Ναι και η άουρα σκατοχοιρομαζώξεις,σα τον δικό μου!ο μπαμπης κανει αρουρομαζωξεις το καλοκαιρι
εντιτ
εδω χωνευουν τις μα#@$ιες που εχουν οι ξηρες,αυτα δε θα χωνεψουν.?
αλλα και παλι δεν ειναι το κυριος γευμα οταν τους βαζω
Ναι και η άουρα σκατοχοιρομαζώξεις,σα τον δικό μου!ο μπαμπης κανει αρουρομαζωξεις το καλοκαιρι
εντιτ
Wireless?Τα δικά μου πάντως αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν λένε όχι. Μερικές φορές που κυνήγησαν κότες τις σταμάτησα. Μέχρι στιγμής μόνο περιστέρι έχουν πιάσει, ξεπουπουλιάσει και φάει.
Η Κίρκη πιάνει και αρουραίους, αλλά δεν νομίζω να τους τρώει. Αυτούς τους 2 πάντως μου τους έφερε δωράκι για τα Χριστούγεννα.
View attachment 31554 View attachment 31555
αυτο ξαναπέστο...ο μπαμπης κανει αρουρομαζωξεις το καλοκαιρι
εντιτ
Τωρα μιλας σωστα.ο μπαμπης κανει αρουρομαζωξεις το καλοκαιρι
εντιτ
αλλα και παλι δεν ειναι το κυριος γευμα οταν τους βαζω![]()
Βρε εμενα εχει φαει με τη σειρα: καλτσα, μισο μπαλάκι τενις και ενα κομματι απο χοντρο σχοινι που ειχαμε για να παιζουμε διελκυστινδα...Εγώ πάντως για το όλο πρόβλημα ενοχοποιώ κάτι βαράκια μασουλητήρια που τους είχα πάρει...Δυστυχώς άρχισαν να μασουλιούνται και ο παμφάγος κατάπινε κομματάκια πλαστικού. Αυτό το σκυλί μπορεί να μην τρώει άλλα από royal αλλά πολλές φορές έχουμε πάρει συνδετήρα ή κέρμα από το στόμα του...
Αλλά και εγώ πιστεύω ότι η μονοφαγία είναι πολύ κακό, και σε άνθρωπο να την ακολουθούσες μόλις θα έτρωγε κάτι άλλο θα άρχιζαν τα όργανα..