Σοκ μετά τη στείρωση

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Έχω μια απορία.....γιατί πρέπει να πονάνε μετά την επέμβαση ? :rolleyes:
Eπειδή δεν μπορείς να τους εξηγήσεις ότι δεν πρέπει να κατσικιάζουν κάποιοι γιατροί δεν τους κάνουν παυσίπονες για να κάθονται ήσυχα και για να μη πάθουν κάποια ζημιά.
Αν και στο ορθοπειδκό χειρουργείο που είχαμε κάνει εμείς ο σκύλος έπαιρνε κοδεϊνη.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κοίτα εγώ είμαι της φιλοσοφίας του μηδενικού πόνου είτε σε ανθρώπους είτε σε ζώα. Φαντάζομαι ότι μετά την στείρωση μπορείς να τα περιορίσεις για κάποιο χρόνο ...δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο βάρβαρο να αφήνω το σκυλί να πονάει ...
Αλυσίδα με βαριά μπάλα θα τους έβαζα :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
@stamatia εγώ άλλο νόμιζα ότι εννοούσες.

Την θεωρία, την ξέρω κι εγώ, όπως την λέει η Kyveli. Πως όταν πονάει -ενοχλείται μάλλον καλύτερα, γιατί ασφαλώς δεν το αφήνεις να σφαδάζει από τους πόνους, αλλίμονο- κάθεται περισσότερο ήσυχο και δεν χειροτερεύει την κατάστασή του. Γιατί ως πολύ πιο ανθεκτικά στον πόνο από εμάς, προτιμούν να σακατέψουν εκ νέου ένα τραύμα, προκειμένου να παίξουν πχ με το μπαλάκι τους. Αλλά έτσι ούτε δουλειά γίνεται, ούτε γρήγορη ανάρρωση έχουν.

• Like
Reactions: stamatia

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Εμενα παλι προσπαθουσε να κανει κατσικιες και να πηδαει σε καναπεδες αλλα εβλεπε πως δε την επαιρνε και ζαρωνε σαν το ψοφιμι!Την τεταρτη μερα που επιτελους κοιμηθηκα γιατι τις υπολοιπες μερες ειχα καταντησει κουκουβαγια για νατην προσεχω εβγαλε μονη της τα ραμματα και αρχισε το παρτυ:)!