Σταγόνες; Με τιποτα.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδιά.απο το σάββατο βάζουμε σταγόνες για την επιπεφυκίτιδα. το θέμα είναι ότι οι σταγόνες πρέπει να μπαίνουν 2 φορές την ημέρα από 2 σε κάθε μάτι και ο άτιμος δεν κάθεται. τον πιάνει το αγόρι μου και εγώ προσπαθώ να τις βάλω.. αλλά πολύ δύσκολο. μας δαγκώνει και μας γρατσουνάει δεν θέλει. τι μπορώ να κάνω. είναι η 4η μέρα αλλά δεν έχω δει βελτίωση ακόμα ξύνει τα μάτια του

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
με το που την πήρα στα χέρια μου την Angie έπρεπε να ξεκινήσουμε σταγόνες... ναι δεν κάθονται εύκολα τα μωρά μας και λογικό είναι..

Τα καταφέρναμε όταν την πετυχαίναμε στα χουζούρια της μετά τον ύπνο, που ήταν πολύ χαλαρή, την χαϊδεύαμε αρκετή ώρα και της ρίχναμε. Μετά της δίναμε κ μπισκοτάκι που ήταν καλό κοριτσάκι!

Αν πηγαίνετε από πάνω και οι δυο σας και προσπαθείτε όσο δεν είναι ήρεμος, απλά τον κάνετε να στρεσάρετε παραπάνω γιατί καταλαβαίνει ότι κάτι του ετοιμάζετε εσείς οι 2 :p
Αν το κάνεις σωστά σαν διαδικασία, μην ανησυχείς θα περάσει :)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μεζεδακια στο ενα χερι για να απασχολειται γρηγορες κινησεις και μπηκε το κολλυριο.

Κρατα τα μεζεδακια μονο για το κολλυριο αυτο το διαστημα και μην τα δινεις για κανενα αλλο λογο.

Αν την δουλεια την κανετε δυο ατομα ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πριν από αρκετούς μήνες χρειάστηκε να βάλω κι εγώ κολλύριο στον Άρη (ελληνικός ποιμενικός). Αν και δεν είχα μεγάλο πρόβλημα, προσπαθούσα να τον πετυχαίνω κι εγώ σε φάση "μόλις ξύπνησε". Δεν προλάβαινε ιδιαίτερα να αντιδράσει...(και δεν έδινα πάντα λιχουδιά...)
Για δοκίμασε το...

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
σταγονες για την επιπεφυκιτιδα....

κεφαλοκλειδωμα, ζιου ζιτσου λαβη με συνοπτικες διαδικασιες...ακους εκει!

Που το ξερεις οτι εχω κανει ζιουζιτου ( αληθεια είναι ) :)

ρωτάω γιατί εμας μας ειχε δωσει τομπρεξ σε κοληριο αλλά επειδή δεν καθοταν πειραμε την κρέμα και βαλαμε αυτην με λιγη πιεση στα βλέφαρα ....

το καναμε και στα ανθρωπο μωρα μας αυτό το κόλπο

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μολις γυρισα απο τον κτηνιατρο που καναμε τον ετησιο επαναληπτικο εμβολιασμο. Στον Solo βρηκε επιπεφυκιτιδα, κατι που το υποψιαζομουν απο το εντονο δακρυσμα του αριστερου ματιου την τελευταια εβδομαδα. Μας συστησε Τομπρεξ και Τομπραντεξ συγχρονως, απο μια σταγονα το καθε ματι πρωι και βραδυ επι 7 ημερες.
Για να δουμε αν θα κατσει, γιατι αν δεν θελει ουτε ζιου ζιτσου, ουτε κεφαλοκλειδωμα πιανει. Ισως κατι σε σουμο...:rolleyes::p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι, δεν νομίζω....
Απλά το tobradex είναι ουσιαστικά το tobrex+κορτιζόνη και μου έκανε εντύπωση που σου είπε μια σταγόνα από το καθένα...

Ίσως είναι ήπια η εικόνα, χωρίς πολύ πρίξιμο και τέτοια και δεν τον νοιάζει να δώσει full κορτιζόνη, άλλα θέλει να δώσει κανονικά αντιβίωση.....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Όχι, δεν νομίζω....
Απλά το tobradex είναι ουσιαστικά το tobrex+κορτιζόνη και μου έκανε εντύπωση που σου είπε μια σταγόνα από το καθένα...

Ίσως είναι ήπια η εικόνα, χωρίς πολύ πρίξιμο και τέτοια και δεν τον νοιάζει να δώσει full κορτιζόνη, άλλα θέλει να δώσει κανονικά αντιβίωση.....
Πρηξιμο δεν εχει κανενα ματι απο τα δυο. Απλα εχουν δακρυσμα και πιο εντονα το αριστερο.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και κρεμα και σταγονες που τις αναφερετε παραπανω και μαλιστα απο 2 σε καθε ματι.. ειναι προχωρημενη. το ειχε περιπου 2 μηνες.. πρηξιμο δεν διαπιστωσα εκτος και αν το γεγονος οτι μου φαινονται τα ματια του πιο μεγαλα οφειλεται στο γεγονος οτι ειχαν πριστει

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
εμείς που είμασταν σε αρχικο στάδιο πάντως δίχως πρηξίματα κ ιστορίες τέτοιες Tobrex μόνο 2 σταγόνες 2 φορές την μέρα ...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
να σας ρωτησω βρε παιδια. εμενα μ ειπε πως αν δεν βελτιωθει η κατασταση θα του δωσει χαπια κορτιζονης. τι ειναι αυτα?τι αρνητικο εχουν?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάντως Ricos όταν ξαναπας στον κτηνίατρο αν το θυμηθείς ρώτα τον γιατί επέλεξε αυτόν τον συνδυασμό!
Μου κίνησε την περιέργεια!

Hook, το κάθε φάρμακο έχει τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειές του!Έτσι και με την κορτιζόνη που οι φήμες γύρω από αυτή τρομάζει πολύ κόσμο!
Μόνο ο γιατρός από κοντά μπορεί να κρίνει την κατάσταση και να επιλέξει την απαιτούμενη θεραπεία στην κάθε περίπτωση!