Τί ράτσες λέτε να έχει?

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
Καλησπέρα και απο εμένα!
Αποφασισά να υοθετήσω ένα αδεσποτάκι μωρό, μιας και το θεωρώ λάθος να αγοράζουμε σκυλάκια ενώ υπάρχουν τόσες ψυχουλες εκει έξω. Για να μην τα πολυλογώ....Βρηκα αυτόν τον κούκλο!!! Στην αρχή η γιατρός μου είπε είναι διαστάυρωση πιτμπουλ με λαμπραντορ, και τωρα οτι ειναι πιτμπουλ με ντοπερμαν. Οπότε σας τον ανεβάζω να μου πείτε και εσείς με τις σας κανει...
Εγω συνεχίζω να υποστηρίζω ότι ειναι πιτμπουλ με λαμπραντορ! Και ειναι και τοσο αγαπούλης! <3
1376331_765243816826727_211896493_n.jpg 1899944_768641759820266_41108359_n.jpg 1904046_10202759774851806_958597531_n.jpg 1912364_747060851978357_1814073935_3n.jpg

• Like
Reactions: d-friend

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι οντως κούκλος, πιτμπουλιζει στο δικό μου απαίδευτο μάτι.
Αλλα τι σε νοιαζει? ειναι μοναδικός, αυτό εχει σημασια.
Δεν μπορείς να ξερεις ποτε τι γονίδια κουβαλάει, αν πχ σε καίει μεγεθος ή χαρακτηρας γιατι μπορεί να παίζει 1% από κάποια φυλή που στο σύνολο αυτή να επιβάλει το χαρακτηρα ή το μέγεθος. Οποτε.... δωρον αδωρον!

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
Σίγουρα είναι μοναδικός και ότι ράτσα κ αν έχει πλέον είναι μέλος της οικογένειας. Απλα θέλω να έχω μια ιδέα για να δω π.χ για την εκπαίδευση του, γιατί αλλίως εκπαιδεύεις ένα φοβικό σκυλί, ένα πεισματάρικο σκυλι, ένα αυταρχικό σκυλί. Το μόνο που του βγαίνει απο κουτάβι είναι ο φυλακάς, να σε προστατέψει και να το παίξει τσαμπουκάς σε άλλα σκυλιά, μόνο όταν τον εχω αγκαλιά βέβαια :)

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
καλως μας ηρθες!!!!!

καλε αυτο το γλυκιτατο μωρακι μοιαζει απιστευτα με την δικια μου(στα χρωματα τουλαχιστων)

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
Τελος την βρήκαμε την γυναικά!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ολοιδια Μάρθα! Τι χρώμα ματακία έχει???
Και αλήθεια τι ράτσες έχει η δικια σου στη διασταύρωση???

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σίγουρα είναι μοναδικός και ότι ράτσα κ αν έχει πλέον είναι μέλος της οικογένειας. Απλα θέλω να έχω μια ιδέα για να δω π.χ για την εκπαίδευση του, γιατί αλλίως εκπαιδεύεις ένα φοβικό σκυλί, ένα πεισματάρικο σκυλι, ένα αυταρχικό σκυλί. Το μόνο που του βγαίνει απο κουτάβι είναι ο φυλακάς, να σε προστατέψει και να το παίξει τσαμπουκάς σε άλλα σκυλιά, μόνο όταν τον εχω αγκαλιά βέβαια :)
Καθε φυλή μπορει να εχει "φοβικό" σκυλο, καθε φυλή λιγο πιο πεισματάρικο ή κτητικό. Αυτη τη στιγμή εχεις ενα κουτάβι, που πρεπει να σε καίει η κοινωνικοποιηση του. Αν αυτή τη στιγμή κοινωνικοποιηθεί σωστά, δεν θα βγάζει φόβο. Αν το εκπαιδεύσεις σε βασική υπακοη όσο πεισμα και να εχεις, θα σε υπακουει. Μην τον αφηνεις να τσαμπουκαλεύεται και μην το βάζεις -εστω και σαν χαριτωμενιά- να σε "προστατευει". Δημιουργείς αθελα σου μελλοντικά προβληματα συμπεριφοράς. Το σκυλι οταν το εχεις αγκαλια, παίρνει δύναμη από εσένα. Οποτε ξέχνα τις αγκαλιες και εχε το με το λουρί του κατω. Να αντιλαμβάνεται σωστα το "μεγεθος" του κοσμου γύρω του.

• Like
Reactions: mareco

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
Καθε φυλή μπορει να εχει "φοβικό" σκυλο, καθε φυλή λιγο πιο πεισματάρικο ή κτητικό. Αυτη τη στιγμή εχεις ενα κουτάβι, που πρεπει να σε καίει η κοινωνικοποιηση του. Αν αυτή τη στιγμή κοινωνικοποιηθεί σωστά, δεν θα βγάζει φόβο. Αν το εκπαιδεύσεις σε βασική υπακοη όσο πεισμα και να εχεις, θα σε υπακουει. Μην τον αφηνεις να τσαμπουκαλεύεται και μην το βάζεις -εστω και σαν χαριτωμενιά- να σε "προστατευει". Δημιουργείς αθελα σου μελλοντικά προβληματα συμπεριφοράς. Το σκυλι οταν το εχεις αγκαλια, παίρνει δύναμη από εσένα. Οποτε ξέχνα τις αγκαλιες και εχε το με το λουρί του κατω. Να αντιλαμβάνεται σωστα το "μεγεθος" του κοσμου γύρω του.
Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!
Δεν σκοπευω ουτε θελω να τον κανω φυλακα. Αλλωστε την βασική υπακοή την έχουμε κ την εξασκουμε κάθε μερα!

