Συμπτώματα μετα από φόλα.

marien

Member
7 Απριλίου 2012
5
0
Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστω εκ των προτερον. Χθες το απογευμα δηλητηριάσανε τον σκυλάκο μου τον Μαρλει , ενα griffon ευτυχώς προλάβαμε το χειρότερο, αλλά ενώ όταν τον πήραμε άπο το κτηνιατρίο ήταν σχετικα καλά γυρίσαμε και καταλάβαμε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι και όταν προσπαθεί τρέμει.Τον ξαναπήγαμε στον κτηνίατρο και παρατηρησαμε ότι ο σβέρκος του ήταν πρησμένος και του δώσαμε κορτιζόνη αλλά δεν βελτιώθηκε. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου πεί έστω μια γνώμη για το τι μπορεί να συμβαίνει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
marien καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Για άσχημο λόγο δυστυχώς...

Ελπίζω να πέρασε ήσυχα η νύχτα για τον σκυλάκο σου. Καταλαβαίνεις ότι κανένας μας δεν είναι σε θέση, να σε βοηθήσει. Να υποθέσει τι μπορεί να συμβαίνει. Μόνο ο γιατρός σου. Αν τον εμπιστεύεσαι, όλα θα πάνε καλά, αφού προλάβατε κιόλας, όπως λες, τα χειρότερα. Αν έχεις αμφιβολίες, μια δεύτερη ιατρική γνώμη, θα ήταν ότι καλύτερο.

Περαστικά του, ελπίζω να σταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός και μετά αν θέλεις, συζητάμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δηλητηριάστηκε. Σ'αυτό μπορούμε να σου πούμε πολλά.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Περαστικά εύχομαι και να το ξεπεράσει γρήγορα! Ευτυχώς που το προλάβατε!
Ενημέρωνε μας για τη κατάσταση του.Καλό κουράγιο!

marien

Member
7 Απριλίου 2012
5
0
Ευχαριστουμε για τις ευχες! Η κατασταση δεν ειναι καλυτερη αλλα μαθαμε (από παθολόγο) οτι το ιδιο συμπτωμα εμφανιζεται σε ανθρωπους που εχουν παρει οργανοφωσφορικα (αδυναμια σηκωματος κεφαλιου και τρεμουλο οταν προσπαθεις να σηκωθεις) και λεγεται IMS και υπάρχει θεραπεια με συγκεκριμένα φάρμακα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά! Θα ενημερώσουμε το forum ώστε να γνωριζουν και οι υπόλοιποι αν ισχύει κάτι τέτοιο, και τη θεραπεια αν συμβει και σε άλλο σκυλακι...

marien

Member
7 Απριλίου 2012
5
0
DSC00207.jpg
Μου έδωσε πολύ κουράγιο αύτο που διάβασα, σε ευχαριστώ πολύ Alexia! O marleakos είναι στην ίδια κατάσταση γιατι το δηλητήριο που έφαγε ήταν σε τεράστια ποσότητα για το μέγεθος του. Ο ανώμαλος που το έβαλε ήθελε να είναι σίγουρος για το εγκλημά του ότι θα πετύχει και έκανε πλούσιο το γεύμα του. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να τον βλέπω έτσι , θέλω να είμαι αισιόδοξη και το μόνο που μπορώ να κάνω αυτήν την στιγμή ειναι υπομονη. Η κατάσταση αυτή είναι μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να εμφανίσει ενα ζώο και μέχρι τώρα έχει παρατηρηθεί μόνο σε ανθρώπους. Θέλω και μέσα από το forum αλλά και με χαρτάκια να πρόλαβουμε και τους υπόλοιπους εγκληματιες αλλά και τι πρέπει να κανει κανείς σε παρόμοια περίπτωση. Σήμερα ειναι μια κρισιμη μέρα για τον μαρλεακο που παλεύει να σηκωθεί στα πόδια του, και χρειάζομαι τις ευχές όλων σας!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Εύχομαι νά πανε όλα καλά καί γρήγορα νά χοροπηδαει πάλι καί είμαι σίγουρη ότι έτσι θα γίνει.
Είναι πανεμορφος.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

marien

Member
7 Απριλίου 2012
5
0
Σε ευχαριστώ Νασια! Ετσι θέλω να πιστεύω και ελπίζω να γίνει.Για οποιοδήποτε νέο θα ενημερώσω αυριο γιατι σήμερα το βράδυ 8α είμαστε κοντά του για να δούμε την εξελιξη του.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
.Για οποιοδήποτε νέο θα ενημερώσω αυριο γιατι σήμερα το βράδυ 8α είμαστε κοντά του για να δούμε την εξελιξη του.
Ευχομαι αύριο τα νέα να είναι καλύτερα,και να συνέλθει!:)

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΛΕΣ.. ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΜ..

Περαστικα !!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τι ανώμαλα κτήνη υπάρχουν...έλεος. Τη πέταξαν μέσα στο σπίτι σας? Για κάτι τέτοιους θέλω να επιστρέψει η θανατική ποινή...πραγματικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μικρό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο να βλέπεις το μωρό σου να υποφέρει και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα...το ξερω.

vgi

Member
22 Αυγούστου 2011
23
0
Στον δικό μου σκυλάκο μετά από αντίστοιχη φόλα είχε αυτά τα συμπτώματα για κάποιες μέρες (σχεδόν εβδομάδα) αλλά τα ξεπέρασε εντελώς παρότι οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι, και έζησε και 12 χρόνια ακόμα!
(ήταν 2 ετών όταν τον δηλητηρίασαν με κοτόπουλο βουτηγμένο σε φυτοφάρμακα και τον προλάβαμε στο τσάκ...)
Ελπίζω οτι όλα θα πάνε καλά και για εσάς.

Last edited:

marien

Member
7 Απριλίου 2012
5
0
Kαταρχην σας ευχαριστω όλους γιατί μαλλόν πιάσανε οι εύχες σας και ο μαρλεακος ειναί καλύτερα,τρωμε το φαγητο μας και περπατάμε και σε λιγες μέρες θα τρέχουμε και θα παίζουμε. Είμαι πόλυ χαρούμενη, και εύχομαι κανείς άλλος να μην ζήσει αύτην την εμπειρία. Το υπόλειμμα της όλης κατάστασης είναι ότι φοβάμαι να τον ξαναβγάλω βόλτα, ελπίζω να το ξεπεράσω με τον καίρο.Και πάλι σας ευχαριστώ για το κουράγιο!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο μπράβο μπράβο Μαρλεακο. Μακάρι ποτέ κανείς νά μην ξαναπερασει τέτοια λαχτάρα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk