Καλησπέρα, έχω ένα κουτάβι 6 μηνών τον υιοθέτησα από φιλοζωική πριν 4 μήνες. Όταν ήρθε ήταν όλα καλά αλλά κάποια στιγμή στους 3.5 μήνες άρχισε να έχει βλέννα στα κόπρανα του. Του δώσαμε κάτι χάπια για κολίτιδα που έγραψε ο κτηνίατρος 10 μέρες και συνηρθε. Τον τελευταίο μήνα όμως ξεκίνησε πάλι τα ίδια με διάρροια και συνεχόμενα. Επαναλάβαμε τα χάπια αλλά μετά από δύο μέρες άρχισε πάλι τα ίδια του έδωσε και κάτι αλλά χάπια για να αποκλείσουμε και την τελευταία πιθανότητα ενδοπαρασιτου και πάλι όταν τελείωσε τα χάπια ξεκίνησε διάρροιες με βλέννα. Του έχουμε δώσει και κλινική τροφή που σύστησε ο κτηνίατρος έχουμε κάνει πλήρη αποπαρασιτωση ενδο και έξω και ο κτηνίατρος επιμένει πως η μόνη πιθανότητα πλέον είναι να έχει κάποιο πρόβλημα εκ γενετής που δεν διορθώνεται παρα μόνο συντηρείται με κλινική τροφή και προβιοτικα. Καλλιέργεια κοπράνων θα του κάνουμε τις επόμενες μέρες μετά από δική μου επιμονή. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο να με βοηθήσει δεν ξέρω τι να κάνω να αλλάξω κτηνιατρο να ακούσω αυτόν; Ο μόνος λόγος που δεν ανησυχώ επιπλέον είναι ότι ο σκύλος μου έχει ενέργεια για παιχνίδι και πολύ όρεξη για φαι. Να συμπληρώσω βέβαια ότι είναι αρκετά αδύνατος ενώ τρώει και λίγο παραπάνω από την συνιστώμενη δοσολογία της τροφής, και ιδιαίτερα λαίμαργος. Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση από όποιον γνωρίζει το ελάχιστο ευχαριστωω