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
καλως μας ηρθες!!!!!

καλε αυτο το γλυκιτατο μωρακι μοιαζει απιστευτα με την δικια μου(στα χρωματα τουλαχιστων)
Τελος την βρήκαμε την γυναικά!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Fyi απο την Θεσ/κη τον πηρα

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Τελος την βρήκαμε την γυναικά!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν ηταν κουταβι(πανω αριστερη-δεξια φοτο ειχε πρασινα ματακια,τωρα ειναι μελια και στο φως του ηλιου πρασινιζουν λιγο) η δικια μου εχει βιζλα μεσα,τωρα τι αλλο εχει δεν ξερω(παντος στην εμφανιση μπορει να μην μοιαζει με
βιζλα αλλα στον χαρακτηρα ειναι καθαροαιμη,πραγματικα δεν υπαρχει κατι που να εχω διαβασει και να μην την περιγραφει πληρως)

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
οταν ηταν κουταβι(πανω αριστερη-δεξια φοτο ειχε πρασινα ματακια,τωρα ειναι μελια και στο φως του ηλιου πρασινιζουν λιγο) η δικια μου εχει βιζλα μεσα,τωρα τι αλλο εχει δεν ξερω(παντος στην εμφανιση μπορει να μην μοιαζει με
βιζλα αλλα στον χαρακτηρα ειναι καθαροαιμη,πραγματικα δεν υπαρχει κατι που να εχω διαβασει και να μην την περιγραφει πληρως)
Είναι κουκλά! Την αγαπώ <3

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
και γω το λατρευω το σκυλακι σου ειναι σαν να βλεπω την δικια μου...

(ο κλωνος της στειση)χαχαχα

• Like
Reactions: nadia1212

nadia1212

Member
25 Απριλίου 2014
7
1
37
και γω το λατρευω το σκυλακι σου ειναι σαν να βλεπω την δικια μου...

(ο κλωνος της στειση)χαχαχα
Είπαμε... Μόλις βρήκες γαμπρό αν ψάχνεις να την ζευγαρώσεις!
Πόσα κιλά σου είναι τώρα? Και πόσο χρονών?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
nadia1212 καλωσηρθες

δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας... αν εχεις απορίες για αυτο υπαρχουν παρα πολλα θεματα που μπορεις να διαβασεις

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
Είπαμε... Μόλις βρήκες γαμπρό αν ψάχνεις να την ζευγαρώσεις!
Πόσα κιλά σου είναι τώρα? Και πόσο χρονών?
πρωτων ειναι στειρωμενη(αλλα και να μην ηταν παλι δεν θα την ζευγαρωνα) δευτερον νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα αδεσποτα κουταβια δεν νομιζω πως χρειαζονται και αλλα, τριτον ειναι 4 χρονων γυρω στα 25κιλα)

Last edited:
  • Like
Reactions: l.Kyveli

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
καλημέρα, καλώς όρισες και να χαίρεσαι τον κούκλο σου.
Στο προκαταρκτικό σου μηνυμα γράφεις :
"το θεωρώ λάθος να αγοράζουμε σκυλάκια ενώ υπάρχουν τόσες ψυχουλες εκει έξω" και λιγο πιο μετά γράφεις
"Μόλις βρήκες γαμπρό αν ψάχνεις να την ζευγαρώσεις! "
Αντιλαμβάνεσαι το οξύμωρο του πράγματος έτσι;

Οι ψυχούλες εκεί έξω πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα για πολλούς λόγους, παρακαλώ μην προσθέσεις άλλον έναν ;-)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Νάντια, δεν ξέρω αν το είπες αστειευόμενη για το ζευγάρωμα αλλά αν το είπες σοβαρά και θέλεις να υπερασπιστείς κάπως τη θέση σου και να επιχειρηματολογήσεις, σε παρακαλώ μη χρησιμοποιήσεις φράσεις του τύπου "είναι στη φύση τους" γιατί τελευταία τη συγκεκριμένη πρόταση τη βλέπω παντού (μαζί με το "να γίνει μάνα", λες και αν δε γίνει μάνα η σκύλα θα πάθει κανένα υπαρξιακό..) και η ψυχική μου ηρεμία έχει αρχίσει να κλονίζεται.

ΥΓ: Κι εμένα σε πιτ μου φέρνει το κουτάβι.

• Like
Reactions: kanarini

sarah0971

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2014
84
56
Απίστευτη φατσούλα. Ειδικά στην τελειταία φωτογραφία, σου ρίχνεται να το φας!!! Να σου ζήσει. Πραγματικά αξιολάτρευτο. Τώρα απο ράτσα δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι πολύ μεγάλη φάτσα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix