Συχνοουρία?

YoDog

Member
3 Απριλίου 2013
23
0
Μου φαίνεται μηδαμινό και ίσως φυσιολογικό αυτο αλλά μιας και δεν το πρόσεξα σε σκυλιά γνωστών μου είπα να ρωτήσω.

Το μικρό μου αδεσποτάκι απο την μέρα που το πήρα κάθε φορά που βγαίνουμε κατουράει τις πρώτες 1-2 φορές κανονικά και μετα λίγες σταγονίτσες ή και τίποτα αλλα αρκετά συχνά...
Δηλαδή και σε μια βόλτα 1 ώρας θα συνεχίζει να το κάνει καθώς μυρίζει τα χόρτα απο δω και απο κει σε σημείο που νομίζω πως θα μπορούσε να το κάνει για πάντα εαν ήταν συνεχώς έξω xD.

Δεν είναι σε οίστρο και είναι θυληκό για να θεωρήσω πως μαρκάρει περιοχή :p...

Είναι φυσιολογικό; να το παραβλέψω? :p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μαρκαρουν και τα θηλυκα...ειναι κυριαρχικη;Εχεις παρατηρησει να γλυφεται στα γεννητικα οργανα συχνα;Το χρωμα των ουρων;

Sent from my iPhone using Tapatalk

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
η συμπεριφορά σαν συμπεριφορά παραπέμπει σε μαρκάρισμα, αν όμως συνοδεύεται και απο άλλα στοιχεία όπως αυτά που παρατέθηκαν παραπάνω ίσως μιλάμε για καποιο προβληματάκι (για αρσενικό μιλάω)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
καλού κακού κάνε μια ούρων μη τυχών και έχει καμιά κυστίτιδα ή λοίμωξη .

YoDog

Member
3 Απριλίου 2013
23
0
Μαρκαρουν και τα θηλυκα...ειναι κυριαρχικη;Εχεις παρατηρησει να γλυφεται στα γεννητικα οργανα συχνα;Το χρωμα των ουρων;

Δεν ξέρω πως φαίνεται αυτό είναι πάρα πολύ ήσυχος σκύλος σε μένα και στους ανθρώπους γενικά κιχ δεν βγάζει :p, δεν μου έχει γαβγίσει ποτέ και κουνάει ουρίτσα σε όλους.. μόνο όταν βλέπει άλλα σκυλιά συνήθως γαβγίζει ή γρυλίζει γιατί μάλλον φοβάται, το πρώτο μήνα βέβαια ήταν πιο φιλική με τα άλλα ζώα.
Απο τότε που την έφερα στην μεγαλούπολη για τις γιορτές δείχνει λίγο διαφορετική με τα άλλα ζωάκια, σαν να κάτι έχουν :p..

Δεν συμβαίνει με όλα αλλά είναι πιο συχνό το φαινόμενο.
Είχε περίοδο πριν απο κανέναν μήνα περίπου και τότε γλυφόταν αρκετά(νομίζω ήταν φυσιολογικό).
Τώρα αραιά και που δεν νομίζω να το κάνει καν συχνά..
Το χρώμα των ούρων είναι λίγο δύσκολο να το παρατηρήσω καθώς τα κάνει μόνο μέσα στα χόρτα αλλά απο όσο έχει πάρει το μάτι μου πρέπει να είναι ένα ελαφρύ κιτρινάκι... :p αυτά!

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Ή μαρκαρισμα ή καποια μικρη λοιμωξη δειχνει οτι ειναι..κανε μια βολτα απο τον κτηνιατρο σου..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Τον τελευταίο καιρό πέρασα τον έλβις σε ξηρά από τις κονσέρβες που του έδινα. Κάτι αυτό κάτι η ζέστη πίνει πολύ νερό. Λογικό. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να έρχεται από μεγάλη βόλτα και να κάνει πιπί ξανά στη βεράντα. Παίζει να τα φυλάει επειδή μαρκάρει συνέχεια αλλά φοβάμαι μήπως είναι κάτι παθολογικό.
Την δευτέρα εξετάσεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3