Σκύλος και reiki.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πρόσφατα μια φίλη, η οποία ασχολείται με yoga, reiki και διάφορες φιλοσοφίες ψυχικής και σωματικής ισορροπίας και ηρεμίας, μου ανέφερε το reiki για ζώα.

Συγκεκριμένα, η ίδια εφαρμόζει τη μέθοδο του reiki και έτυχε μια φορά να το κάνει σε ένα σκύλο. Μου είπε κατά λέξη πως ο σκύλος παραδόθηκε.

Επειδή έχω γίνει κι εγώ δέκτης reiki, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πραγματικά νιώθεις μια ενέργεια και όλο στρες να φεύγει από πάνω σου.

Έψαξα λοιπόν διάφορα άρθρα και είδα ότι το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και στα σκυλιά. Όταν λοιπόν η ιατρική έχει εξαντλήσει τις μεθόδους της, δε χάνουμε να δοκιμάσουμε και κάτι εναλλακτικό.

Άνθρωπος και Σκύλος - Aρμονική Συμβίωση: Η ιαπωνική θεραπευτική τέχνη Ρέικι στην υπηρεσία των κατοικιδίων

ESOTERICA.gr -=

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
επισης υπαρχουν και αρωματοθεραπειες για τα σκυλια!
εγω ολα αυτα τα πιστευω πολυ!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
H καλύτερη αρωματοθεραπεία είναι να του μαγειρεύεις σουτζουκάκια με μπόλικο σκορδάκι. χαχαχα

Πέρα από την πλάκα όμως, πιστεύω πως κι αυτά σαν ζωντανοί οργανισμοί απολαμβάνουν τα ωφέλη μιας τέτοιας θεραπείας εξίσου με τον άνθρωπο. Όπως λένε και για τα φυτά πως πρέπει να τους μιλάς..

Η Shakira για παράδειγμα μονίμως μου απλώνει τα πόδια της για να της κάνω μασάζ ανάμεσα στα δάχτυλα. Τρελλαίνεται για κάτι τέτοια..