Καλησπερα! Εχω ενα westie τον οσκαρ και εδω και 2 χρονια εχει εμφανισει δερματιτιδα. Εχει αυτες τις εστιες με πυον και κοκκινιλες στην κοιλια του και κατω απο την ουρα. Στις πατουσες εμφανιζει μονο κοκκινιλες. Τον εχω παει σε 2 διαφορετικους γιατρους. Ο ενας που ειναι γενικος γιατρος του εκανε ενεσεισ κορτιζονης, του εδωσε μια τροφη της hills να μην ξυνεται και ειδικο σαμπουαν και καναμε βιοψια δερματος η οποια εδειξε ατοπικη δερματιτιδα και αλλεργια στα ακαρια! Στειλανε και ενα ειδικο φαρμακο για απευαισθητοποιηση ενεσιμο. καναμε ενεσεις για κανενα χρονο αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη. Μετα πηγαμε σε εναν εξιδεικευμενο δερματολογο κτηνιατρο που μου ειπε τα ιδια αλλα μου εξηγησε πως ο σταφυλοκοκκος λογω της αλλεργιας δημιουργει αυτα τα σημαδια, μου εδωσε χαπια τα synulox και το douxo το πορτοκαλι και να τρωει μονο την dermatosis της eukanuba. ειδα βελτιωση στην αρχη αλλα τωρα, μετα απο 5 μηνες εχει αρχισει να βγαζει παλι εστιες, βεβαια σε λιγα σημεια αλλα και παλι. Με ανησυχει πολυ το θεμα. Διαβασα απο εσας οτι αυτες οι τροφες οπςσ eukanuba, hills, royal, ειναι κακες και δεν ξερω τι να κανω. Οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο αν υπαρχει καποια αλλη τροφη μου ειχε πει ππως αυτοσ ειναι ο γιατρος και να μην τον αμφισβητω, που δεν μου φανηκε πολυ επιστημονικη απαντηση. Ειχατε παρομοιο θεμα και σας περασε με καποια ειδικη τροφη? Μηπως ξερετε καποιο καλο δερματολογο στην αθηνα? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...