Ταίριασμα με;

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Εμένα αυτό πάντως δεν έγινε, ο Άιζακ δεν έριξε χιλιοστό ενέργειας & ο Iggy παρέμεινε αργοκίνητο καραβάκι.
Αφού η δικιά σου δεν παίζει με αργά σκυλιά, γιατί να στραφείς σε τέτοιο; Σκοπός του δεύτερου σκύλου δηλαδή είναι να "τη ρίξεις";
Η να σπασει τα νευρα του δευτερου σκυλου
Η να εχει 2 σκυλια που δεν ασχολουνται το ενα με το αλλο
:whistle:
Δύο με την ενέργεια της Άιρας σόρρυ αλλά δεν αντέχω. Μάλλον πρέπει να μείνουμε ως έχει.

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Εμένα αυτό πάντως δεν έγινε, ο Άιζακ δεν έριξε χιλιοστό ενέργειας & ο Iggy παρέμεινε αργοκίνητο καραβάκι.
Αφού η δικιά σου δεν παίζει με αργά σκυλιά, γιατί να στραφείς σε τέτοιο; Σκοπός του δεύτερου σκύλου δηλαδή είναι να "τη ρίξεις";
Η να σπασει τα νευρα του δευτερου σκυλου
Η να εχει 2 σκυλια που δεν ασχολουνται το ενα με το αλλο
:whistle:
Δύο με την ενέργεια της Άιρας σόρρυ αλλά δεν αντέχω. Μάλλον πρέπει να μείνουμε ως έχει.

• Like
Reactions: Anniegr

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
κάνε κάτι με το σκυλί που ήδη έχεις, κάποιο σπορ, η βρες μια ρουτίνα που να απασχολεί το μυαλό της. Το να προσπαθείς να εκτονώσεις σωματικά και μόνο αυτά τα σκυλιά είναι σαν να προσπαθείς να γεμίσεις ένα τρύπιο βαρέλι.

και εγώ είμαι υπέρ της επιλογής του σκύλου με την ίδια πάνω κάτω ενέργεια με το πρώτο.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Θα πω τη γνωμη μου για Rott επειδη το σκεφτεσαι και ειναι η μονη εμπειρια (μικρη βεβαια ειναι 8 μηνων θηλυκο) που εχω. Ειναι σκυλια καπως δυσκολα βεβαια και τα βελγικα ειναι δυσκολα αλλα εχουν διαφορες στη δυσκολια. Ενα αρσενικο Rott θα ειναι πιο δυσκολο απο ενα θηλυκο και ισως η σβουρα που εχεις να του τη δινει στα νευρα , απο θεμα ενεργειας ειναι ιδανικα για τα γουστα μου μετριοτατη 1 ωρα βολτα και μεσα στο σπιτι θα κοιμουνται το 80% του χρονου , μιλα με εκτροφεις και ρωτα και αυτους. (Πάντως σε σκεψεις ειμαι και εγω για 2ο μελλοντικα)

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Το boxer το σκεφτηκες; Αρκετα πιο ευκολο απο rott και cane και με καπως περισσοτερη ενεργεια ετσι ωστε να ταιριαζει λιγο στο βελγικο και δεν ειναι 50+ κιλα , εγω παντως για 2ο (αν δεν επερνα αρσενικο Rott) προς εκει θα κοιταγα