Σχετικα με βιταμινες ?

theodor77

Member
6 Νοεμβρίου 2009
20
0
Thessaloniki
Καλημερα σε ολους-ες .
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο τις βιταμινες που ειναι απαραιτητες για τον ανθρωπο κανουν και για τα σκυλια .
Ειναι ολες οκ δηλαδη η καποια απο αυτες ειναι για τον μικρο μας φιλο τιποτα τοξικη ?:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για πιο λόγο αρχικά θέλεις να δώσεις βιταμίνες στο σκυλι..έχει κάποιο πρόβλημα..?

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
εγω εδινα χαπακια για το ασβεστιο μου το ειπε ο γιατρος και καλα γιατι μεγαλωνει πολυ σε αυτην την ηλικια και να μν παθει τπτ..αλλα απο οτι ακουσα διαβασα και μετα απο δευτερη γνωμη γιατρου αλλα και απο εδω αυτα ειναι περιτα αν δεν εχει προβλημα το σκυλι..με μια καλη τροφη ειναι κομπλε !!

theodor77

Member
6 Νοεμβρίου 2009
20
0
Thessaloniki
Απλα ρωταω ..
Για ποιο λογο ?
Στην αυλη στο χωριο μου ηρθε μια σκυλα πριν περιπου 1 μηνα και γεννησε 5 μικρα και πανεμορφα κουταβακια .
Οταν ηρθε εγω ημουνα εκει και ταιζα την κουταβα , και μολις με βλεπει μου λεει .
Α και εσυ την ταιζεις ?
Εχμ φυσικα του λςω και εγω την ταιζω , αφου ειναι στην αυλη μου .
Και πανω στην κουβεντα για τα σκυλια μου λεει οτι θελει να τα παρει ολα τα κουταβια για να τα δωσει σε φιλους .
Πρωτη ατακα απο εμενα .
Θα τα παρεις αφου υπογραψεις στην αστυνομια συμβολαιο υιοθεσειας.
Ξεροκαταπινει .
Αλλα το σχετικο με τις βιταμινες ειναι οτι κιαπου μεσα στην κουβεντα μου ειπε οτι ενας φιλος του που ειχε σκυλι μια φορα την βδομαδα του εδινε χαπι σπιρουλινας , και καλα οτι του αναπληρωνε τις τυχων βιταμινες που του λοιπανε .
Η αληθεια ειναι οτι εμεινα λιγο , γιατι δεν ξερω κατα ποσο κανει να δινουμε στα σκυλια μας τετοια πραγματα .
Ξερει κανενας αν υπαρχει τετοιο προβλημα ?
Αν υπαρχει εστω και το παραμικρο προβλημα εκτος το κραξιμο που θα φαει για τον φιλο του δεν παιζει ουτε μια στο εκκατομυριο να παρει κουταβι .

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έδινα και γω σπιρουλινα στο σκύλο μου όταν τον ταιζα μαγειρευτό.
Εάν ταΐζεις ξηρά, μην δίνεις συμπληρώματα διατροφής.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48