Σύλλογοι κτηνίατρων

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
ROTTIE: Ο τίτλος άλλαξε για να είναι πιο περιγραφικός του θέματος

μενω αθηνα αμπελοκηπους. πως μπορω να ξερω ποιοι κτηνιατροι διανυκτερευουν αν φτου φτου φτου παθει η μικρη μου κατι σοβαρο και πρεπει να την παω να τη δει καποιος βραδυ? α! και σαββατοκυρακα που ο γιατρος μου δεν δουλευει. επισης, γνωριζετε κτηνιατρους που να ερχονται στο σπιτι σε περιπτωση μεγαλης αναγκης? στειλτε μου pm με πληροφοριες. υπαρχουν καποια τηλεφωνα αναγκης για ολο το 24ωρο? ευχαριστω

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μετά από πρόταση της Vrmode παραθέτω το link του Συνδέσμου κτηνιάτρων μικρών ζώων Αττικής για να μπορεί κάποιος να ανατρέξει στις λίστες των εφημερευόντων ιατρείων σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
http://www.skmza.gr/home/home.htm

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πανελλήνιος κτηνιατρικός σύλλογος

Στην παρακάτω φόρμα αναζήτησης, συμπληρώστε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν ως κριτήρια αναζήτησης, και έπειτα πατήστε στο κουμπί αναζήτηση για να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα εάν θέλετε να βρείτε κτηνίατρους στην Καρδίτσα, πληκτρολογείστε το όνομα της πόλης στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε το κουμπί «αναζήτηση» για να σας εμφανιστεί η λίστα των κτηνίατρων της Καρδίτσας.

http://www.hva.gr/index.php?topic=index&page=members_search

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Στα εφημερευοντα ειδα οτι εχει ας πουμε εφημερευον 10-11-12-13 του μηνα..και μετα δειχνει ας πουμε παλι στις 16 του μηνα...οι 3 μερες,πχ, οπου εχει κενο στο προγραμμα των εφημερευων τι σημαινει?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς… :roll:
Οι εφημερίες αφορούν στα Σαββατοκύριακα και στις αργίες.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Παιδια συγγνωμη , να ρωτησω κατι :roll: :roll: :roll:

δηλαδη αν ο μη γενοιτο κατι συμβει και τηλεφωνησετε

στον κτηνιατρο σας Κυριακη πχ, σας λεει : ειναι Κυριακη

δεν δουλευω;;;; Πηγαινε τον -την αλλου;;;;; :shock: :shock: :shock:

Δεν εννοω βεβαια οτι οι ανθρωποι πρεπει να ειναι συνεχεια stand by

αλλα αν ειναι εδω γιατι οχι;;;

Δεν μου φτανει η ταραχη μου για οτι εχει συμβει ( γιατι δεν θα τρεχω

νυχτα η Σαββατοβραδο για ενα φτερνισμα) να πεσω και σε

κανενα γκαου;;;; :shock:

Και να μου κανει καμμια χοντρη πατατα;;;; :shock: :shock: :shock:

Προτιμω να εχω γιατρο που θα τρεξει στην αναγκη μας!!! :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ακριβώς! Γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε πάντα μαζί μας το κινητό του κτηνίατρου μας και να ευχόμαστε να μην μας τύχει καμιά αναποδιά μέσα σε αργία!

Ο σκύλος μου δηλητηριάστηκε από φόλα πέρυσι Μ. Παρασκευή και σώθηκε από θαύμα. Να σημειώσω πως κανένας κτηνιατρος απ’ όσους αναφέρονταν στις εφημερίες ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ! :evil:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Α, βλεπεις; Αυτο λεω κι εγω!

Σιγα μην τους βρεις!!! :evil:

Εγω τον κτηνιατρο τον εχω στις "γρηγορες κλησεις " στο

κινητο μου και μαλιστα στο 3 κινητο στο 4 ιατρειο!

