Σκύλος και θερμότητα.

anarchicgoku

Member
18 Νοεμβρίου 2011
8
0
Ο τίτλος άλλαξε για να είναι πιο περιγραφικός του θέματος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μολις βαλω το αεροθερμο παει και κολαει πανω του,  ειδωλολατρια και καθεται εκι και σε λιγο εχει πεσει για υπνο απλα θελω να ξερω αν ειναι γενικως κακο για αυτον αν ειναι π.χ. Κακο για το τριχωμα του?
Ευχαριστω προκαταβολικα

Last edited by a moderator:

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
ολα ετσι κανουν.εμενα καθετε η μπροστα στην υγραεριου η εκει που σκαει ο αερας του ερκοντισιον.μην φοβασε δεν διατρεχει κινδυνο,απλα τους αρεσει η ζεστη

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ολα ετσι κανουν.εμενα καθετε η μπροστα στην υγραεριου η εκει που σκαει ο αερας του ερκοντισιον.μην φοβασε δεν διατρεχει κινδυνο,απλα τους αρεσει η ζεστη
Ε οχι και ολα! :p Η δικια μου σιχαινεται τη ζεστη βλεπει καλοριφερ και τρεχει στο μπαλκονι, η κατω απο το κρεβατι να κρυφτει! Σιβηρικο χασκυ ειναι λες να φταιει αυτο? :p Μουαχαχαχαχα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ε οχι και ολα! :p Η δικια μου σιχαινεται τη ζεστη βλεπει καλοριφερ και τρεχει στο μπαλκονι, η κατω απο το κρεβατι να κρυφτει! Σιβηρικο χασκυ ειναι λες να φταιει αυτο? :p Μουαχαχαχαχα
κραταει κατα πολυ περισσοτερο παντως απο τα υπολοιπα απο το λυκο...εχει την αγρια φυση μεσα του.....τα δικα μας εγιναν γατια που χουρχουριζουν στη θαλπωρη:p

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
κραταει κατα πολυ περισσοτερο παντως απο τα υπολοιπα απο το λυκο...εχει την αγρια φυση μεσα του.....τα δικα μας εγιναν γατια που χουρχουριζουν στη θαλπωρη:p
Εξημερωμενος λυκος ειναι βασικα της Σιβηριας :D Ακομα θυμαμαι το πρωτο της καλοκαιρι και το γεγονος οτι δεν την παλευε! Με το που ακουγε το μαγικο μπιμπ του κλιματιστικου ομως...Απο κατω και σαπιλα στον υπνο! χεχεεχ :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
αν και η δική μου είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία με αυτό τον καιρό μπορεί να μην έχω ανοιχτά παράθυρα αλλά επιλέγει και κάθεται στα σημεία που δεν έχω χαλί και σίγουρα μακριά απ' τη σόμπα, ενώ όταν ανάψω καλοριφέρ που είναι σε όλο το σπίτι απαιτεί με τον τρόπο που ξέρει να απαιτεί αυτή η φυλή να ανοίξω παράθυρο. Η Βέλγα εννοείται πως βλέπει σόμπα και κολλάει πάνω της, χθες με τη βροχή με το που μπήκαμε έκατσε δίπλα της κι ας μην την είχα ανάψει ακόμα.

Το χειρότερο απ' όλα είναι αυτό το σνομπ βλέμμα που μας ρίχνει η άλλη όταν μάς βλέπει στη σόμπα.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
αν και η δική μου είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία με αυτό τον καιρό μπορεί να μην έχω ανοιχτά παράθυρα αλλά επιλέγει και κάθεται στα σημεία που δεν έχω χαλί και σίγουρα μακριά απ' τη σόμπα, ενώ όταν ανάψω καλοριφέρ που είναι σε όλο το σπίτι απαιτεί με τον τρόπο που ξέρει να απαιτεί αυτή η φυλή να ανοίξω παράθυρο. Η Βέλγα εννοείται πως βλέπει σόμπα και κολλάει πάνω της, χθες με τη βροχή με το που μπήκαμε έκατσε δίπλα της κι ας μην την είχα ανάψει ακόμα.

Το χειρότερο απ' όλα είναι αυτό το σνομπ βλέμμα που μας ρίχνει η άλλη όταν μάς βλέπει στη σόμπα.
Χαχαχαχα ετσιιιιι!!! Σου λεει τι κανετε εσεις εκει κοινοι θνητοι! Γρηγορα στο κρυο και αφηστε τις σομπες!! Μουαααχαχαχαχαα :p

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Τζακ ρασελ παρσον μαδαει πολυ απο παντα :Ρ

Υπαρχει το Parson Russell και το Jack Russell.Δεν υπαρχει Τζακ ρασελ παρσον.Εκτος και αν ειναι απο ζευγαρωμα και των 2...(Αυτο ειναι τραγικο λαθος!)
Ποιο απο τα 2 εχεις?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω γελασα αυτες της μερες πολυ- σε σημειο του πατοματος περνανε κατι σωληνες απο κατω απο τα πλακακια και τα πλακακια ειναι πολυυυυυ ζεστα ( σαν επιδαπεδια σχεδον σε αυτο το σημειο) και η μια σκυλα μου ολή μερα εκει την εβγαλε- λες και την ειχαν κολλησει στα πλακακια!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Θέλει προσοχη παιδιά! Η θερμοπληξία είναι πολυ κοντα! Τα ίδια κάνει κ το ζώων το δικο μου. Ένα βράδυ τον είχα βρει να ζεματαει κ αυτός ούτε κουνιέται. Καλα που ξυπνησα! Σχεδων είχε ψηθει!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλα - ελπιζω να εχουν τοσο μυαλο ωστε να σηκοθουν και να αλλαζουν θεση, εαν πλησιαζει θερμοπληξια!

Ετσι και αλλιως και τωρα αλλαζε θεσεις- μια εκει στο σημειο αυτο- μια στον καναπε.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Αμφιβάλλω αν έχει τόσο μυαλό ο δικός μου... Σου λέω ζεματουσε το ζώο!!!Κ αν ζαβλακωθει κ κοιμάται κ δεν καταλάβει το κακο που έρχεται; Προσοχη παίδες!