Σωστη τροφη

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Καλημερα παιδια!ειμαι καινουρια στο forum και ηθελα να σας ρωτησω ποια η γνωμη σας για την pedigree??

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Αα τοσο καλα..πριν 5μερες εκανε εμετο ,οπως κ σημερα..ποια μου προτεινετε?

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για τροφη?
Εγω μενω γερμανια.κ δεν υπαρχουν ολες οσες βρισκοντα στην ελλαδα γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος απο αυτες τις δυο.αλλα διαθετω γυρω στα 7€ το κιλο

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Εγω μενω γερμανια.κ δεν υπαρχουν ολες οσες βρισκοντα στην ελλαδα γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος απο αυτες τις δυο.αλλα διαθετω γυρω στα 7€ το κιλο
Αφου μενεις γερμανια παρε αυτην , (οπου και να εμενες , απλα τυγχανει να ειναι γερμανικη εταιρια) , αυτη ταιζω και εγω και ανωτερη και απο τις 2 που ανεφερες

https://www.platinum.com/en/platinum-dry-dog-food/products/adult-lamb-rice.html

• Like
Reactions: d3ac0n

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
  • Like
Reactions: Asmodeus

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
383
288
31
Με 7 ευρω το κιλο αν αγοραζεις σακο με τιμες Ελλαδας παιρνεις πραγματικα οτι θες. Πηγαινε σε πετ σοπ οχι σε υπεραγορα. Λογικα θα χει πετσοπ ολοκληρη Γερμανια ;)

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
383
288
31
Nai apo pet shop
Κοιταξε αν εχει acana. Σιγουρα θα χει belcando.εχει καποιους καλους κωδικους. Προσεξε να εχει πρωτο συστατικο το κρεας. Και οσο το δυνατον λιγοτερο ριζι καλαμποκι και πατατα.

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Κοιταξε αν εχει acana. Σιγουρα θα χει belcando.εχει καποιους καλους κωδικους. Προσεξε να εχει πρωτο συστατικο το κρεας. Και οσο το δυνατον λιγοτερο ριζι καλαμποκι και πατατα.
Βρηκα χθες μια με αρνι σολωμο κ πατατα.select gold.την γνωριζεις?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Select Gold ειναι καλη μετρια τροφη γενικος. Υπαρχουν καλητερες.
Ειδικα στην γερμανια εχεις απειρες επιλογες.

Η Platinum που σου ελεγαν πιο πανω ειναι πολυ καλη.
Belcando επισης.
Δεν ξερω τωρα εαν τα εχουν στα Fressnapf- αλλα μιας και υπαρχουν πολλα πετσοπ, δεν θα δυσκολευτευς να βρεις.

• Like
Reactions: gsd364546