Συχνοτατη ουρηση κουταβι 3,5 μηνων

billosam

Member
13 Αυγούστου 2013
9
0
Καλησπερα εχω ενα κοκερ σπανιελ αγγλιας και σημερα εχει ουρησει αρκετες φορες περισσοτερες απο οσες μπορω να σκεφτω , χθες του χορηγηθηκε κορτιζονη λογω τσιμπηματος Σερσελα ( μεγαλη σφιγκα ) και πανω στη συζητηση γενικοτερα για σκυλια ο γιατρος ειπε οτι μια περιπτωση που ηξερε το σκυλι επινε πολυ νερο και ουρουσε συνεχως οσπου τελικα καταλαβαν οτι ειναι Ζαχαρο . Υπαρχει περιπτωση το κουταβι μου να κινδυνευει απο κατι τετοιο σε τετοια ηλικια η αλλιως γιατι ουροι συνεχεια στν πανα του μετα απο βολτα που επισης ουρησε ?:(

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εφόσον του χορηγήθηκε κορτιζόνη, δεν το βρίσκω παράξενο να έχει συχνή ούρηση. Είναι συνηθισμένο. Ο γιατρός δεν το είπε αυτό?
Αν το συνεχίσει και μετά, τότε να το ψάξεις. Είναι πολύ μωρούλι νομίζω για να εκδηλωθεί το οτιδήποτε πολύ σοβαρό (εμβολιασμένο είναι υποθέτω?)

Καλως ήρθες!

billosam

Member
13 Αυγούστου 2013
9
0
Kαλως σας βρηκα ολους ναι ειναι εχει τελειωσει ο πρωτος κυκλος το τριτο ηταν και το εξαπλο του συν αμπουλες και κολαρα για προληψη των υπολοιπων κινδυνων . Εμ στην ταραχη μου πανω διοτι ημουν και μακρια απο το κτηνιατρειο και ειχε περασει μιση ωρα σιγουρα ωσπου να φτασω με την κινηση εχω την εντυπωση πως το ειπε αλλα οχι για το δικο μου σκυλι ( τι θα επακολουθουσε ) αλλα γενικοτερα τι γινεται με τη χορηγηση της . Παιδια σας λεω τουλαχιστον 9-10 φορες σημερα και ειπε βεβαια το πρωτο 24ωρο να το προσεχω που ειναι και το πιο σημαντικο αλλα ενταξει μεχρι τωρα περασε το 24 πριν λιγη ωρα . Ναι ειναι μωρο ο καημενουλης και δεν εκλαψε καθολου παρα μονο οταν τον τσιμπησε και μετα απλα το γλυφε και τ ειχε λιγο στον αερα κατα τα αλλα στο δρομο ετρεχε παντως ! :) .Σας ευχαριστω παιδια για την αμεση ανταποκριση στο θεμα με καθησυχασατε σημαντικα ! :)

billosam

Member
13 Αυγούστου 2013
9
0
ελληνικα μιλαω..σφηκα σερσεκι, ετσι την λενε..και στα λατινικα vespa crabro.. :alien:
ενταξει το πρωτο το πιασα ,το αλλοδεν καταλαβ στην αρχη αν και καπως ετσι το σκεφτηκα γιατι αλλωστε τι αλλο θα μπορουσες να πεις? :Ρ . Εξαλλου ειμαι της Τεχνολογικοθετικης κατευθυνσης εγω χωρις αυτο βεβαια ν σημαινει οτι δεν κατεχω την ελληνικη απταιστως .. BTW ωραιος ο σκυλουμπης σου :)

billosam

Member
13 Αυγούστου 2013
9
0
να σαι καλα billosam..ο σκυλουμπης βγηκε αλεπουμπης ! ](*,) κοκερ σπανιελ ε.. ε ριξε φωτο.. :D
Βασιλη λεγε με ..εμ βγαζει ιντερναλ σερβερ φειλ :/ σας την ετοιμαζω ομως μην ανησυχεις ...ε εστω αλεπουμπακος καλος ειναι ειδα μια χθες παραλιγο να την φαμε με το αμαξι επαιζε με μια κατσαριδα η ενα ζωηφιο στ μεση του δρομου :ρ

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
θα ειναι μεγαλη σε μεγεθος.. κανε κανενα λογαριασμο σε κατι φωτομπακετ,ιματζχακ και ριξτες εκει.. και μετα εχει απευθειας λινκ το κανεις κοπι πειστ και εισαι ρεντι..:xD:

billosam

Member
13 Αυγούστου 2013
9
0
Ρε συ πινει παρα πολυ νερο τωρα τι να ναι διαβητης απο τοσο μικρο δεν νομιζω ..σου ρχεται

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πριν λίγους μήνες ο δικός μου έκανε θεραπεία με κορτιζόνη, η οποία του προκάλεσε πολυδιψία και συχνοουρία. Θεωρείται φυσιολογικό. Άλλωστε what comes in, must come out!

Να σου ζήσει το κοκερίνι! Φώτο από αυτιά μπουκλωτά, παρακαλώ!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Και η κουταβα που φιλοξενω, παρολο που παει 3-4 φορες τη μερα βολτα και.ειναι μια χαρα με τη κορτιζονη μας ταραξε στο κατουρημα!
Να τη χαιρεσαι :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161