Στειρωθήκαμε!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Μόλις γύρισε η Κέλλυ σπίτι μετά την στείρωση...Την πήγα στις 11 το πρωί και την πήρα πριν απο κανένα μισάωρο...
Είναι κουρασμένη αλλά κεφάτη κατα περίεργο λόγο!! δεν βολεύεται πάρα μόνο με μαξιλάρι να ξαπλώσει αλλά δεν δείχνει να πονάει προς το παρών....
Σήμερα δεν θα φάει ούτε νερό, και απο αύριο κανονικά βόλτα και φαγητό.
Μετά το 10ημερο θα μας δει ο γιατρός μεταξύ άλλων και για να αναπροσαρμόσουμε το φαγητό της.
Κάναμε πλήρη αφαίρεση ωοθηκών κτλ, σε κλινική στην Αγία Παρασκευή που συνεργάζεται ο κτηνιατρός μας.
Πήραμε πλήρες μετεγχειρητικές οδηγίες γραπτά και η αντιβίωση που θα παίρνει είναι η synolox.
Αχ αντε καλή ανάρρωση να έχει το καμάρι μου....

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
H μικρή απο χθες έχει επανέλθει πλήρως στις δραστηριότητές της....δεν δίχνει να πονάει τρώει κανονικά και παίρνει την αντιβιωση χωρίς πρόβλημα (πρέπει να είναι νόστιμη...) έχει μια ωραιότατη αλφαδιασμένη τομούλα και περιμένουμε να πέσουν τα ράμματα!

Στοίχισε 200 ευρώ....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αντε σιδερενια να ειναι και ολα καλα!

Μολις συνερθετε εντελως να κανονισουμε καμμια σκυλοβολτα τωρα που εισαι Χολαργο!:)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Αντε σιδερενια να ειναι και ολα καλα!

Μολις συνερθετε εντελως να κανονισουμε καμμια σκυλοβολτα τωρα που εισαι Χολαργο!:)
Ευχαριστούμε!!! Έχουμε συνέλθει τρέχουμε σαν κατσίκι, αλλά σκυλοπάρκο δεν έχουμε πάει ακόμα!! πρέπει να το κανονίσουμε να γνωρίσω και τον ''μικρούλι'' σου!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Κόψαμε τα ράμματα τις μικρής χθές....η τομή ίσα που ξεχωρίζει, για να το επιβραβέψω που είναι τόσο καλό κορίτσι μετά την πήγα για μπανάκι κουρεματάκι!

Ο γιατρός μας επιβεβαίωσε οτι το καλοκαιρι θα βγουμε στην παραλία άνετα με μπικίνι!!!

Αλλαγές στον σκύλο μου δεν έχω δει ακόμα (είναι νωρίς) αλλά οι γαμπροί ακόμα μας θέλουν!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Ευχαριστούμε!

Παραθέτω μερικές φώτο πριν και μετά που κόψαμε τα ράμματα.

P1080176.jpgP1120230.jpgP1120231.jpg