Γνωριζει ζι κανεις την happy dog η την select gold?Αα τοσο καλα..πριν 5μερες εκανε εμετο ,οπως κ σημερα..ποια μου προτεινετε?
Εγω μενω γερμανια.κ δεν υπαρχουν ολες οσες βρισκοντα στην ελλαδα γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος απο αυτες τις δυο.αλλα διαθετω γυρω στα 7€ το κιλοΠοσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για τροφη?
Αφου μενεις γερμανια παρε αυτην , (οπου και να εμενες , απλα τυγχανει να ειναι γερμανικη εταιρια) , αυτη ταιζω και εγω και ανωτερη και απο τις 2 που ανεφερεςΕγω μενω γερμανια.κ δεν υπαρχουν ολες οσες βρισκοντα στην ελλαδα γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος απο αυτες τις δυο.αλλα διαθετω γυρω στα 7€ το κιλο
Σ ευχαριστω πολυΑφου μενεις γερμανια παρε αυτην , (οπου και να εμενες , απλα τυγχανει να ειναι γερμανικη εταιρια) , αυτη ταιζω και εγω και ανωτερη και απο τις 2 που ανεφερες
https://www.platinum.com/en/platinum-dry-dog-food/products/adult-lamb-rice.html
Με 7 ευρω το κιλο αν αγοραζεις σακο με τιμες Ελλαδας παιρνεις πραγματικα οτι θες. Πηγαινε σε πετ σοπ οχι σε υπεραγορα. Λογικα θα χει πετσοπ ολοκληρη ΓερμανιαΕγω μενω γερμανια.κ δεν υπαρχουν ολες οσες βρισκοντα στην ελλαδα γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος απο αυτες τις δυο.αλλα διαθετω γυρω στα 7€ το κιλο
Κοιταξε αν εχει acana. Σιγουρα θα χει belcando.εχει καποιους καλους κωδικους. Προσεξε να εχει πρωτο συστατικο το κρεας. Και οσο το δυνατον λιγοτερο ριζι καλαμποκι και πατατα.Nai apo pet shop
Βρηκα χθες μια με αρνι σολωμο κ πατατα.select gold.την γνωριζεις?Κοιταξε αν εχει acana. Σιγουρα θα χει belcando.εχει καποιους καλους κωδικους. Προσεξε να εχει πρωτο συστατικο το κρεας. Και οσο το δυνατον λιγοτερο ριζι καλαμποκι και πατατα.