Στειρωθήκαμε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
IMG-6806.jpg

Την Τρίτη στειρώθηκε ο σκύλαρος μου, σχεδόν 12 ετών, γιατί είχε διογκωμένο προστάτη. Την επόμενη ημέρα ήταν φανερά ανακουφισμένος από τους πόνους που είχε και πολύ καλά στην υγεία του. Ξέρετε κανένα κόλπο για την ξηρόττητα στην κορφή της μύτης του που φαίνεται και στην φωτογραφία; Καμιά αλοιφή ειδική υπάρχει ή να βάλω βαζελίνη που την γλύφει ο βλακέντιος μου έτσι κι αλλιώς ;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Εγώ βάζω λάδι καρύδας.

Καλή ανάρρωση! Προσοχή στο βάρος, μπορεί να πάρει απότομα κ να μην τα χάνει :(
Μακάρι να πάρει λίγο! Με τα προβλήματα που έχουμε με το έντερο του και ενώ τρώει κανονικά είναι πολύ αδύνατος.

• Like
Reactions: Orjo and Estranged

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Μακάρι να πάρει λίγο! Με τα προβλήματα που έχουμε με το έντερο του και ενώ τρώει κανονικά είναι πολύ αδύνατος.
Θα σου πω μονό, επειδή κ εγώ 10 σχεδόν τον στείρωσα κ ξέρεις τι θέματα έχουμε με το έντερο, ότι ξέχασα πώς είναι να παρακαλάω να φάει μια μπουκιά κ άρχισα να εκπαιδεύομαι εγώ στο πώς να τον περιορίσω να μη φάει ότι να ναι λες κ πήρα κουτάβι :mad:

3 κιλά σε 4 μήνες με 2/3 της τροφής που έτρωγε πριν. :confused: Μετά με πολλή δίαιτα, έχασε 1-1,5 κ με το ζόρι κρατιέται εκεί.

• Wow
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ωχ!!! Τέτοια λέγε μου!!! για το μόνο που δεν ανησύχησα ποτέ για τον Έλβις ήταν τα κιλά...

• Like
Reactions: Estranged

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Αγόρι μου μωρεεεεε!
Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε!
Κι αυτός...άσπρα μουστάκια!!! :love:
Και ο Σωτηράκος στα 12 είχε στειρωθεί, περίπου για τον ίδιο λόγο.
Καμία αλλαγή σε τίποτα.

Για την μύτη...κεραλοιφή μήπως;
Θα ρωτήσω και παραπέρα, και αν μου πουν κάτι, θα σου πω.

• Love

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Ωχ!!! Τέτοια λέγε μου!!! για το μόνο που δεν ανησύχησα ποτέ για τον Έλβις ήταν τα κιλά...
Ζύγιζε τον λίγο το πρώτο 6μηνο να δεις αν έχει εκτόξευση.

Είδες αυτός ο προστάτης όμως ε; Εμένα είχε κύστες, δε μπορείς να φανταστείς τι χάλια ήταν μέχρι να τις βρούνε. 3 φορές επείγοντα κλινική απ'τον πόνο! Κ μόλις του τις αδειάσανε ξαλαφρωσε την επόμενη μέρα.

Για την μύτη...κεραλοιφή μήπως;
Του βαλα κ εγώ μια φορά, πολύ καλή ήταν, είναι οκ αν την τρώει;

• Love

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Είδες αυτός ο προστάτης όμως ε; Εμένα είχε κύστες, δε μπορείς να φανταστείς τι χάλια ήταν μέχρι να τις βρούνε. 3 φορές επείγοντα κλινική απ'τον πόνο! Κ μόλις του τις αδειάσανε ξαλαφρωσε την επόμενη μέρα.
Ναι, επίσης η μία από τις τρανσαμινάσες ήταν ανεβασμένη και θα πάμε για υπέρηχο κοιλίας.
Ο γιατρός το είδε λίγο του στυλ έλα μωρέ σιγά είναι και κάποιας ηλικίας...Γενικά αυτός ο γιατρός δοκιμάζει τα νεύρα μου αλλά εντάξει τον αγαπάμε γιατί κάνει άριστα χειρουργεία και συνήθως πολύ καλές διαγνώσεις.
Την γάτα μου την στείρωσα σε άλλη κτηνίατρο και σιχτίρισα πραγματικά..Κολάρο κάτι ραμματάρες λες και είχε ράψει ελέφαντα και μόλις βγήκε το κολάρο έσκισε όλα τα ράμματα με τα δόντια της...Ενώ ο γιατρός μας κάνει μόνο εσωτερικά.

• Like

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Ναι, επίσης η μία από τις τρανσαμινάσες ήταν ανεβασμένη και θα πάμε για υπέρηχο κοιλίας.
Ο γιατρός το είδε λίγο του στυλ έλα μωρέ σιγά είναι και κάποιας ηλικίας...Γενικά αυτός ο γιατρός δοκιμάζει τα νεύρα μου αλλά εντάξει τον αγαπάμε γιατί κάνει άριστα χειρουργεία και συνήθως πολύ καλές διαγνώσεις.
Την γάτα μου την στείρωσα σε άλλη κτηνίατρο και σιχτίρισα πραγματικά..Κολάρο κάτι ραμματάρες λες και είχε ράψει ελέφαντα και μόλις βγήκε το κολάρο έσκισε όλα τα ράμματα με τα δόντια της...Ενώ ο γιατρός μας κάνει μόνο εσωτερικά.
Πες μου ότι τον υπέρηχο θα τον κάνει (καλός) υπερηχολογος, πλιζ!

Δεν καταλαβαίνεις τι διαφορά, τις κύστες δεν τις είχε δει κανείς, μόνο οι υπερηχολογοι. 10 μήνες επείγοντα, υπέρηχοι κ ακτίνες. Άσε που παίζει εξ αρχής να ήταν ο λόγος που έκανε κήλη (λόγω της κήλης στειρώθηκε). Και άσε που μας βρήκαν κ κάτι άλλο παρεμπιπτόντως που (ελπίζω) μας γλίτωσε από μελλοντικά προβλήματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Μου έδωσε κάποια ονόματα να επιλέξω.
Τον ένα τον ξέρω γιατί είχε κάνει υπέρηχο σε αυτόν η Λούση και είχε πει ότι έχει κακοήθεια αλλά τελικά στην εγχείρηση φάνηκε ότι δεν ήταν.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr