Σπρέυ σιτρονέλλας και μπάνιο;

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλημέρα σε όλους! Αν μπορεί κάποιος ας μου θυμίσει τι γίνεται όταν κάνουμε μπάνιο με τα σκυλιά μας. Αύριο το πρωιμεσήμερο θα λούσω την Άμπυ. Κάνει να της βάλω σιτρονέλλα το απόγευμα αύριο; (το antiphlemotome χρησιμοποιώ)..

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
εγω ειδικα το καλοκαιρι που παμε για μπανιο το απογευματακι όταν μετa τα ξεβγαζω τα αφηνω κανα 5ωρο ετσι .και το βραδυ που είναι να βγουν βολτα τα ψεκάζω.
νομιζω ότι λενε να μεινει κανα 12ωρο με μια μερα αφου κανουν μπανιο αλλα προτιμω να είμαι ενταξει με το ψεκασμα πριν βγουν βολτα..και δεν εχω δει καποιο θεμα στο τριχωμα.
αν θες να εισαι πιο οκ βγαλτην βολτα το απόγευμα να εχει ηλιο ακομα.δηλαδη κατά τις 6..που δε χρειαζεται ψεκασμα.
και την ψεκάζεις πριν τη βραδινη βολτα (αν της κανεις βολτα το βραδυ)

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
ΟΚ αυτό που θα κάνω μάλλον είναι να της βάλω μόνο μασχάλες, κεφάλι και μουσούδα και κανονικό ψέκασμα από Τρίτη απόγευμα

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Το θέμα είναι ότι διάβασα τη συσκευασία και δεν αναφέρεται πουθενά στο θέμα μπάνιο..ίσως να πάρω την εταιρεία αύριο ένα τηλ (φυσικά το ψέκασμα σε μουσούδα και κεφάλι και μασχάλες δεν το γλυτώνει...)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
από οσο ξερω αν είναι βρεγμενο το σκυλι δεν κανει να το ψεκάσεις ουτε πχ αμπουλες γιατι ουσιαστικα χανεται η δραση.
αλλα η σιτρονελα δεν είναι κατι το τρομερο.
αν στεγνωσει το τριχωμα καντου ένα ψεκασματακι ειδικα στα γυμνα σημεια.
αλλα σου ειπα.βγαλτο βολτα με ηλιο και το ψεκάζεις μετα το βραδυ.
αυτή η σιτρονελα που εχεις η μπλε δεν σου βρωμάει??
εγω δεν την αντεχα καθολου και πηρα της ρεπελι μια με πρασινο στομιο που μυριζει λιγο πιο σιτρονελα...

• Like
Reactions: Orilis

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Αν σου πω ότι μου φέρνει πείνα!!!! Η ίδια πάλι έχει θέμα...Αμπούλα το ξέρω γιατί πρέπει πρώτα να ξαναβγάλει το στρώμα ελαίων προκειμένου να απορροφηθεί σωστά και να μην έχει θέμα και το σκυλί. Αλλά το σπρέυ είναι καθαρά επιδερμικό οπότε ίσως άμα το βάλεις αμέσως να τους δημιουργεί φαγούρα; Επειδή την βγάζω κατά τις 8 το απόγευμα, θα την ψεκάσω μόνο σε μασχάλες, πελματα, αυτιά και μουσούδα για εκείνη τη μέρα. Από την επόμενη κανονικο μπανιο :p

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
πεινα???
είναι κατι που δεν το ειχα ακουσει γενικα.αλλα καλο είναι αυτό .
καντο όπως σε βολευει.η σιτρονελα είναι κατι ακακο.
απλα για μενα καλυτερα να βγει ψεκασμενο το σκυλι και ας χαλασει η καθαροτητα του μπανιου παρα αψεκαστο αλλα με τριχα φρεσκολουσμενη.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Σωστός. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως φρεσκολουσμένη την πιάσει έντονη φαγούρα.