Στα βουνά πίσω από το σπίτι με 14 φίλα +Φλοκ

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μας βγηκε η γλωσσα ολους αλλα αξιζε η θεα ηταν καταπληκτικη

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βρε Ηλία, αξιοθαύμαστα τα μέρη εκεί αλλά πες μου καλέ μου άνθρωπε...πως τα μαζεύεις μετά?

Έχεις κανένα Ποιμενικό εκεί που τα μαζεύει ε?:D:p
Μέχρι να φωνάξεις το 14ο όνομα ο 1ος θα έχει βαρεθεί!
Πούλμαν έχεις?

Τέλειες οι φωτογραφίες, χαρά στο κουράγιο σου!:fan:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Βρε Ηλία, αξιοθαύμαστα τα μέρη εκεί αλλά πες μου καλέ μου άνθρωπε...πως τα μαζεύεις μετά?

Έχεις κανένα Ποιμενικό εκεί που τα μαζεύει ε?:D:p
Μέχρι να φωνάξεις το 14ο όνομα ο 1ος θα έχει βαρεθεί!
Πούλμαν έχεις?

Τέλειες οι φωτογραφίες, χαρά στο κουράγιο σου!:fan:
Ποιός Cesar Millan και μαλακίες?!!!!!!!!

Omarock = The real dog whisperer!!!!!!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
φοβερες φωτο και φοβερα βιντεο.Μια ερωτηση ,καπνιζεις? γιατι σε ενα βιντεο ακουω την ανασα σου σαν να εισαι ετοιμος να τα τιναξεις :p

Υ.Γ προσεχε μην συναντησεις κανεναν που φοβαται τα σκυλια γιατι αμα τα δει να ξεπροβαλλουν ετσι απο το δασος...τελειωσε !

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ωραια κατασταση εκει πανω και για τα σκυλια και για σενα.;)
Την ιδια απορια εχω και εγω: Τους σφυριζεις και ερχονται οπως τα προβατακια ας πουμε;
Η μηπως βγαινουν τα φιλετα και το κοπαδι ακολουθει τις οσμες...:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φανταζομαι ενα σφυριγμα... ειναιγια ολα....
αφου ξερουν τα μεγαλα... μαθαινουν ευκολα μετα τα υπολοιπα....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Λουρακια φοραμε μονο στην πολη,το καθε σκυλι ξερει το ονομα του,εκτος αυτου αν πω π.χ. τα κοριτσια ολα εδω,ερχονται μονο τα θυληκα,αν πω οι μαγκες ολοι εδω ερχονται τα αρσενικα το ιδιο και στο φαγητο,τα μικρα ειναι ενα θεμα αλλα ακολουθουν τα μεγαλα,,αλλα δεν απομακρυνονται πολυ αντε να πανε 100 μετρα,τωρα αν ερθει καποιος θα υπαρξει μεγαλο προβλημα,και για αυτο αυτα γινονται το σουρουπο που δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος.
Το θεμα τσιγαρο ειναι ενα θεμα αν και μπορω ακομα να κανω 80χλμ. πορεια αλλα σαν μηχανη που καιει λαδια,αλλα στο βιντεο δεν φαινετε η κλιση που εχει το βουνο σε εκεινο το σημειο ειναι σχεδον καθετο,επειτα ειχαμε κανει μεγαλη διαδρομη πιο πριν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Συγχαρητήρια για τις φωτο, είναι πραγματικά υπέροχες. Αν έκανα βόλτα στο μέρος αυτό και ξαφνικά τα έβλεπα μπροστά μου παίζει και να τα έκανα επάνω μου! :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Συγχαρητήρια για τις φωτο, είναι πραγματικά υπέροχες. Αν έκανα βόλτα στο μέρος αυτό και ξαφνικά τα έβλεπα μπροστά μου παίζει και να τα έκανα επάνω μου! :p
me 2! :p

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Έχεις υπέροχη αγέλη omarock και εύχομαι να τα χαίρεσαι για πολλά χρόνια όλα τα σκυλιά σου.