Σος

Dionysia235

Member
25 Απριλίου 2020
6
9
27
Καλησπέρα σε όλους.
Θα προχωρήσω κατευθειαν στο θέμα. Βρήκα σήμερα το μεσημέρι ένα ζουζουνακι να περπατάει πάνω στο κουτάβι μου και μου έμοιαζε με τσιμπούρι μικρό.
Γενικά τον χτενίζω κάθε μέρα μετά τη βόλτα και του βαζω και λίγο μηλοξυδο. Επίσης βάζουμε και αμπούλα κάθε μήνα η οποία βέβαια σε 5-6 μέρες θα πρέπει να πάμε για να ανανεωθεί.
Αν είχε γενικά παράσιτα δεν θα ξυνοταν? Δεν θα είχα πιάσει κανένα στην χτενουλα του? Αυτός ούτε ξυνεται ούτε έχω δει κάτι περίεργο στη χτένα. Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο? Ήθελα να πάρω και την κτηνιατρο να τη ρωτήσω αλλά δυστυχώς δεν το σήκωσε.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.924
7.498
Επίσης είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν κάτι άλλο, π.χ. ψύλλος; Είναι πιο συνηθισμένο να βρουν (σε πάρκα ας πούμε), συχνά και με τα αποπαρασιτικά απλά τα περπατάνε κ μετά από λίγο πέφτουνε (όχι απαραίτητα νεκρά :p )

• Like
Reactions: Dionysia235

Dionysia235

Member
25 Απριλίου 2020
6
9
27
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Με καθησυχασατε αρκετά. Μίλησα και με την κτηνίατρο και εκείνη το ίδιο μου είπε.
Καλό μήνα να έχετε :love::love::love::love:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.437
8.411
by the way, αμπουλα δε χρειάζεται να πηγαινεις καθε μηνα κτηνιατρο , ειναι μια απλη διαδικασία , πολυ ευκολο να την βάλεις μονη σου. Πες να σου δειξει αν εχεις αμφιβολιες , παρε ενα κουτι (ερχεται πιο οικονομικα) και θα τις εχεις σπιτι να βαζεις. Ταλαιπωρια να τρεχεις.

• Like
Reactions: Dionysia235

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.