ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ..ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ??
Ω ναι... τεράστια!

Δεν έχει σημασία αν στεγνώνει. Όλα τα απορρυπαντικά αφήνουν τρελά κατάλοιπα. Και το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι να μην χρησιμοποιούμε καν τη συνιστούμενη δοσολογία αλλά να αδειάζουμε το μισό μπουκάλι στον κουβά λες και θα καθαρίσει καλύτερα το πάτωμα (μύθος).
Η χλωρίνη είναι δηλητήριο. Και για εμάς που την αναπνέουμε και ακόμη πιο πολύ για το σκύλο που έρχεται σε άμεση επαφή μαζί της.
Πάρε μπουκάλια μηλόξιδο από το σουπερμάρκετ. Και σφουγγάριζε με νερό με μηλόξιδο: Εξαιρετικό απολυμαντικό, καθαριστικό, φιλικό προς εμάς και τα ζώα.
Και πήγαινε στον κτηνίατρο για να δει τα σπυράκια και να σου δώσει αγωγή.
To μηλόξιδο και το ξύδι γενικά δεν κάνει για μάρμαρο γιατί το διαβρώνει. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράσινο σαπούνι. Λίγο πιο μπελαλίδικο γιατί πρέπει να ξαναπεράσεις μία το πάτωμα με σκέτο νερό, αφού αφήνει και αυτό λίγα κατάλοιπα, αλλά αθώα.