Στομαχικές διαταραχές

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αντιμετωπίζω τώρα τελευταία ένα πρόβλημα με στομαχική διαταραχή του Ρόκυ κι έχω ανησυχήσει!
Πριν απο λίγο έκανε εμετό,τώρα τελευταία κάνει συχνά,λίγο μετά που έφαγε.
Εβγαλε τις κροκέτες σχεδόν αμάσητες!
Του δίνω ROYAL CANIN MAXI και κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως φταίει η τροφή,εκτός βέβαια απο το θέμα της λαιμαργίας!
Μίλησα με τη κτηνίατρο η οποία μου είπε ότι μάλλον δεν φταίει η τροφή(πάντα αυτή του έδινα)
και μου είπε να του δίνω της royal ή της hills για ευαίσθητο στομάχι.Τις προηγούμενες φορές,όταν είχε τέτοιο θέμα του έδινα της ίδιας εταιρείας I/D για δυο τρεις μέρες, και επανερχόμασταν στη κανονική.
Προσέχω πάντα να σταματά όλες τις δραστηριότητες πριν και μετά το φαγητό.
Θα δοκιμάσω να του δώσω για ευαίσθητο στομάχι και θα δούμε.....
Εχω στενοχωρηθεί πολυ βρε παιδιά και φοβάμαι μην του συμβαίνει κάτι άλλο!!!!:(:(:(

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τουλάχιστον μια ώρα πριν τον αφήνω να ηρεμήσει και μετά το φαγητό κάθεται ήσυχος!!!
Άλλο σύμπτωμα δεν έχει και τα κακά κανονικά.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μ...ε,τοτε περιμενουμε.Μπορεί οντως να εχει απλα ευαισθητο στομαχακι.
Ξέχασα να σας πω,ότι πολλές φορέ στη βόλτα τρώει χόρτο,και υπάρχουν κάποια βράδυα που δεν θέλει να φάει.
Οταν δεν τρώει το καταλαβαίνω ότι θα είναι το στομάχι του,και πράγματι τη νύχτα έχουν......συναυλία τα εντεράκια του.
Δηλαδή,γουργουρίζει η κοιλιά του απίστευτα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πόσο καιρό γίνεται αυτό?
Να σου πω την αλήθεια μου, από πέρσυ που τον πήραμε απο τη φιλοζωική,είχε ξεκινήσει,αλλά όχι τόσο συχνά.
Μάλιστα η κτηνίατρος μου είχε πει να του δίνω zantac και μετά απο μια δυο μέρες συνερχόταν.
Φυσικά και με πιο ελαφριά τροφή.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ένας χρόνος είναι αρκετός.
Στην θέση σου θα έκανα τις βασικές εξετάσεις να είμαι σίγουρος.
Τις έκανα τις βασικές εξετάσεις και,δόξα το Θεό, είναι πολύ καλά,δεν έχει τίποτα!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Για κάθε ενδεχόμενο.. όχι για να τρομάξεις αλλά για να το αποκλείσεις, δες και για μεγαοισοφάγο. Απλά επειδή λες ότι κάνει συχνά εμετό, λίγο μετά το γεύμα και όχι από το στομάχι (η τροφή δε βγαίνει χωνεμένη).
Για να φανεί θέλει ακτίνες.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Για κάθε ενδεχόμενο.. όχι για να τρομάξεις αλλά για να το αποκλείσεις, δες και για μεγαοισοφάγο. Απλά επειδή λες ότι κάνει συχνά εμετό, λίγο μετά το γεύμα και όχι από το στομάχι (η τροφή δε βγαίνει χωνεμένη).
Για να φανεί θέλει ακτίνες.
Ωχ! μου βαλες ιδέες τώρα! Θα μιλήσω με τη κτηνίατρο να δω τι θα μου πει!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αιματολογικες κάνατε;

Δοκιμασες να δώσεις κάποια άλλη τροφή εκτός από την φαρμακευτική;
Εχει κάνει αιματολογικές, καλά όλα.
Οσο για τη τροφή, του είχα δώσει και τη Hills υπό τη καθοδήγηση της κτηνιάτρου πάντα.