Σπυράκια ....

mMaria

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
118
60
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα ,το σκυλάκι μου (μαλτεζ ) χθες καθώς τον χτενιζα είδα ενα σπυράκι κάτω στο λαιμό περίπου ,πήγαμε στη κτηνίατρο κατι σαν σταφυλόκοκκος είπε ότι ειναι μας έδωσε αλοιφή sensibio σημερα πήγα να τον βαλω αλοιφή και εκτός απο εκείνο το σπυράκι ειχε βγάλει κι αλλα στο κεφάλι πίσω απο τα αυτιά στον αυχένα και στο λαιμο όπου μπορούσα έβαλα ..σημερα λέω να ξαναπάω στη κτηνίατρο μήπως μας δώσει κατι αλλο γιατι ετσι να τον ψάχνω για μια ωρα δε γίνεται ,είχε πει και κατι για χάπι ...δεν ξερω τι ακριβώς ειναι σας εχει τύχει κατι τετοιο ; Επίσης μήπως φταίει επειδή εχω καιρο να τον λούσο;;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το κατι σαν σταφυλοκοκκος δεν το καταλαβαινω..... η ειναι η δεν ειναι.
Ο δικος μας κτηνιατρος ειχε παρει ξεσμα και εδωσε αντιβιωση και λουτρα με ειδικο σαμπουαν.
Επισης σαν αλοιφη δινουν την bactroban,αφου καθαριστει η περιοχη απο το τριχωμα.

• Like
Reactions: mMaria

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο πάντως σε εμάς όταν ο μικρός είχε σταφυλοκοκκικη δερματίτιδα μας έδωσε χαπι (αντιβιωση) για 10 μέρες και εφυγε

• Like

mMaria

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
118
60
Θεσσαλονίκη
Το κατι σαν σταφυλοκοκκος δεν το καταλαβαινω..... η ειναι η δεν ειναι.
Ο δικος μας κτηνιατρος ειχε παρει ξεσμα και εδωσε αντιβιωση και λουτρα με ειδικο σαμπουαν.
Επισης σαν αλοιφη δινουν την bactroban,αφου καθαριστει η περιοχη απο το τριχωμα.
Να καθαριστει η περιοχη απο το τριχωμα δηλαδη πρεπει να τον κουρεψω?γιατι δεν θελω ,θα παω να δω τι θα μας πει :unsure:

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Καλησπέρα μη ψάχνεις αγωγή από το internet. Από πλευρά πλυσίματος αμφιβάλλω να είναι. Άποψη μου να πάρεις δεύτερη άποψη, μου ακούγεται σαν κονδύλωμα χωρίς να είμαι κτηνίατρος

• Like

mMaria

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
118
60
Θεσσαλονίκη
Εγώ θα σε προτείνω να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Περαστικά :love:
Ευχαριστουμε:)

Καλησπέρα μη ψάχνεις αγωγή από το internet. Από πλευρά πλυσίματος αμφιβάλλω να είναι. Άποψη μου να πάρεις δεύτερη άποψη, μου ακούγεται σαν κονδύλωμα χωρίς να είμαι κτηνίατρος
πηγαμε στην κτηνιατρο πηραμε και χαπια και θα τον βαζω και αλοιφη σε 10 μερες να δουμε πως θα παει..δεν ειδα τις απαντησεις πριν παμε στην κτηνιατρο να πηγαινα σε αλλο αν ηταν:unsure:

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Δεν πειράζει. Ελπίζω τώρα να περάσει και να γίνει καλά το σκυλάκι σου. Περαστικά σας!

• Like