Σωστή τροφή για beagle για σπιτι

ioannak89

Member
6 Μαρτίου 2017
8
9
36
Καλημέρα ο Δίας ένα Μπιγκλ ενός χρόνων είχε μάθει να τρώει τη mojestik από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες κ συμπεριφέρεται καλά με αυτή τη τροφή πιστεύω όμως πως δεν απορροφώνται σωστά τα συστατικά κ δε ξέρω αν ειναι καλή..Τι τροφή θα προτείνατε ώστε να έχει ενέργεια όσο πρέπει για μέσα στο σπίτι?

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Καλημέρα ο Δίας ένα Μπιγκλ ενός χρόνων είχε μάθει να τρώει τη mojestik από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες κ συμπεριφέρεται καλά με αυτή τη τροφή πιστεύω όμως πως δεν απορροφώνται σωστά τα συστατικά κ δε ξέρω αν ειναι καλή..Τι τροφή θα προτείνατε ώστε να έχει ενέργεια όσο πρέπει για μέσα στο σπίτι?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν την αφομοιώνει σωστά; Καλή τροφή για beagle κλεισμένο στο σπίτι είναι να μην τρώει τπτ! Να το ταλαιπωρείς του αρέσει και του κάνει καλό.

ioannak89

Member
6 Μαρτίου 2017
8
9
36
Βγαίνουμε 3 φορές την ημέρα από μισαωρα κ τρέχει κ παίζει πάμε κ παραλία ή σε πάρκα για εκτόνωση παίζοντας με άλλα σκυλιά.δεν τρώει όταν του βάζουμε φαγητό αλλά όποτε θελήσει η μετά τη μεσημεριανή βόλτα δε ξέρω άμα δε του αρέσει η αν είναι φυσιιλογικο

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ..
http://www.dogforum.gr/community/threads/mojestik-Ξέρει-κάποιος-αν-αξίζει.32887/

το σκυλί τρώει συγκεκριμένες ώρες το 24ωρο και καλύτερα όχι πριν ή μετά την βόλτα. Του βάζεις το φαγητό ....δεν το τρώει ;...μετά από ένα τέταρτο το παίρνεις και το ξαναβάζεις στην επόμενη προγραμματισμένη ώρα φαγητού. Δεν το τρώει πάλι ;...το παίρνεις μετά από ένα τέταρτο και το ξαναβάζεις στην επόμενη προγραμματισμένη ώρα φαγητού....και πάει λέγοντας μέχρι να προσαρμοστεί.
Θα πεινάσει και θα μάθει :D

• Like
Reactions: Orilis

ioannak89

Member
6 Μαρτίου 2017
8
9
36
Δηλαδή πιστεύεις πως δεν πρέπει να τρώει απλά όταν πεινάσει ο ίδιος αν έχει φαγητό στο μπολ του όσο πρέπει ημερισιος?Της αδελφής μου είναι γουεστι κ έτσι τρώει δεν έχουν θέματα πρέπει να τον μάθω με στάνταρ ώρες?Στους παλιούς ιδιοκτήτες ο Δίας έτρωγε μία φορά την ημέρα κ ήταν λαίμαργος τώρα που ξέρει ότι πρωί απόγευμα έχει φαγητό δεν πολυάσχολειται..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Υπάρχουν αυτοί που ταίζουν συγκεκριμένες ώρες ...υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν καλύτερο να αφήνουν φαγητό διαθέσιμο να φάει ο σκύλος όποτε θέλει. Ο καθένας ακολουθεί αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το σκύλο του. Εγώ ακολουθώ τις συγκεκριμένες ώρες.....αν του βάλω φαγητό να έχει διαθέσιμο (παλιά το έκανα) ......κάθεται και το φυλάει (ακόμα και τώρα το κάνει μέχρι να το φάει). Επίσης παλιά έτρωγε μίζερα....τώρα που έχει μεγαλώσει με κοιτάει σαν τον ζήτουλα για να φάει).
Οι παλιοί ιδιοκτήτες μπορεί να μην τάιζαν όπως έπρεπε και όσο έπρεπε.

ioannak89

Member
6 Μαρτίου 2017
8
9
36
Ευχαριστώ και για το λινκ θα τελειώσει άμα είναι αυτή η τροφή κ θα ψάξω για καλύτερη.ο σκύλος ήταν μόνος πολλές ώρες χωρίς τις σωστές βόλτες του για αυτό τον δώσανε κ έτσι ήμουν τυχερή που τον πήρα εγώ έχει 15μερες !!Αν διορθώσουμε κ τη κρίση αποχωρισμού σιγά σιγά θα ναι άψογος..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Δηλαδή πιστεύεις πως δεν πρέπει να τρώει απλά όταν πεινάσει ο ίδιος αν έχει φαγητό στο μπολ του όσο πρέπει ημερισιος?Της αδελφής μου είναι γουεστι κ έτσι τρώει δεν έχουν θέματα πρέπει να τον μάθω με στάνταρ ώρες?Στους παλιούς ιδιοκτήτες ο Δίας έτρωγε μία φορά την ημέρα κ ήταν λαίμαργος τώρα που ξέρει ότι πρωί απόγευμα έχει φαγητό δεν πολυάσχολειται..
Άσε το ζώο να τρώει όποτε θέλει. Δεν βρίσκω το λόγο να ελέγχουμε ακόμη και τις αναπνοές που παίρνουν. Προσοχή μόνο να μην τρώει μετά από έντονη άσκηση για το φόβο συστροφής αν κα ιδεν είναι από τις βαθύστερνες φυλές.

• Like
Reactions: ioannak89