Σύγκαμα

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Παιδιά καλησπέρα...
Ή μικρή λίγο πιο πίσω από την τομή εκεί που ακουμπάνε τα ξυρισμένα βυζακια της έχει κάνει κάτι σαν συγκαμα..
Της έβαλα χθες το βράδυ λίγο κεραλοιφη...
Έχετε κάποια ιδέα??
Ο γιατρός έχει χειρουργια θα μιλήσω πιο μετά μαζί του.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ποια τομή?

Εγώ για οποιοδήποτε ερεθισμό βάζω Celestoderm. Την βρίσκεις στα φαρμακεία.

Επικοινώνησε όμως με τον γιατρό όπως και να 'χει...

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Έχεις δίκιο...
Τομή από την στείρωση...
Μίλησα με τον γιατρό του ειπα για την κεραλοιφη και συμφώνησε μαυτο... Να το παρακολουθησω και να του πω αυριο... Κάπου την ξέρω την celestoderm

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Fucidin βάζω εγώ στους ερεθισμούς (πολύ πολύ καλά απλωμένη) επειδή όποτε είχε κοκκινίλα μου λεγε η κτηνίατρος να βάλω fucidin. Αντιβιωτική είναι βέβαια αν θυμάμαι καλά, δεν ξέρω αν θέλεις/πρέπει.

Α και τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά τέτοιες περπτώσεις ήταν όποτε ρώτησα. Κάνει ερεθισμό πάντα όταν τον ξυρίζουν (π.χ. για υπέρηχο).

• Like
Reactions: Aslan

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Fucidin βάζω εγώ στους ερεθισμούς (πολύ πολύ καλά απλωμένη) επειδή όποτε είχε κοκκινίλα μου λεγε η κτηνίατρος να βάλω fucidin. Αντιβιωτική είναι βέβαια αν θυμάμαι καλά, δεν ξέρω αν θέλεις/πρέπει...
Ναι... σωστή... κι εμείς το ίδιο... στους "ελαφρούς" ερεθισμούς...
Αν είναι σοβαρότερος ερεθισμός: Fucicort (κορτιζόνη)... για πολύ λίγο διάστημα.

Last edited:
  • Like
Reactions: Estranged

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
αν και ελπίζω να μην υπάρχει πια ο ερεθισμός αυτός..... σε παρόμοιες περιπτώσεις εχω χρησιμοποιήσει αλόη και εχει βοηθήσει απίστευτα!

• Like
Reactions: sea-mol

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Υπάρχει αλλά με την fucidin δείχνει σε ύφεση από την 1η εφαρμογή...το πρωί της έβαλα για δεύτερη φορά...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
αν και ελπίζω να μην υπάρχει πια ο ερεθισμός αυτός..... σε παρόμοιες περιπτώσεις εχω χρησιμοποιήσει αλόη και εχει βοηθήσει απίστευτα!
Σε κρεμα η το φυτο κατευθειαν;