ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ Η ΜΕ ΒΡΗΚΕ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μην μπαίνετε τόοοοσο μέσα, στο παιχνίδι των υποθέσεων περί τελικού μεγέθους, γιατί μπορεί στο τέλος να πέσετε και εντελώς έξω. Δεν έχει δηλαδή ιδιαίτερο νόημα.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Μην μπαίνετε τόοοοσο μέσα, στο παιχνίδι των υποθέσεων περί τελικού μεγέθους, γιατί μπορεί στο τέλος να πέσετε και εντελώς έξω. Δεν έχει δηλαδή ιδιαίτερο νόημα.
ενταξει χαριτολογωντας ειναι ολα,με χιουμορ..
ουτε ψευτικες ελπιδες ουτε κατι αλλο..
:)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να σου ζήσει Kώστα και...καλωσήλθατε στο κλαμπ των υιοθετημένων :)
Kαι εμένα μου φαίνεται ότι έχει τσοπάνη και άρα εικάζω ότι θα γίνει μεγαλόσωμο, αλλά - όπως είπε και η mareco- σε αυτή τη φάση είναι όλα υποθέσεις. Πόσα κιλάκια είναι τώρα;
Για τα υπόλοιπα θέματα, υπομονή, επιμονή και διάβασμα! Η κουταβίσια περίοδος είναι απελπιστικά κουραστική αλλά και υπέροχα απολαυστική! Θυμήσου μόνο ότι τώρα μπαίνουν οι βάσεις για σωστή κοινωνικοποίηση και εκμάθηση σωστών συμπεριφορών, οπότε πιστεύω όλοι θα σε προτρέψουμε να το δείτε 'ζεστά' οικογενειακώς και να βάλετε μαζί με την αγάπη και τα χάδια και σαφή όρια ώστε να έχετε μια καλή περαιτέρω συμβίωση (γαβγίσματα, δαγκώματα, κυριαρχία, τουαλέτα, ζημιές, περπάτημα με λουρί, κτλ, κτλ). Επίσης, καλό είναι να έχεις έναν 'σωστό' κτηνίατρο που να εμπιστεύεσαι ώστε να γίνουν όπως πρέπει τα εμβόλια, οι αποπαρασιτώσεις, κτλ.
Καλή ζωή να έχετε!!! - είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Καλημερα και καλως ηρθες στο φορουμ.
Τα κεφαλαια απαγορευονται γιατι ειναι σαν να φωναζεις, συν οτι ειναι δυσκολο και ενοχλητικο στην αναγνωση.
Μπραβο που εσωσες το σκυλακι και μπραβο που το κρατησατε.
Ειναι ακομα πολυ μικρο για να μπορει κανεις να καταλαβει οτιδηποτε.
Οπως και να εχει εμεις θα περιμενουμε φωτο ουτως ή αλλως να το ζαχαρωσουμε λιγο το μικρουλη :D
Κατσε στο φορουμ να μαθεις αρκετα πραγματα για το σωστο μεγαλωμα του κουταβιου σου, την ενασχοληση και την εκτονωση του (σωματικη αλλα και πνευματικη), την εκπαιδευση του αλλα και για την σωστη διατροφη.
Επισης να σου πω οτι ενα σκυλι στον κηπο δεν θα σε φυλαξει οπως θελεις.
Μια φολα κοπος ειναι για τον ληστη και παει ο σκυλος.
Ο σκυλος θα σε φυλαξει μονο αν ειναι μεσα στο σπιτι και τονδ ει ο αλλος ξαφνικα μπροστα του (αν ου μη γενοιτο).

Αυτο απο που προκυπτει? Απο ποτε ο κτηνιατρος εγινε και κριτης μορφολογιας?
Με ακουσες να λεω οτι θα του πει ακριβως ποσο θα γινει?Και ποιος μιλησε για μορφολογια?Απλως μπορει πολυ γενικα να του απαντησει αν θα γινει προς μεγαλου μεγεθους ή προς μικρου.Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τι τρεχει σ αυτο το φορουμ,πραγματικα...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Με ακουσες να λεω οτι θα του πει ακριβως ποσο θα γινει?Και ποιος μιλησε για μορφολογια?Απλως μπορει πολυ γενικα να του απαντησει αν θα γινει προς μεγαλου μεγεθους ή προς μικρου.Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τι τρεχει σ αυτο το φορουμ,πραγματικα...
Μονος σου ειπες οτι το πιο αρμοδιο ατομο για να του απαντησει ειναι ο κτηνιατρος.
Οσο αρμοδιος ειναι ο κτηνιατρος αλλο τοσο ειμαι κι εγω, κι εσυ και ο γειτονας.
Οι κτηνιατροι αυτο που ξερουν καλα ειναι οτι αφορα το θεμα "υγεια".
Τωρα για ρατσες, μεγεθη και εκπαιδευση ξερουν οσα κι εμεις, μην σου πω και λιγοτερα :)

costaspatra

Member
5 Φεβρουαρίου 2014
16
0
ευχαριστω φιλοι μου , καμια εξυπνη ιδεα για τα κακα του? Εσεις τι κανατε με το κουταβι σας ?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
ευχαριστω φιλοι μου , καμια εξυπνη ιδεα για τα κακα του? Εσεις τι κανατε με το κουταβι σας ?
Διαβασα οτι μενεις σε μονοκατοικια.
Μενει μεσα ο σκυλος η εξω?
Ο γενικος κανονας ειναι επιβραβευεις οταν τα κανει στο σωστο μερος, "μαλωνεις" οταν τα κανει στο λαθος μερος. (μαλωμα στο κουταβι ειναι το εντονο "μη" πχ την ωρα που παει να στηθει σε λαθος μερος)
Θες να τα κανει σε συγκεκριμενο σημειο στον κηπο, η απλα να μην τα κανει στο σπιτι μεσα?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Το πρωτο ποστ αναφερει 1,5μηνων.
Μετα ακουλουθει φωτογραφια.
Και 2μηνων να ειναι κ 3ων στην φωτο, δεν θελει πολυ φαντασια για να πεις οτι θα γινει ΠΟΛΥ μεγαλο!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Μονος σου ειπες οτι το πιο αρμοδιο ατομο για να του απαντησει ειναι ο κτηνιατρος.
Οσο αρμοδιος ειναι ο κτηνιατρος αλλο τοσο ειμαι κι εγω, κι εσυ και ο γειτονας.
Οι κτηνιατροι αυτο που ξερουν καλα ειναι οτι αφορα το θεμα "υγεια".
Τωρα για ρατσες, μεγεθη και εκπαιδευση ξερουν οσα κι εμεις, μην σου πω και λιγοτερα :)
Μα ρε συ,αφου σου λεει δεν ειναι καποια συγκεκριμενη ρατσα...Τελος παντων,θα αρκεστω στο οτι εγω δεν εχω και τοσες γνωσεις γι αυτο και εμπιστευομαι τον κτηνιατρο πιο πολυ απο καποιον τυχαιο!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ωωωω ασπρα καλτσάκια ο μικρός!!! Κουκλος, να τον χαίρεστε!!

Με τις ανάγκες του, να εχεις υποψη ποτε παει να τ ακάνει (μετα το φαι, το εντονο παιχνιδι και τον υπνο). Οποτε τον παρακολουθείς και μόλις δεις να στήνεται, τον πας στην πάνα/σημείο που θες να τα κάνει. Οταν ειναι να κάνει κακα του, τον βλέπεις να στριφογυρνάει 2-3 φορές γύρω από τον αξονα του και ετσι το καταλαβαίνεις. Αν τα κάνει σε λάθος μερος και δεν τον προλάβεις, απλά τον αγνοείς. Δεν συνδεουν μάλωμα με πράξη αν περάσουν εστω και 5 δευτερόλεπτα, οποτε δεν εχει νόημα (το κουτάβι θα σε θεωρει τον τρελό που φωνάζει χωρις λόγο). Αααα και μην ακουσεις ΠΟΤΕ κανεναν καλοθελητη που θα σου πει, μαλωμα με εφημερίδα, ή να κλειδώσεις το κουτάβι σε σκοτάδι για να αγριέψει και να γινει φυλακας (και αλλα τετοια ωραία)

Καλώς μας ήρθες!