Εχω μαλιστα την τυχη το σπιτι του να ειναι ακριβως απο πανω απο το

ιατρειο! \:D/

Μπρρρρ... αχρειαστος ναναι.... :roll:

himaira

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
70
0
Leros
www.himaira.gr
Πικρή ιστορία για το που θα πέσεις σε αργία.....
Σας παραθέτω την καταγγελία που κάναμε στον Κτηνιατρικό σύλλογο.
Περιστατικό 1η Μαίου 2006

"Την Δευτέρα 1-5-06 μεταφέραμε τον γάτο μας με συμπτώματα εμετών και ανορεξίας στον κτηνιατρικό σταθμό Α΄ βοηθεια «***».
Εκεί μας υποδέχτηκε ένας κύριος –αλλοδαπός από την ομιλία- που εμφανίστηκε ως γιατρός .Η διάγνωση του ήταν ‘’φραγμένη ουρήθρα’’ πράγμα που συμβαίνει στο 99% των αρσενικών γάτων που στειρώνονται περίπτωση συνηθισμένη που θέλει θεραπεία τριών ημερών.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχα το ίδιο απόγευμα με τον εν λόγω κύριο μου είπε ότι τελικά δεν μπήκε καθετήρας στον γάτο αλλά του έγινε εγχείρηση γιατί βρέθηκε αίμα στην κοιλιά του. Στην εύλογη απορία μου πώς του έγινε εγχείρηση χωρίς να ενημερωθούμε μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό αφού ο γάτος θα γίνει καλά ούτως ή άλλως και θα περάσουμε δύο ημέρες αργότερα να τον πάρουμε.
Την επόμενη ημέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία (όπου πάλι εγώ πήρα τηλέφωνο) μας ανακοινώθηκε από μια πάλι αλλοδαπή γυναίκα ότι ο γάτος πέθανε και αν θέλουμε να μιλήσουμε με τον υπεύθυνο κ. ***.
Πήγαμε αμέσως στην κλινική όπου μας παρουσιάστηκε κάποιος ως *** και με ύφος τελείως αδιάφορο μας είπε απλά πάρτε τον γάτο σας αυτά συμβαίνουν, με εκφράσεις του τύπου ‘’έλα μωρέ και τι να κάνουμε τώρα’’. Σε επίμονες ερωτήσεις μας για το τι έγινε απλά μας είπε ότι αυτά συμβαίνουν, χωρίς να αναφέρει ποτέ την αιτία θανάτου ή οτιδήποτε άλλο για την πορεία ή την θεραπεία του γάτου. Σας θέτω επίσης υπόψη ότι εκεί δεν υπήρχε κανείς άλλος καθώς τους είπα τηλεφωνικώς ότι έρχομαι μαζί με την αστυνομία και ‘’εξαφανίστηκαν’’ οι αλλοδαποί κύριος και κυρία. Ως Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έχω να σας πω ότι στην δωδεκαετή θητεία μου κανείς δεν μου έχει μιλήσει τόσο άσχημα και μάλιστα ευρισκόμενος στην θέση γιατρού οπού πληρώθηκε για να γιατρέψει το γάτο μου και αυτός τον σκότωσε με περρίσια αδιαφορία. Επίσης ότι είναι επικίνδυνο να αφήνετε την άδεια σε κάποιον άνθρωπο ο οποίος ερεθίζει έτσι έναν πελάτη που έρχεται να πάρει τον γάτο του νεκρό γιατί ομολογώ ότι αν δεν κρατούσα την ψυχραιμία μου καθώς και την συναίσθηση της θέσης μου, αυτός ο άνθρωπος τώρα θα ήταν στο νοσοκομείο. Στην κτηνίατρο μας (***) όπου πήγαμε αργότερα τον γάτο μας για νεκροψία μας ανέφερε ότι δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα για την θεραπεία και πορεία του γάτου αλλά είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχουν σημεία τοποθέτησης καθετήρα , ούτε ίχνη χειρουργικής επέμβασης καθώς και σε ένα γάτο που πέθανε τελικά από νεφρική ανεπάρκεια είναι απαράδεκτο να του χορηγείς κορτιζόνη, όπως θα δείτε στο σημείωμα που εσωκλείω. Εν τέλει μιλάμε για έναν άνθρωπο με απαράδεκτη συμπεριφορά και μία κλινική ελλιπέστατα οργανωμένη και ακάθαρτη με προσωπικό αλλοδαπό που εξαφανίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα και που προφανώς δολοφονεί τα ζώα των ανθρώπων που τα πηγαίνουν εκεί ανίδεο, ειδικά όταν πρόκειται για αργίες όπου δυστυχώς όλοι οι άλλοι είναι κλειστοί."

Το αποτέλεσμα? Κάναμε μήνυση στον «κτηνίατρο» και περιμένουμε το δικαστήριο. Πρέπει κάποτε να σηκώσουμε το κεφάλι και όχι να λέμε «δε βαριέσαι ένα ζώο ήταν»

Ο Ξανθούλης αναπαύεται στο παρκάκι στους πρόποδες της Ακρόπολης. Εκεί που έζησε τον 1μιση χρόνο της ζωής του.

Last edited by a moderator:

amelikos

New Member
1 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος στην παρέα. Έχω με την κοπέλα μου την ameli και ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχουμε βρει κτηνίατρο που να μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Μένουμε Παγκράτι. Έχετε να μας προτείνεται κάποιον που να μη μας κοιτάει μόνο στην τσέπη αλλά να νοιάζεται για το σκυλάκι?

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ.

Last edited by a moderator:

christina.K

Member
4 Απριλίου 2009
8
0
για κεφαλλονια παντως εχω να προτεινω αν χρειαστειτε κατι δυο καλους και πραγματικα σωστους επιστημονες αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να τους παρουσαισω στο φορθμ.. ενημερωστε με..

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλημέρα!
Ψάχνω να βρω... κάποιο σύλλογο...(; ) κάπου να αναφέρει για εφημερίες...(; )
κάτι σχετικό για Ζάκυνθο, τέλοσπάντων!
Έχει κανείς ιδέα; Να με βοηθήσει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Κατάλογο βρίσκω μόνο για Αττική, αλλά λογικά σκεπτόμενη η Ζάκυνθος πχ που λες, είναι ζήτημα αν θα έχει έναν, βία δύο κτηνίατρους γενικώς. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει συζήτηση για εφημερεύοντες. Οπότε ψάχνεις να βρεις αυτούς αν υπάρχουν και τους ρωτάς αν μπορούν να εξυπηρετήσουν και σε ώρα ανάγκης, εκτός ωραρίου. Καλή επιτυχία...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έχω πάει δυό φορές σε δύο κτηνιάτρους στη Ζάκυνθο. Δε ξέρω πόσοι είναι σύνολο.

ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 26950-49488
ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 26950-26245
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ 26950- 24608

Ζακυνθινός ‘Ομιλος Μέριμνας Ζώων 6946-986589

Last edited:

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Καλησπερα σας. Οπως σας εχω ηδη παρουσιασει εχω ενα μαλτεζακι 3 μηνων κ εχουμε κανει τα 2 πρωτα εμβολια του ( στο επομενο ξεκιναμε τα μπανακια κ τις βολτουλες) κ θα ηθελα σας παρακαλω να με ενημερωσετε για κτηνιατρους στο χαιδαρι κ για κτηνιατρους κλινικες στη καλλιθεα η καπου εκει κοντα. Φυσικα κ εχω βρει τεραστιες λιστες στο ιντερνετ απο γιατρους αλλα επειδη πραγματικα βλεπω οτι κανετε εξαιρετικη δουλεια εδω στο φορουμ θα ηθελα να μου προτεινετε αξιολογους κ σοβαρους γιατρους. Στον εναν που εχω παει.. εμαθα πως σε μια φιλη μου ειπε οτι ειναι καλο να δινει σπιτικο φαγητο στο σκυλακι της κ οτι και κανενα γλυκο, παγωτο η ακομα κ σοκολατα δεν θα της κανει κακο τωρα που ειναι μικρη ( 1χρονων). Με το που το εμαθα αυτο πραγματικα δεν θελω να παω ξανα ουτε να ακολουθησω καποια συμβουλη του. Τι μυαλα κουβαλανε μερικοι? Κ εχει κ κλινικη. Αν δεν μπορειτε η δε θελετε να γραψετε ποστ σας παρακαλω στειλτε μου ενα πμ η ενα μηνυμα στο skype μου. Επειδη το σκυλακι μου ειναι δωρο κ απο πετ σοπ (δυστυχως ημασταν ασχετοι) κ σε αυτο το φορουμ ανοιξαν τα ματια μας, θελω να το ελεγχει για οτιδηποτε μπορει να του συμβει ιδιαιτερα τωρα που ειναι απο puppy millλσ. (τα υπολοιπα τα εχω αναφερει στην παρουσιαση)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Μετακομίζει η αδερφή μου στη Βέροια για ένα χρόνο...
Και θα είμαστε οικογενειακώς πάνω - κάτω, Αθήνα - Βέροια...
Είναι κανείς από τη Βέροια, που να ξέρει κάποιον καλό κτηνίατρο, να τον έχουμε στα υπόψιν;