πρωταγωνιστούν τα σκυλιά και δεν είναι απλά ''κομπάρσοι'';

Έχετε να μας προτείνετε καμία να δούμε λοιπόν;

Ταινίες στις οποίες ο σκύλος είναι πρωταγωνιστής για παραδειγμα είναι το ''Eight Below'' , το ''Hachiko: A Dog's Story'' ,(όπου όλη η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από τα σκυλιά και στις 2 ταινίες αυτές) ακόμα και το ''The mask'' (στο οποίο ο Μάιλο, μπορούμε να πούμε ότι, άλλαξε την ροή της ιστορίας :rolleyes: και συν τοις άλλοις έπαιξε σε αρκετές σκηνές).

Ταινίες στις οποίες είναι κομπάρσος π.χ. είναι το ''Asterix n' Obelix meet Cleopatra'' όπου Ιντεφίξ απλά υπάρχει (αν θυμάμαι καλά).

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός..

γιατί το συνηθίζω να μην είμαι! :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ο νούμερο ένα ηθοποιός στο Χόλιγουντ αυτήν την εποχή είναι ο Uggie, το Jack Russell από την ταινία The Artist. Έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία όπως το Palm Dog Award στο φεστβάλ Καννών.

[video=youtube;9XLx_mHuwX4]http://www.youtube.com/watch?v=9XLx_mHuwX4&feature=fvwrel[/video]

:D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Υπάρχουν, ΠΑΡΑ πολλές ταινίες με σκυλιά, να δες μια λίστα που κάποτε είχα φτιάξει για να καταλάβεις:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πού είναι ο Χουτς οέο???
E, είπα, δεν είναι ΤΕΛΕΙΑ η λίστα, ότι θυμώμουν είχα βάλει και ακόμη και σήμερα προσθέτω, προσθέστε λοιπόν και εσείς όσες άλλες ταινίες ξέρετε, μην τα κάνω όλα εγω, χε χε χε

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και φυσικά ποιός δε θυμάται τον διάσημο "Rex"??

[video=youtube;vuzP_39L6h8]http://www.youtube.com/watch?v=vuzP_39L6h8&feature=related[/video]

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Viviana η σειρά πραγματικά ήταν καλή σε ορισμένα μεμονωμένα επεισόδια που υπάρχουν με διαλόγους αντί μεταγλώττισης, νιώθεις πως μπορεί να τα παρακολουθήσει ακόμη και ενήλικας. Πάντως απ' όταν άλλαξε ο ηθοποιός με ξένισε και δεν το ξαναείδα.

SnowDogs με τον Κούμπα που είναι απ' τους αγαπημένους μου, χαλαρά παίζει να έχω δει τη σκηνή που δαγκώνει το αυτί του σκύλου και εκατό φορές, οποιοδήποτε Χάσκι φυσικά θα είχε απλά προβλέψει και με μια κίνηση θα του 'χε σπάσει το σαγόνι αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Το άλλο με το χαζοβιόλη τον ξανθό που έπαιζε και στο Fast&Furius περιγράφει πολύ όμορφα πως πρέπει να ζει ένας ''σκύλος του κρύου'' αλλά πέραν τούτου ποιητική αδεία το χάνει λίγο με την περιγραφή της συμπεριφοράς του πεινασμένου Χάσκι. Στη σκηνή μ' εκείνο το τεράστιο ζώο δεν κατάλαβα αν είναι φώκια ή ιπποπόταμος πάντως αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο πως λειτουργεί μια αγέλη αν και με λίγο αφελή τρόπο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.035
Για τον Rex τρελενόμουν, ειδικά με τον πρώτο ηθοποιό!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Απίστευτος ο Rex... *agapoylas*
Να'ταν και μαύρος..

edit: I.Kyveli συμφωνώώώώώώ (αυτόν στο βιντεάκι που ανέβασε η Viviana. Ο επόμενος, αν και πιό όμορφος δεν ήταν "ωραίος")

Last edited: