Σπυράκια σε κουτάβι chow-chow

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
ΕΧΩ ΕΝΑ CHOW CHOW 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΥΟΝ.. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Καταρχήν μπορεί να σε βοηθήσει έγκυρα μόνο κτηνίατρος.
Με τι απορρυπαντικό σφουγγαρίζεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Μην γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ.

Να πας αύριο στον γιατρό σου, να τα δει και να τα εκτιμήσει.
Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
ρωτάω γιατί τα είδα τώρα που γύρισα απ την δουλειά και τρόμαξα..αν και είχαν εμφανιστεί μερικά τις προηγούμενες μέρες και δε τα δωσα σημασία γιατί πίστεψα πως θα έφευγαν αλλά τελικά η κατάσταση χειροτέρεψε..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ..ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ??
Ω ναι... τεράστια! :)
Δεν έχει σημασία αν στεγνώνει. Όλα τα απορρυπαντικά αφήνουν τρελά κατάλοιπα. Και το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι να μην χρησιμοποιούμε καν τη συνιστούμενη δοσολογία αλλά να αδειάζουμε το μισό μπουκάλι στον κουβά λες και θα καθαρίσει καλύτερα το πάτωμα (μύθος).

Η χλωρίνη είναι δηλητήριο. Και για εμάς που την αναπνέουμε και ακόμη πιο πολύ για το σκύλο που έρχεται σε άμεση επαφή μαζί της.

Πάρε μπουκάλια μηλόξιδο από το σουπερμάρκετ. Και σφουγγάριζε με νερό με μηλόξιδο: Εξαιρετικό απολυμαντικό, καθαριστικό, φιλικό προς εμάς και τα ζώα.

Και πήγαινε στον κτηνίατρο για να δει τα σπυράκια και να σου δώσει αγωγή.

To μηλόξιδο και το ξύδι γενικά δεν κάνει για μάρμαρο γιατί το διαβρώνει. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράσινο σαπούνι. Λίγο πιο μπελαλίδικο γιατί πρέπει να ξαναπεράσεις μία το πάτωμα με σκέτο νερό, αφού αφήνει και αυτό λίγα κατάλοιπα, αλλά αθώα.

Last edited:

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
mipws eimai omws ligo migiagkiktos me to skulo mou?mipws tha eprepe na to afusw na dw pws tha paei kai an tou perasei apo mono tou?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Πρωτα εγραψες με κεφαλαια τα οποια ειναι σαν να φωναζεις.Μετα με greelish που ειναι κουραστικο να τα διαβαζεις και απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ.Ελπιζω το επομενο σου post να μην ειναι σε αλλη γλωσσα. Σιγουρα ο σκυλος σου εχει προβλημα.Μπορει να ειναι πιθανον αλλεργικο λογω της εποχης,ισως καποιος μυκητας,διαφορα μπορει να ειναι.Πρεπει να τον πας σε κτηνιατρο να τον εξετασει να σου πει τι εχει και να δωσει τα καταλληλα φαρμακα.Μην το καθυστερεις.

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
Πρωτα εγραψες με κεφαλαια τα οποια ειναι σαν να φωναζεις.Μετα με greelish που ειναι κουραστικο να τα διαβαζεις και απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ.Ελπιζω το επομενο σου post να μην ειναι σε αλλη γλωσσα.
Ναι μπαμπά..ο,τι πεις.θέλω να λύσω το πρόβλημα του σκύλου μου και θα κοιτάξω αν γράψω greeklish ή με κεφαλαία..πφφ

• Like
Reactions: moko

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι μπαμπά..ο,τι πεις.θέλω να λύσω το πρόβλημα του σκύλου μου και θα κοιτάξω αν γράψω greeklish ή με κεφαλαία..πφφ
το πρόβλημα του σκύλου σου θα σου το λύσει ΜΟΝΟ ο γιατρός! τον πήγες τον σκύλο?

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
το πρόβλημα του σκύλου σου θα σου το λύσει ΜΟΝΟ ο γιατρός! τον πήγες τον σκύλο?
περιμένω να ανοίξει το κτηνιατρείο στις 5 για να τον πάω.

milanezos

Member
12 Ιουνίου 2013
8
1
αλλεργικό τελικά το πρόβλημα!καλό πλύσιμο με μπενταντίν και τοπικά την κρέμα fucidin..άντε και καλή μας επιτυχία!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
αλλεργικό τελικά το πρόβλημα!καλό πλύσιμο με μπενταντίν και τοπικά την κρέμα fucidin..άντε και καλή μας επιτυχία!
Και χλωρίνες κομμένες εεε?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν ειμαι μπαμπας,ελευθερο παιδι ειμαι... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3