θα τρελαθω!!
πριν μπω στο forum και στην ωραία παρέα σας πίστευα πως καλό είναι να ζευγαρώνεις το σκυλάκι σου. κρίμα είναι μωρέ, να μην γίνει μάνα, να μην έχουμε κανένα απόγονο (άσχετα αν έχω ημίαιμο) άσε και για τον καρκίνο..
πόσο λάθος όμως, ευχαριστώ για τα φώτα σας παιδιά, απλά ήθελα να κάνω το merentoulini μου μανούλα, λες και ξέρει πριν γίνει μάνα τι είναι.
μπήκα σε μια άλλη παρέα καλή ώρα όπως εδώ δεν ξέρω αν κάνει να πω που. αρκετά άτομα και εκεί με τουλάχιστον απο ένα κατοικίδιο, όλο και κάτι θα μάθω και απο εδώ λεω...
το παράλογο, που πριν και για μένα φυσιολογικό και σκυλίσιο ήταν είναι πως τουλάχιστον τα μισά μελοι θέλουν να ζευγαρώσουν τα κατοικίδια τους!

πανικός εγώ!! οπότε εγώ με φωτισμένα πλέων μάτια με την δική σας βοήθεια είπα να δώσω λίγο φως και σε αυτούς, έλα όμως που φορούσαν γυαλιά και κρατούσαν πιρούνια για να με φάνε..
Εσύ μου λέει κάποιος, εσύ πως γίνεται να είσαι φιλόζωη!!! ο κόσμος (συνεχίζει αυτός ) θα χαθεί

έρχεται μέρα κρίσεις, θα εξαφανιστούν τα σκυλία

πρέπει να ζευγαρώσουν, είναι σαν να αποτρέπεις τους πάντες να κάνουν γάμο και παιδιά
χρειάζομαι κάτι καλό :maria: τώρα.
μήπως εγώ δεν είμαι καλα;; ή έπεσα σε απόγονο των μάγια ;;