Ναι Μαρία μάλλον αυτό που παρέθεσα δεν είναι ο τελευταίος νόμος. Δεν είμαι σίγουρη..αυτό όμως δεν καταρρίπτεται από τον νέο νομο? μπλέξαμε πάλι...
Ναι Μαρία μάλλον αυτό που παρέθεσα δεν είναι ο τελευταίος νόμος. Δεν είμαι σίγουρη..αυτό όμως δεν καταρρίπτεται από τον νέο νομο? μπλέξαμε πάλι...
Εμένα μου περισσεύουν. Αν θέλεις να σου δώσω...παρεπιπτόντως σας δίνουν εσάς οι κτηνίατροι σας ταμπελάκι όπως λέει ο νομος??? εγώ δεν έχω πάρει ποτε!!! από όσους κτηνιάτρους κι αν έχω περάσει εδώ και 15 χρονια
ο δικός μου τίποτα δεν καταλαβαίνει...(ευτυχώς) ούτε τα γατιά πέφτουν ξερα...για τη λυσσα και εμενα μου εδωσε κονκαρδες μεταλλικες μια για την καθε μια,,,..
...
οσο για τα εμβολια,, η μπελα εκανε το επαναληπτικο μαζι με της λυσσας,,, πολυ ισχυρο το σοκ,,,, αποτελεσμα,,, ηταν μια μερα σχεδον ταβλα,, ουτε να φαει ουτε να πιει,,, ξαπλα αμιλητη ανοιχτα τα ματια ουτε ουρα δεν κουναγε,,, νεκροζωντανη,,,
θέλεις να με δεις pisa από τα κάγκελα φέτος μου φαίνεται...Εμένα μου περισσεύουν. Αν θέλεις να σου δώσω
Η...μπορώ να σου το στείλω φωτό, να το ξεπατικώσεις![]()
τι γραφει πανω?http://imageshack.us/a/img12/9430/k74u.jpg .......
,,,,,,,
αυτα τα μεταλλικα αλουμινενια στρογγυλα μου εδωσε,,, !!
,,,,,,,,τι γραφει πανω?
ευχαριστώ θα τον ρωτήσω από περιέργεια γιατί δεν μας δίνει...,,,,,,,,
αντιλυσσικος εμβολιασμος 2013-2014 ................
Όχι, έχουμε όμως αρκετά τρωκτικά στην περιοχή μου και δεν το ρισκάρω.Alexia, το εμβόλιο λεπτοσπείρωσης, θεωρείται υποχρεωτικό?