Συμβουλη για μετα τη στειρωση

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καλημερα σε ολους

Χθες η Ziggy εκανε στειρωση.Ολα καλα γενικα. Εχω ομως το εξης θεμα με το φαϊ!
Εχει να φαει μιαμιση μερα σχεδον κ ενω πειναει δεν τρωει!Οκ τις κροκετες δεν τις πολυθελει ετσι κ αλλιως!Της εδωσα να φαει ψωμι (για το οποιο τρελαινεται) το μυρισε κ εφυγε....Ειπα κ γω να της δωσω λιγη φετα γαλοπουλα.....ενω την πηρε με το στομα της μετα την εφτυσε....Σαν να ηθελε μεν να τη φαει αλλα δεν μπορουσε(?).......Τωρα σκεφτομαι να της βρασω λιγο κοτοπουλο με ρυζι.....
Τι λετε?Μηπως ειμαι υπερβολικη που θελω να φαει με το ζορι?Να την αφησω κ οοοοποτε θελει ας φαει τις κροκετες της?Ειναι κ η αντιβιωση που πρεπει να παιρνει που ομως νηστικη δεν κανει να την παιρνει.....

Ευχαριστω εκ των προταιρων

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
υποθέτω μιάμιση μέρα έχει να φάει όχι επειδή δεν είναι καλά, αλλά επειδή πιο πριν έπρεπε να την αφήσεις νηστική για την νάρκωση.

Νερό ήπιε? Έχει συνέλθει εντελώς?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
υποθέτω μιάμιση μέρα έχει να φάει όχι επειδή δεν είναι καλά, αλλά επειδή πιο πριν έπρεπε να την αφήσεις νηστική για την νάρκωση.

Νερό ήπιε? Έχει συνέλθει εντελώς?
Ναι επρεπε να τη νηστεψω για τη ναρκωση!Νερο ναι πινει!Εντελως εντελως δεν εχει συνελθει!Απο χτες ειναι λιιιιιιιιιγο πιο δραστηρια αλλα κατα τα αλλα την αραζει στο κρεβατι της!Να το βρασω λες το κοτοπουλο?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σου εδωσε ο γιατρός αντιβίωση;
Αν ναι, δοκιμασε να της δόσεις λίγο γιαουρτάκι.
Εχει συνέλεθει πληρως απο τη νάρκωση;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όσο είναι από τη νάρκωση μην περιμένεις πολλά πολλά. Εμείς Τρίτη κάναμε επέμβαση χθες Παρασκευή συνήλθε εντελώς. Είχε όρεξη για φαγητό αλλά όχι κανονικές ποσότητες οπότε της άλλαξα λίγο τη ρουτίνα και της έβαζα λίγο περισσότερες φορές το ζήτησε από μόνη της. Φυσικά όχι κροκέτες το "καμάρι" μου....:p κοτοπουλάκι ήθελε:p

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Προσωπικά δεν θα ανησυχούσα ακόμα, αλλά θα είχα τα μάτια μου ανοιχτά μην δω και κάτι άλλο που δεν μου αρέσει στην συμπεριφορά του σκύλου.

Μην την ζορίζεις. Δοκίμασε πάλι το μεσημεράκι να την ταίσεις.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Σου εδωσε ο γιατρός αντιβίωση;
Αν ναι, δοκιμασε να της δόσεις λίγο γιαουρτάκι.
Εχει συνέλεθει πληρως απο τη νάρκωση;
Ναι μου εδωσε να της δινω Augmentin καθε 12 ωρες!Απο την ναρκωση (νομιζω τουλαχιστον) εχει συνελθει! ενταξει, δεν ειναι κ μες στην ενεργητικοτητα αλλα βολτα πηγαμε (ηθελε κ η ιδια δλδ) απλα με αργα βηματακια κ για λιγο να κανει την αναγκη της!Το γιαουρτι δεν το σκεφτηκα η αληθεια ειναι

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Προσωπικά δεν θα ανησυχούσα ακόμα, αλλά θα είχα τα μάτια μου ανοιχτά μην δω και κάτι άλλο που δεν μου αρέσει στην συμπεριφορά του σκύλου.

Μην την ζορίζεις. Δοκίμασε πάλι το μεσημεράκι να την ταίσεις.
Οπως?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Όσο είναι από τη νάρκωση μην περιμένεις πολλά πολλά. Εμείς Τρίτη κάναμε επέμβαση χθες Παρασκευή συνήλθε εντελώς. Είχε όρεξη για φαγητό αλλά όχι κανονικές ποσότητες οπότε της άλλαξα λίγο τη ρουτίνα και της έβαζα λίγο περισσότερες φορές το ζήτησε από μόνη της. Φυσικά όχι κροκέτες το "καμάρι" μου....:p κοτοπουλάκι ήθελε:p
περαστικα στη μικρη σου!!!Κοιτα η δικια μου δειχνει οτι πειναει αλλα τι να πω....δεν καταλαβαινω αν απλα δε θελει να φαει αυτα που της εχω προσφερει μεχρι τωρα ή απλά θελει αλλα δεν μπορει (σα να βαριεται να μασησει...??κατι τετοιο:confused:) Λες κ η δικια μου να τιμησει το κοτοπουλο....Θα δοκιμασω βεβαια κ το γιαουρτι

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπα... δεν βαριέται να μασήσει... από όλη την κατάσταση της νάρκωσης είναι γενικά λίγο αλλού για αλλού. Το οτι πεινάει είναι καλό σημάδι. Δοκίμασε με βάση αυτά που της δίνεις συνήθως. Η δικία μου τρώει γενικά κοτόπουλο. Άργησα λίγο αλλά έλειπα. Πως πάει? Έφαγε???

Ξεχάστηκα,,,, Περαστικά στο κορίτσι σου.... (τι τραβάμε με αυτά τα κοριτσάκια....)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Μπα... δεν βαριέται να μασήσει... από όλη την κατάσταση της νάρκωσης είναι γενικά λίγο αλλού για αλλού. Το οτι πεινάει είναι καλό σημάδι. Δοκίμασε με βάση αυτά που της δίνεις συνήθως. Η δικία μου τρώει γενικά κοτόπουλο. Άργησα λίγο αλλά έλειπα. Πως πάει? Έφαγε???

Ξεχάστηκα,,,, Περαστικά στο κορίτσι σου.... (τι τραβάμε με αυτά τα κοριτσάκια....)
Ευχαριστω πολυ:) Τελικα οντως δε βαριεται να μασησει....Της εδωσα κοτοπουλο κ το μασησε κανονικα.....Εφαγε κ λιγες κροκετες (5 συγκεκριμενα)!Χαρηκα που εφαγε ....Αν δεν ετρωγε κ το κοτοπουλο ε τοτε κατι δε θα πηγαινε καλα!θα της δωσω κ το βραδυ παλι λιγο πριν την ωρα για την αντιβιωση!Μπορω να πω ομως οτι τωρα σιγα σιγα βρισκει τον εαυτο της:D Ελπιζω βεβαια μετα να μη ζηταει μονο κοτοπουλα ο πισινος της:p