Σκύλοι θεραπευτές

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν σε ενδιαφερει μιλα με τη SAPT!!
Μπορει να τους κανει!!

Αγγελικη αν σε ενδιαφερει ειναι ιερο εργο...
Ακομα κ οι επισκεψεις στα σχολεια...
Αγγελικες θελουν εκει να γνωριζουν τοσα πραγματα για τα σκυλια κ να ειναι οσο εσυ υπευθυνοι:)
Λορες δεν ξερω αν θελουνε,
να πηδανε σαν κατσικια στα κρεββατια των ανθρωπων
και να περνουν σβαρνα τους ορους :p
Είναι τρελοσκυλο η δικια μου,
δεν κανει για τετοια.

Ξερω πολους σκυλους όμως που κανουν
και θα μπορουσαν να κανουν θαυμασια δουλεια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Αν σε ενδιαφερει μιλα με τη SAPT!!
Μπορει να τους κανει!!
είναι ένα υπέροχο ζώο, όταν την χαιδεύουν παιδάκια ίδιο ύψος με αυτήν κάθεται ακίνητη και είναι προσεχτική, τα πάει και πολύ καλά με τους ηλικιωμένους γιατί η μαμά της ήταν μια ηλικιωμένη κυρία αλλά είναι 10 ετών και μου φαίνεται δύσκολο.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Απολυτα κοινωνικοποιημενος σκυλος (..................με παιδια,σκυλια..................κλπ )
χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να υποβιβασω τη δουλεια τους,δεν θελω να διαβαζω μαλακιες !!! (...σκυλια...)

Ειχα βρεθει πριν απο 2 χρονια περιπου σε μια εξορμηση τους σε ενα νυχτερινο σχολειο στο Αιγαλεω και απο τα 5* σκυλια που ειχαν μαζι τους,τα 2 τσαμπουκαλευτικαν στην τοτε κουταβα Νεδα.

Δεν θελω να σχολιασω και το υφακι τους,λες και ειχαν τα σουπερ ντουπερ σκυλια .... και σνομπαρανε τη σκυλια μου που ειναι κατεξοχην απο τα νουμερο 1 σκυλια θεραπειας.

Μου εμεινε κιολας οτι προοθουσανε ΜΟΝΟ τα ημιαιμα σκυλια,σαν τα πιο εξυπνα κλπ

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στο τελος... Δεν εχω την δυνατοτητα να ταξειδευω συχνα στην Αγγλια...
Θελω να ωριμασει λιγο ακομα να χαλαρωσω λιγο τον αυθορμητισμο της...
Ειναι ακομα πολυ εκδηλωτικη η γλωσσα σωματος....Κ το Π που το φοβαται...
Μιλαμε με γηροκομειο στη κηφισια να της κανω λιγη εκπαιδευση εκει με ηλικιωμενους κ Π...
Αν δειτε τη χαρα που παιρνουν αυτοι οι ανθρωποι...
Τα παιδια τα βλεπεις κ σε πιανουν τα κλαματα...
Αν κ εμενα με αγγιζουν πιο πολλοι οι ηλικιωμενοι με τις ιστοριες για τα δικα τους σκυλια που αφησαν πισω...
Σκάρλετ, απλά υποκλίνομαι ! Να είσαι πάντα καλά κοπέλα μου. :):):)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ξεχασα να προσθεσω οτι καλο ειναι το σκυλι να ξερεις κανε δυο τρικς, οχι πολλα πραγματα....αρεσει στα παιδακια!
μαζευονται και χειροκροτουν και ενθουσιαζονται!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ειναι πραγματικα κριμα να μην δεχονται και καθαροαιμα σκυλια,που στο κατω-κατω της γραφης ,καποια απο αυτα ειναι ιδανικα για τον συγκεκριμενο σκοπο.Ηθελα και γω να κανω κατι αναλογο με τον δικο μου,αλλα οταν μπηκα να ενημερωθω μου εκοψαν τα φτερα.
Ειμαστε σε μια χωρα που αν μη τι αλλο,χρειαζεται παιδεια οσον αφορα τα σκυλια και αυτα που μπορουν να προσφερουν γενικοτερα,ειτε ημιαιμα,ειτε καθαροαιμα.Καταλαβαινω το σκεπτικο τους,αλλα..
Συγχαρητηρια παντως scarlett!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παλευω μονη μου Golden boy...κι εβαλα πρωτη φορα μεσο στη ζωη μου στο ΠΙΚΠΑ Πεντελης - και το λεω ξεδιαντροπα και με χαρα - μεσω μια γνωστης του φιλου μου για να μπορεσω απο καπου του χρονου να ξεκινησω..ως ιδιωτης...
Ξερεις ειναι αλλιως να σε πλησιαζει ενα σωματειο, μια οργανωση με χαρτια κλπ κι αλλο ενας ιδιωτης με ενα απλο καλοπροαιρετο fax ή επιστολη...επισης πρεπει να εμπιστευθουν τον σκυλο σου κι εσενα....
το θετικο στο τροπο προσεγγισης ειναι οτι ειναι καθαρα εθελοντικη διαδικασια και δεν ζητουμε χρηματα....

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eννοειται οτι δεν τιθεται θεμα χρηματων..και μακαρι ολοι να εβαζαν ''μεσον'' για καλο σκοπο,τιμη σου που το κανεις.

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
Γιουκο παλι με συγκινησες.... κριμα που δεν δεχονται την σκαρλετ! αλλα εσυ δεν το βαζεις κατω... Εφοσον μπορεις και σαν ιδιωτης να προσεγγισεις καποιους θα ειναι τελειο!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Γιουκο παλι με συγκινησες.... κριμα που δεν δεχονται την σκαρλετ! αλλα εσυ δεν το βαζεις κατω... Εφοσον μπορεις και σαν ιδιωτης να προσεγγισεις καποιους θα ειναι τελειο!
Σε ευχαριστω Σισσυ μου:)