Συλλογή υγρού στη κοιλιά!!!

snoopy87

Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
15
0
Arta
Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο site! Ήθελα τη γνώμη σας για το εξής θέμα... Πριν 2 εβδομάδες τελείωσε η περίοδος της σκυλίτσας μου (διασταύρωση μπόξερ με ντόπερμαν) η οποία είναι 10 ετών και δεν έχει γεννήσει ποτέ. Τις τελευταίες μέρες της περιόδου εντόπισα έναν όγκο στη μία πλευρά των μαστών προς τα πίσω μεγέθους ενός πορτοκαλιού! Παραξενεύτηκα που δεν είδα κάτι νωρίτερα... Περίμενα να ξεπρηστούν οι μαστοί από την περίοδο και σήμερα την πήγα στον κτηνίατρο. Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο. Απλά τρύπησε με σύριγγα και είδαμε ότι είχε μέσα αιματηρό υγρό και ξεπρήστηκε. Μου έδωσε αντιβίωση και να δούμε πως θα πάει...Τί λέτε να συμβαίνει?Δεν δείχνει αλλαγή στη συμπεριφορά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν δεν δειτε βελτίωση με την αντιβιωση, καντε μια ακτινογραφία θωρακος για τυχον μετάσταση στον πνεύμονα (οπότε δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσετε το ζώο) και μετά αιματολογικές, βιοχημικές και άμεσα χειρουργείο.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τί λέτε να συμβαίνει?
Καλά, ο γιατρός δεν σου είπε? :confused:
Ok, έκανε ότι έκανε για την σκυλίτσα... Η διάγνωση δεν σου είπε ποια είναι?

snoopy87

Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
15
0
Arta
Πραγματικά, δεν μου είπε κάτι, απλά με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να χτυπήθηκε (οπότε και να έχει εσωτερικό αιμάτωμα) αλλά αυτό αποκλείεται! Μετά δεν έκανε καμία άλλη υπόθεση...Μου φαίνεται αν δεν της περάσει θα πάω σε άλλον! Πάντως προς το παρόν δεν έχει ξαναπρηστεί, αλλά ούτε και εξαφανιστεί τελείως.Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε τόσο ξαφνικά!!!

snoopy87

Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
15
0
Arta
Τελικά μάλλον πρόκειται για κάποια κύστη στο μαστό που μαζεύει υγρό... Πήγαμε και της έκανε παροχέτευση ο γιατρός για να μην μαζεύει υγρό και σε 3-4 μέρες θα είναι καλά, εκτός αν προκύψει κάτι άλλο...Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Ήταν η πρώτη φορά που έπαθε κάτι και παρόλα αυτά ήταν πολύ ήσυχη.:)

snoopy87

Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
15
0
Arta
Όχι....Άλλο το ένα και άλλο το άλλο...
Παροχέτευση, δηλαδή το άνοιξε για να βγαίνει το υγρό και να μην μαζεύεται σε κυστούλα.Ήταν η καλύτερη λύση είπε για την περίπτωσή της και αν τυχόν δεν της περάσει θα κάνει χειρουργική αφαίρεση! :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr