Ταινια marley

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Όσοι δεν εχετε δει την ταινια Marley,ένας μεγαλος μπελας,που παιζεται σινεμα,και πατε και τη δειτε,παρτε κι ενα πακετο χαρτομάντιλα!Συνειδητοποιείς πόσο σημαντικος ειναι ο μικρος τετραποδος φιλος σου,για χιλιοστη φορα!Επίσης καθησυχάζει τους ιδιοκτητες των ζωηρών τετραποδων ότι και άλλοι ζουν βασανιστηρια:D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
imdb

[video=youtube;SYg3XokBX6Y]http://www.youtube.com/watch?v=SYg3XokBX6Y[/video]

Last edited by a moderator:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Ωραια η ταινια οντως και συγκινητικη, αυτο ομως που με χαλασε ειναι που παρουσιαζει τους υπευθυνους κυνοφιλους και οσους ασχολουνται με την εκπαιδευση των σκυλων τους, ως νευροσπαστους, υστερικους και αντιπαθητικους τυπους.

Παρουσιαζει δηλαδη το συμπαθητικο ζευγαρι που δεν εκπαιδευει το σκυλο του, δεν το νοιαζει αν λερωσει στην παραλια ή ενοχλει τους υπολοιπους που γυρναει ελευθερο και σαρωνει τα παντα στο περασμα του(λαμπραντορ) ως χαβαλε φαση, cool, δεν τρεχει και τιποτα ρε παιδακι μου, ειναι και γαμω κ.λ.π......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αυτο το πράγμα να τα βάζουν παντα παρασκευή... με σκοτώνει!!!

orilis... κανονισου αυριο να βολταρουμε στον ηλιο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ωχ κατάλαβα... Πέρα από τα χαρτομάντιλα να ετοιμάζω και την υπομονή μου για θέματα του στυλ "θέλω κι εγώ ένα Marley"

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωχ κατάλαβα... Πέρα από τα χαρτομάντιλα να ετοιμάζω και την υπομονή μου για θέματα του στυλ "θέλω κι εγώ ένα Marley"
οοοχι μην αγχώνεσαι, εκει που θα σε παω δεν θα βρουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να σου πει "θελω και εγώ ενα μαρλευ"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Όταν το είδα πρώτη φορά περίμενα τον Έλβις. Για λίγο τρομοκρατήθηκα. Σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος επιλογή :p
Σήμερα το είδα και απέφυγα το τέλος μου θύμισε απίστευτα τον σαρωτικό σκύλο μου και συγκινήθηκα!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όταν το είδα πρώτη φορά περίμενα τον Έλβις. Για λίγο τρομοκρατήθηκα. Σκέφτηκα μήπως έκανα λάθος επιλογή :p
Σήμερα το είδα και απέφυγα το τέλος μου θύμισε απίστευτα τον σαρωτικό σκύλο μου και συγκινήθηκα!!
εγω το τελος προλαβα!
Αλλά ο μονόλογος στο φινάλε ειναι πραγματικά κατι που δεν θα καταλάβει ποτε καποιος που δεν εχει ή φοβάται να εχει σκυλο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και μετά παίρνεις αγκαλιά το σκύλο σου και του λες: εσύ καμάρι μου είσαι καλύτερος απο αυτόν και τελικά δεν με βασανίζεις και τόσο όσο νομίζω...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και μετά παίρνεις αγκαλιά το σκύλο σου και του λες: εσύ καμάρι μου είσαι καλύτερος απο αυτόν και τελικά δεν με βασανίζεις και τόσο όσο νομίζω...
Αν θελετε, εγώ μπορώ να παρω αγκαλιά και αλλο σκυλο, χωράει, η σελίν δεν πιάνει χώρο!!!:p