Σοβαρό πρόβλημα υγείας?

peripteras

Member
5 Αυγούστου 2010
6
0
Μετά απο μία εβδομάδα παρακολούθησης
σήμερα πήγα το κοκεράκι μου στο γιατρό.

Εχει γρουμπουλάκια στο στήθος σαν λίπωμα.

Ο γιατρός μου έδωσε να ακολουθήσω μια αγωγή με 3 χαπάκια (BAYTRIL 50mg) και να ξαναπάω σε 1 μήνα.

Τι δεν σας άρεσε σε όλο αυτό?

Να προσθέσω οτι το κοκεράκι μου είναι 2 ετών
δέν έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του για να μου δείξει οτι κάτι έχει και αν έχει κάτι μπορούμε να το καταπολεμήσουμε με 3 χαπάκια?

peripteras

Member
5 Αυγούστου 2010
6
0
έτσι διάβασα και εγώ (στο internet) ότι είναι αντιβίωση !!
Εξετάσεις δεν έκανε μόνο που το ψηλάφισε

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αντιβακτηριακο ειναι,βρηκε καποια λοιμωξη?
Μηπως εκανε ψευδοκυηση η σκυλιτσα?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλό θα ήταν να μη προτρέξει κάποιος να απαντήσει στο "εχει γρουμπουλάκια στο στήθος σαν λίπωμα" γιατί διάγνωση απο εδώ δεν γίνεται, ούτε κτηνίατροι είμαστε.

Το συγκεκριμένο φάρμακο είναι για βακτηριακές λοιμώξεις.
Αν δεν σε καλύπτει ο κτηνίατρος και δεν σου "γεμίζει" το μάτι μπορείς να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Βασικά δεν μας αρέσει που δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου...:rolleyes:

Κάπως έτσι συντηρητικά ξεκινούν κάποιες θεραπείες. Βλέποντας και κάνοντας.
Ακολούθησε τις οδηγίες του και παρακολούθησε το σκυλί σου, να δεις αν αλλάζει κάτι σε συμπεριφορά ή σε συμπτώματα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα συμπτώματα θυμίζουν μαστίτιδα η οποία από όσο ξέρω όντως αντιμετωπίζεται με αντιβίωση, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτή είναι η διάγνωση για τη σκυλίτσα σου. Ούτε την έχω δει, ούτε γιατρός είμαι.
Ο γιατρός σου μπορεί και να είναι εξαίρετος επιστήμονας, αλλά ακόμα και έτσι οφείλει να σε ενημερώνει για αυτά που βλέπει και αυτά που δίνει.

peripteras

Member
5 Αυγούστου 2010
6
0
Συγνώμη αν άφησα κάποιο υπονοούμενο για το γιατρό απλά είμαι λίγο άσχετος μαυτά.
Προσπαθώ να είμαι πολύ σχολαστικός και να μην είναι καλό αύτο.
Μπορεί να είναι ψευδοκυηση ή κάτι άλλο!! Διασταυρώνοντας τις απόψεις θα είναι καλύτερα.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Παρε 2η γνωμη τωρα που ειναι νωρις.Δεν νομιζω να σου βγει σε κακο,σε καλο μπορει...