Σχολή εκπαίδευσης

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Γεια σας,γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια καλη σχολη εκπαιδευσης σκυλων στην θεσσαλονικη?Ευχαριστω.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
υπαρχουν πολλες..ετσι μπορεις να επιλεξεις εσυ τι σου τεριαζει....αλλα θα βρεις και παρα παρα πολλα φρουτα....

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
υπαρχουν πολλες..ετσι μπορεις να επιλεξεις εσυ τι σου τεριαζει....αλλα θα βρεις και παρα παρα πολλα φρουτα....
Ναι το ξερω το εχω ακουσει.Αν ξερει καποιος καποια συγκεκριμενη ας μου πει,αν δεν θελει να κανει διαφημιση ας μου στειλει ενα μηνυμα.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
εκανα την ιδια σκεψη για εμενα
αν ξερει κανει 4-5 (σοβαρους) στο Ηρακλειο στην Κρητη να μου πει σε πμ καλοδεχουμενο
για να μην ψαχνω στα τυφλα και απο εκει θα δω αν μου κανει καποιος

γιατι δεν ειμαι ακομα 100% σηγουρος αν θα το παω τελικα η οχι

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Μάθε για τους εκπαιδευτές που υπάρχουν,και πέρνα μια βόλτα να δεις την δουλειά τους!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Σε μεγάλο βαθμό ο εκπαιδευτής θα εκπαιδεύσει εσένα για το πώς θα επικοινωνείς με το σκυλί σου.
Το να εκτελέσει ο σκύλος το κάτσε είναι τελικά το λιγότερο (όσο και πολύ σημαντικό).
π.χ. κάνω νευρικές κινήσεις κάτι που δεν είχα αντιληφθεί ότι στρέσαρε το σκυλί μου, "ξενέρωνα" που έκανε εμετό στο αυτοκίνητο και την έντασή (όχι λεκτική) την εισέπραττε η Emma κάνοντας τα πράγματα χειρότερα κλπ.
Θέλω να καταλήξω ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσεις τον εκπαιδευτή και να διαπιστώσεις κατά πόσο:

1.Ο τρόπος που επικοινωνεί με τους ιδιοκτήτες σου ταιριάζει (π.χ. φωνάζει και αυτό θα σε στρεσάρει?)
2.Οι μέθοδοι που εφαρμόζει (άσχετα εάν είναι αποτελεσματικοί) σου ταιριάζουν

Μην επιλέξεις μόνο από video ή φωτογραφίες.

Ακόμα και εάν σου αναφέρω τον εκπαιδευτή μου (δεν έχω σχέση με Θεσσαλονίκη) και σου πώ ότι είναι ο καλύτερος.....είναι ο καλύτερος για εμένα. Για σένα ίσως όχι. Άρα ότι σου πρότεινε ο DOG.CRIME

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Κι εγώ έχω αρχίσει να κοιτάω για εκπαίδευση για να έχω κάποιες εναλλακτικές μέχρι ο δικός μου να είναι έτοιμος, αλλά η αλήθεια είναι ότι, προς το παρόν, έχω βρει μόνο μία σχολή που ακούγεται καλή. Μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα ?

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Αυτοί που ξέρω είναι στην στην Καλαμαριά. Έχουν σελίδα www.hug4dogs.com και κάνουν θετική εκπαίδευση... Αν τους ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία, ας πει, γιατί εγώ απλά έχω ακούσει καλές κριτικές, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα..

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Βρήκα και άλλη μία σχολή..!
kynagon.gr για θετική εκπαίδευση, και είναι στην περιοχή των Βασιλικών!
Αν επισκεφθεί κανείς κάποια σχολή, θα μας πει να πάρουμε κι εμείς μια εικόνα μέσα απο τη δική του εμπειρία...? :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr