Σωστή ανάπτυξη και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Καλημέρα σας.
Η Μόκα είναι πλέων 8 μηνών και κάτι ημερών , μένω στο 1ο όροφο και μέχρι τώρα δεν έχει κατέβει ποτέ τα σκαλιά μόνη της γιατί ήθελα όσο είναι στην ανάπτυξη να αποφύγω να ανεβοκατεβαίνει σκάλες ώστε να προστατεύσω τα κόκαλα της και την παίρνω αγκαλιά . .. μέχρι πότε πρέπει να το κάνω αυτό ;; και αν ξέρει κάποιος, πότε μεγαλώνει το κεφάλι σε ένα σκύλο ;;; είναι το τελευταίο που μεγαλώνει επάνω του ;;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
8 μηνών τον δικό μου τον άφηνα να ανεβαίνει - κατεβαίνει κάποιες σκάλες. Σίγουρα όμως τον ανέβαζα εγώ στο αυτοκίνητο (τώρα πηδάει μόνος του)

Για το κεφάλι τι να σου πω! Γιατι βρε;

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Άλλους ιδιοκτήτες που βλέπω με Labrador Όλοι μου λένε ότι στην ηλικία της έτσι ήταν και τα δικά τους! Απλώς μου είπαν ότι μεγαλώνει πιο μετά και γίνεται αυτή η κεφάλα που έχουν όλα. Ήθελα να ξέρω πόσο μηνών θα μεγαλώσει!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Άλλους ιδιοκτήτες που βλέπω με Labrador Όλοι μου λένε ότι στην ηλικία της έτσι ήταν και τα δικά τους! Απλώς μου είπαν ότι μεγαλώνει πιο μετά και γίνεται αυτή η κεφάλα που έχουν όλα. Ήθελα να ξέρω πόσο μηνών θα μεγαλώσει!
να διευκρινίσουμε πως γενικώς τα θηλυκά έχουν μικρότερα κεφάλια σε σχέση με τα αρσενικά.

είσαι βέβαιος/η πως δεν συγκρίνεις με αρσενικό?

βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε πόσο μικρό φαινεται

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Δεν έχω υπολογιστή και από τηλέφωνο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί πρέπει να πειράξω κάτι στην ανάλυση και δεν ξέρω πως. .. Αν έχει κάποιος fb αν μπορείτε να σας στείλω κάποιες φωτογραφίες να τις ανεβάσετε αν μπορείτε. Ευχαριστώ.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Δεν έχω υπολογιστή και από τηλέφωνο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί πρέπει να πειράξω κάτι στην ανάλυση και δεν ξέρω πως. .. Αν έχει κάποιος fb αν μπορείτε να σας στείλω κάποιες φωτογραφίες να τις ανεβάσετε αν μπορείτε. Ευχαριστώ.
Εάν έχεις ανοιχτό το album με τις φωτογραφίες, μπορείς να παραθέσεις link εδώ, χωρίς να χρειαστεί μεσάζων.

Τελικά δεν μας απάντησες, μήπως γίνεται σύγκριση με αρσενικά?

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Εάν έχεις ανοιχτό το album με τις φωτογραφίες, μπορείς να παραθέσεις link εδώ, χωρίς να χρειαστεί μεσάζων.

Τελικά δεν μας απάντησες, μήπως γίνεται σύγκριση με αρσενικά?
Όχι με άλλα θηλυκά που έχουν σχεδόν το ίδιο ύψος απλώς αυτά έχουν μεγάλη κεφάλα! ! Μέχρι πόσο μηνών αναπτύσσονται τα κόκαλα του σκύλου ;;(κατηγορίας Labrador)

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Απο ποιο εκτροφειο ειναι? Μηπως οι καποιος απο τους γονεις εχει μικρο κεφαλι και πηρε απο εκει?

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Απο ποιο εκτροφειο ειναι? Μηπως οι καποιος απο τους γονεις εχει μικρο κεφαλι και πηρε απο εκει?
Μισό θα κάνω αυτό που μου είπανε πιο πάνω με το link! !! Είναι από ιδιώτη η μητέρα και ο πατέρας από το posidonio Αλλά έχουν και οι 2 pedigree Ότι είναι καθαρόαιμα και απαλλαγμένα από διπλάσια. .(εγώ θα το πάρω την Τρίτη το pedigree της Μόκα) Όχι και ο πατέρας και η μάνα της είναι κανονικοί.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μισό θα κάνω αυτό που μου είπανε πιο πάνω με το link! !! Είναι από το posidonio, Όχι και ο πατέρας και η μάνα της είναι κανονικοί.
Ο εκτροφέας σου τί λέει?

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Ο εκτροφέας σου τί λέει?
Εγώ ρώτησα πότε μεγαλώνει το κεφάλι σε ένα σκυλάκι για να πάρει την τελική του μορφή και γενικά πότε σταματάει η ανάπτυξη στα κόκαλα του σκύλου και εσείς με ρωτάτε για τον εκτροφέα! ! Γιατί μου είπανε ότι το κεφάλι σε ένα σκύλο είναι το τελευταίο που αναπτύσσεται (όχι ότι είναι μικρό) ,απλώς πρώτα θα πάρει το ύψος που είναι να πάρει και μετά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται το κεφάλι μέχρι την τελική του μορφή. Απλώς επειδή άλλοι λένε μέχρι 15 μηνών αναπτύσσεται ένα σκυλί άλλοι λένε μέχρι 12 και άλλοι μέχρι 17 μηνών και άλλοι λένε μέχρι να της έρθει η πρώτη περίοδος , γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει να μου πει. ..

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Εγώ ρώτησα πότε μεγαλώνει το κεφάλι σε ένα σκυλάκι για να πάρει την τελική του μορφή και γενικά πότε σταματάει η ανάπτυξη στα κόκαλα του σκύλου και εσείς με ρωτάτε για τον εκτροφέα! ! Γιατί μου είπανε ότι το κεφάλι σε ένα σκύλο είναι το τελευταίο που αναπτύσσεται (όχι ότι είναι μικρό) ,απλώς πρώτα θα πάρει το ύψος που είναι να πάρει και μετά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται το κεφάλι μέχρι την τελική του μορφή. Απλώς επειδή άλλοι λένε μέχρι 15 μηνών αναπτύσσεται ένα σκυλί άλλοι λένε μέχρι 12 και άλλοι μέχρι 17 μηνών και άλλοι λένε μέχρι να της έρθει η πρώτη περίοδος , γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει να μου πει. ..
και επανέρχομαι στην ερώτησή μου,

Ο εκτροφέας σου, τί λέει ?

Γιατί είναι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει...

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
και επανέρχομαι στην ερώτησή μου,

Ο εκτροφέας σου, τί λέει ?

Γιατί είναι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει...
Δεν τον έχω ρωτήσει για αυτό το θέμα.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Εγω εκτος αν κανω λαθος νομιζω οτι μεχρι το ετος εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη του κεφαλιου