Σκύλος με εμφανή αδιαθεσία (από σκόρδο;)... - τελικά ΤΥΦΟΣ!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Ο στρατός μου τα χάλασε όλα αν ήμουν χωρίς αυτή την υποχρέωση σίγουρα θα τον είχα πάρει
Το καλό είναι ότι έχω το ελεύθερο να πηγαίνω να τον βλέπω όποτε θέλω κάτι είναι και αυτό
και η σκέψη του θα μου κρατάει συντροφιά στον στρατό

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπράβο μπράβο μπράβο! Κουκλί το μικρό και απίστευτα τυχερό που βρέθηκες εσύ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Ο στρατός μου τα χάλασε όλα αν ήμουν χωρίς αυτή την υποχρέωση σίγουρα θα τον είχα πάρει
Το καλό είναι ότι έχω το ελεύθερο να πηγαίνω να τον βλέπω όποτε θέλω κάτι είναι και αυτό
και η σκέψη του θα μου κρατάει συντροφιά στον στρατό
Να τον πηγαινεις και καμια βολτα στο Γερακα.. να τον βλεπουμε και εμεις !!!:p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
όσα μπράβο και αν σου πει κανείς είναι λίγα μπροστά σε αυτό που έκανες.....να είσαι πάντα καλά!:):):):):):)

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Τα ευχαριστώ και τα μπράβο δεν ανήκουν σε εμένα αλλά στο μωρό που άντεξε και είχε θέληση να ζήσει και δεν τα παράτησε
Πάντως σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια πραγματικά με τιμούν

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, ρε συ, αλλά άμα δεν είχε εσένα το κακομοίρικο δε θα τα είχε βγάλει πέρα με το μαλάκα αφεντικό που είχε. Άσε που έχεις κάνει τεράστιο καλό και στο παιδί του γιατί με τέτοιον πατέρα που έχει δεν το γλύτωνε το ψυχολογικό τραύμα... :( Οπότε ναι, σου αξίζουν τα μπράβο διότι απέδειξες περίτρανα ότι είσαι άνθρωπος! :)

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
θα ηθελα να πω και εγω ΜΠΡΑΒΟ στον aris83. Δεν θα το κανανε πολλοι αυτο που εκανε...και που ασχοληθηκε με το σκυλακο και που τσακωθηκε με τον φιλο του γι'αυτο!!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ναι, ρε συ, αλλά άμα δεν είχε εσένα το κακομοίρικο δε θα τα είχε βγάλει πέρα με το μαλάκα αφεντικό που είχε. Άσε που έχεις κάνει τεράστιο καλό και στο παιδί του γιατί με τέτοιον πατέρα που έχει δεν το γλύτωνε το ψυχολογικό τραύμα... :( Οπότε ναι, σου αξίζουν τα μπράβο διότι απέδειξες περίτρανα ότι είσαι άνθρωπος! :)
+ ΟΣΑ ΘΕΣ!!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Σήμερα θα είναι η τελευταία φορά(για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα) που θα τον επισκεφτώ
δεν το βοηθάει η παρουσία μου(χτες καθόταν στην πόρτα και έκλαιγε όταν έφυγα :( ) να δεθεί με την νέα του οικογένεια και επειδή τα Husky έχουν ένα θέμα με την αγέλη τους όσο και να με πονάει αυτή η απόφαση είναι για το καλό του και πρέπει να την εφαρμόσω,τηλεφωνική επαφή θα έχουμε σχεδόν καθημερινά να μαθαίνω νέα του
Σας είμαι ευγνώμων που μου δίνεται φτερά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini