ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Είδα αυτά τα σκίτσα και ενθουσιάστηκα!
http://www.earthables.com/life-before-and-after-getting-a-dog-1587658273.html

Πραγματικά μόνο κάποιος που αποκτά σκύλο μπορεί να καταλάβει την διαφορά στο πριν και το μετά!!!
Εμένα, που είναι (σχετικά) πρόσφατο γεγονός η υιοθεσία της Ντόντο μου, η ιδέα αυτών των σκίτσων με ενθουσίασε. Σκέφτομαι λοιπόν από εχθές το πριν.... Και πέρα από το προφανές "μα πως ζούσα χωρίς αυτήν!" προσπαθώ να θυμηθώ όλα όσα τόσο φυσικά άλλαξαν!
Αυτό που πιο έντονα νιώθω ότι έχει αλλάξει, είναι πως δεν θέλω να λείπω πολύ από το σπίτι. Νιώθω άσχημα που είναι μόνη της όσο δουλεύω, δεν θέλω να αυξάνονται αυτές οι ώρες μοναξιάς!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Αλλαγές να φάνε και οι κότες... 1) έγινα πιο σπιτόγατα 2) Ξυπνάω νωρίς οικειοθελώς (αυτό κι αν είναι) 3) και κυριότερον: δεν έχω πλέον να σκέφτομαι μόνο τις δικές μου ανάγκες αλλά και τις ανάγκες κάποιου άλλου...

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
αν είχε και μια φωτογραφία με έναν κήπο σκαμένο και γεμάτο τζάτζαλα και μάτζαλα θα ήταν κομπλέ :LOL:

• Like
Reactions: kosmaki

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
1)Βγαίνω από το σπίτι πριν πιω καφέ και έχω όρεξη και για παιχνίδια.
2)όλες μου οι τσέπες έχουν σακουλάκια και ψίχουλα από μπισκότακια
3)για να κανονίσω το οτιδήποτε πρώτα θα υπολογίσω τις ώρες που είναι μόνη η μικρή. Πάνω από 6 νιώθω τρελές τύψεις....
4)καφέ με τη φίλη?! ποτέ χωρίς το σκύλο της...Μόνο εγώ να έχω παρέα?
5)αλήθεια υπάρχει και άλλο θέμα συζήτησης πέρα από τη Σίλβα?!?!?!ποιο????
6)τρώω αμέτρητες ώρες την ημέρα μέσα σε αυτό το φόρουμ...

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Σε συνέχεια (και στο ίδιο ύφος) με τα παραπάνω σκίτσα, είδα και αυτά (Οχι το ίδιο πετυχημένα βέβαια αλλά πλάκα έχουν)
http://www.animalplanet.gr/27055
Ταυτίζομαι με το σκίτσο που περιγράφει πως αντιμετώπιζα τους σκύλους που συναντούσα έξω πριν και πως τώρα... Ανάκριση κανονική "τι τρώει, τι πίνει, πως βγαίνει,που παει κτλ" χα χα