Στείρωση και διάθεση

ioannisv

Member
25 Ιανουαρίου 2023
8
25
Καλησπέρα σε όλους. Ο Ερμής έχει γίνει πλέον 13 μηνών και όλα ειναι υπέροχα.

Προχθές Τρίτη 16/1/24 προχωρήσαμε σε στείρωση του. Ήταν εννοείται απόφαση όλης της οικογένειας καθώς σε όλους μας φαίνονταν θλιβερή η σεξουαλική απογοήτευση του να "πηδάει" μαξιλάρια που δεν μοιάζουν καν με σκύλο, και καθώς δεν θα τον αφήναμε ποτέ να ζευγαρώσει, ώστε να προσθέσουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο θέμα των αδέσποτων.

Έχει δύο μέρες τώρα που είναι σκιά του εαυτού του. Καταλαβαίνω ότι πονάει η πληγή, αφού μιλάμε για επέμβαση και όχι μια γρατζουνιά. Κι εγώ και η γυναίκα μου είμαστε στενοχωρημένοι όσο δεν πάει.

Θα πάρει τα πάνω του κάποια στιγμή ή προκαλέσαμε μη αναστρέψιμη κατάσταση;

Όσοι έχετε εμπειρία, please αφήστε την γνώμη και γνώση σας...

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.142
896
Μην βιαζεστε τοσο σιγα 2 μερες περασαν λογικο ειναι εγχειρηση εκανε.

Σπόρος

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2018
93
132
49
Μια χαρά θα είναι, και ο Σπόρος 2,3 μέρες ήταν πολύ πεσμένος, μετά καμία διαφορά με πριν. Υπομονή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Καλησπέρα σε όλους. Ο Ερμής έχει γίνει πλέον 13 μηνών και όλα ειναι υπέροχα.

Προχθές Τρίτη 16/1/24 προχωρήσαμε σε στείρωση του. Ήταν εννοείται απόφαση όλης της οικογένειας καθώς σε όλους μας φαίνονταν θλιβερή η σεξουαλική απογοήτευση του να "πηδάει" μαξιλάρια που δεν μοιάζουν καν με σκύλο, και καθώς δεν θα τον αφήναμε ποτέ να ζευγαρώσει, ώστε να προσθέσουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο θέμα των αδέσποτων.

Έχει δύο μέρες τώρα που είναι σκιά του εαυτού του. Καταλαβαίνω ότι πονάει η πληγή, αφού μιλάμε για επέμβαση και όχι μια γρατζουνιά. Κι εγώ και η γυναίκα μου είμαστε στενοχωρημένοι όσο δεν πάει.

Θα πάρει τα πάνω του κάποια στιγμή ή προκαλέσαμε μη αναστρέψιμη κατάσταση;

Όσοι έχετε εμπειρία, please αφήστε την γνώμη και γνώση σας...
Να σου πω την αλήθεια ο Ελβις μας που στειρώθηκε πρόσφατα σε μεγάλη ηλικία ήταν μια χαρά από την ίδια μέρα. Δες λίγο την τομή ότι όλα είναι καλά και αν συνεχίσει να μην ειναι ο εαυτός του πήγαινε τον στον κτηνίατρο να τον δει.

• Like
Reactions: Amaliaz

puppy_rena

Member
8 Φεβρουαρίου 2022
21
4
34
Να σου πω την αλήθεια ο Ελβις μας που στειρώθηκε πρόσφατα σε μεγάλη ηλικία ήταν μια χαρά από την ίδια μέρα. Δες λίγο την τομή ότι όλα είναι καλά και αν συνεχίσει να μην ειναι ο εαυτός του πήγαινε τον στον κτηνίατρο να τον δει.
διάβασα τα μηνύματα σας 16.03 και έχει περάσει κάποιος καιρός από τη στείρωση του σκύλου σας. να ρωτήσω πως ήταν το ακόλουθο χρονικό διάστημα?

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
διάβασα τα μηνύματα σας 16.03 και έχει περάσει κάποιος καιρός από τη στείρωση του σκύλου σας. να ρωτήσω πως ήταν το ακόλουθο χρονικό διάστημα?
καλησπερα, δεν ρωτησες εμενα αλλα λεω να βαλω και εγω την εμπειρια μου
ο δικος μου την μερα της στειρωσης, αφου τον πηραμε σπιτι, ηταν μαστουρομενος και ηθελε να κοιμαται
απο την επομενη μερα ολα καλα. εννοειται κοιτας την τομη και δεν τον αφηνεις να πολυπηδαει και να πολυτρεχει, αυτα θα στα πει και ο κτηνιατρος. εννοειται μπορει να χρειαστει και αντιβιωση για ενα διαστημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Eίναι μια χαρά σε σχέση με τη στείρωση. Βέβαια για πρώτη φορά στα 13 του χρόνια τσίμπησε λίγο στα κιλά και τον προσέχουμε.
Γενικά το μόνο που παρατηρήσαμε είναι να γλύφεται κάποια στιγμή έντονα μετά την επέμβαση και ο γιατρός μας είπε απλά να παρατείνουμε λίγες μέρες την αντιβίωση όπως και κάναμε. Κατά τα άλλα δεν είχε κανένα πρόβλημα.

• Like
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr