Χθες η σκυλιτσα μου πηγε για στειρωση.. Ειναι 2 ετων και κατι... Εκανα τις εξετασεις αιματος που επρεπε πριν την ναρκωση και ολα οκ εκτος απο τον δειχτη κρεατινινης που ειναι λιγο ανεβασμενος για την ηλικια της οπως μου ειπε ο γιατρος. Ο δειχτης της κρεατινινης ειναι στο 1.26 με οριο το 1.40. απλα ο γιατρος μου ειπε οτι στην ηλικια της θα προτιμουσε να ηταν κατω απο 1.Προσπαθησα να της κανω διαιτα πριν την στειρωση αλλα βαρος δεν εχασε. Αυριο θα εχουμε και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ουρων ωστε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Πρεπει επισης να προσθεσω οτι πριν 2μιση μηνες μου παρουσιασε το φαινομενο της ψευδοκυησης και μετα απο συσταση του γιατρου της εδωσα 2 μπουκαλακια galastop για να σταματησει το γαλα.
Εξετασεις για καλαζαρ εχουμε κανει και ηταν αρνητικες.
Τι λετε και εσεις? Ειναι επικινδυνη μια τετοια κατασταση? Τι μπορει να συμβει μελλοντικα ή αμεσα? Μπορει να διορθωθει η κατασταση?
Επισης να προσθεσω οτι η καημενουλα μετα την στειρωση δεν εχει ορεξη καθολου. Χθες μετα το χειρουργιο ηταν ζαβλακωμενη ολη μερα. Κολλαγε το βλεμματα της. Σημερα εχει συνελθει αρκετα αλλα ακομα δεν εχει κεφι. Ελπιζω να επανελθει συντομα
Πρεπει επισης να προσθεσω οτι πριν 2μιση μηνες μου παρουσιασε το φαινομενο της ψευδοκυησης και μετα απο συσταση του γιατρου της εδωσα 2 μπουκαλακια galastop για να σταματησει το γαλα.
Εξετασεις για καλαζαρ εχουμε κανει και ηταν αρνητικες.
Τι λετε και εσεις? Ειναι επικινδυνη μια τετοια κατασταση? Τι μπορει να συμβει μελλοντικα ή αμεσα? Μπορει να διορθωθει η κατασταση?
Επισης να προσθεσω οτι η καημενουλα μετα την στειρωση δεν εχει ορεξη καθολου. Χθες μετα το χειρουργιο ηταν ζαβλακωμενη ολη μερα. Κολλαγε το βλεμματα της. Σημερα εχει συνελθει αρκετα αλλα ακομα δεν εχει κεφι. Ελπιζω να επανελθει συντομα