Σωστή ανάπτυξη και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Ευχαριστώ Τάσο! !! Δεν είπα ότι έχει κάτι. . Άλλο ρώτησα αλλά δεν πειράζει :p

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Κούκλα η Μόκα σου :love: Εγώ είμαι μουρλή και μέχρι 12 μηνών δεν κατέβαινε σκάλα (με εξαίρεση 1-2 σκαλιά περιστασιακά). Και συνεχίζω να το αποφεύγω δηλαδή, τουλάχιστον το καθημερινό ανεβοκατέβασμα σε πολλά σκαλιά. Μάλλον υπερβάλλω αλλά νιώθω πιο ήρεμη έτσι

Μόκα

Well-Known Member
31 Μαϊου 2015
74
23
37
Κούκλα η Μόκα σου :love: Εγώ είμαι μουρλή και μέχρι 12 μηνών δεν κατέβαινε σκάλα (με εξαίρεση 1-2 σκαλιά περιστασιακά). Και συνεχίζω να το αποφεύγω δηλαδή, τουλάχιστον το καθημερινό ανεβοκατέβασμα σε πολλά σκαλιά. Μάλλον υπερβάλλω αλλά νιώθω πιο ήρεμη έτσι
Και εγώ αυτό είχα σκοπό να κάνω άλλα κάτι μου έτυχε και θα ξέρω από Τρίτη αν μπορώ να το συνεχίσω! !! Ο γιατρός μου είχε πει θυμάμαι ότι από 6 έως 9 μηνών είναι που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τότε κάνει το "μπαμ" Στην ανάπτυξη της. ...Πιο πριν είναι πολύ μαλακά τα κόκαλα και πιο μετά έχουν σφίξει. ..

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Εμάς πάλι ο κτηνίατρος, αν και ψείρας κατα τα άλλα, κουβέντα για το θέμα.. (n) Ο εκτροφέας μου έδωσε οδηγίες για όλα αυτά ευτυχώς. Προσωπικά αν μπορούσα να το αποφύγω θα το απέφευγα, κ ας είναι υπερβολή. Αν όμως δε μπορείς να το αποφύγεις, γιατί συμβαίνουν και αυτά και είναι απόλυτα λογικό, τότε απλά μην επιτρέπεις άσκοπα ανέβα-κατέβα, μόνο τα αναγκαία

• Like
Reactions: Μόκα