Τα ορθοπεδικα μας


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
833
695
2 ωρες μετα το χαπι χοροπηδαμε. Αποφασισα οτι κομμενοι οι καναπεδες. Ειναι πολυ ωραιο να ειστε αγκαλιτσα αλλα τι να κανουμε αφπυ ειναι για την υγεια τπυ θα το στερηθουμε και οι 2. Αρχιζουμε την εκπαιδευση απο σημερα.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808




Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
833
695
Σιγα μην τελειωνε εδω το θεμα μας. Την προηγουμενη τεταρτη πηγαμε για αιματολογικες τεστ κτλ και ειπα να δει και το ποδια του. 1ου βαθμου εξαρθρωση το δεξι:). Και τελικη πλεον ανακαλυψη : επρεπε να ειχαμε κανει οστεοκτομη:). Τα στειλαμε και στο απθ τις ακτινογραφιες του για να υπαρχει προηγουμενο και για αλλα σκυλια. Τοσο καλα. Μα τοσοι γιατροι? Παιδια ουτε ενας? Μια αντιθετη γνωμη. Και οχι οτι να ναι. Κυριαζης , αγαθαγγελιδης και ποσοι στο απθ ουτε ξερω. Δηλαδη πιστευω οτι ενας απλος ανθρωπος θα το ειχε πιο ευκολο στο μυαλο του οπως και εγω το ειχα και το ειπα πολλες φορες. Αφπυ ειναιστραβα τα ποδια δεν πρεπει να φτιαχνουν αυτα για να φτιαχτει το προβλημα? Δηλαδη ειναι τυχαιο οτι κοιταει το ενα ανατολη και το αλλο δυση με το οτι εχει εξαρθρηματα? Ε δεν ηταν τυχαιο.
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
833
695
Για οσους δεν ξερουν πρωτου βαθμου εξαρθημα επιγονατιδας σημαινει οτι δεν βγαινει απο μονη της η επιγονατοδα απο τη θεση της αλλα οτι μπορει ο κτηνιατρος να την μετακινησει. Δεν θεωρειται προβλημα και ειναι πολυ συχνο σε μικροσωμα σκυλακια και ο πρωτος και ο δευτετος βαθμος και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα δημιουργησει καποιο προβλημα. Απλα με 2 εγψειρησεις σε εκεινο το ποδι δεν θα επρεπε να εχει ουτε 1ου βαθμου. Πεσαμε στο 1% που ξαναγυριζει η εξαρθρωση σε μικροτετο βαθμο. Αμα μεινει σε αυτον το βαθμο η και δευτερο να παει καλα θα ειμαστε. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε. Και το επομενο βημα αν συμβει παλι δεν ξερουμε ακριβως ποιο θα ειναι γιατι υπαρχουν διαφορες εγχειρησεις που γινονται με διαφορετικο τροπο. Μαλλον αυτο που σπανε τα ποδια και βαζεις ενα μελος εσωτερικα σαν ναρθηκα που φτιαχνετε στο εξωτερικο αναλογα με ακριβως τις διαστασεις που χρειαζεται το καθε σκυλι. Για την ωρα ειναι μια χαρα το παιδακι μου πεταει αλλα αυτο ειναι παντα στο πισω μερος του μυαλου μου και δεν με αφηνει να χαλαρωσω. Μακαρι να μεινει στο 1? Χλωμο το βλεπω και δεν μου βγαινει αλλα πρεπει και κατι να ελπιζεις... Μακαρι να εχει την καλυτερη ζωη που γινεται ελπιζω πλεον και θα κανω οτι γινεται παντα για να την εχει! Τελειωνω με αυτο το αισιοδοξο μυνημα.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Και τελικη πλεον ανακαλυψη : επρεπε να ειχαμε κανει οστεοκτομη:). Τα στειλαμε και στο απθ τις ακτινογραφιες του για να υπαρχει προηγουμενο και για αλλα σκυλια. Τοσο καλα. Μα τοσοι γιατροι? Παιδια ουτε ενας? Μια αντιθετη γνωμη. Και οχι οτι να ναι.
Ελπίζω να μείνει στο 1 κ να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

Κ τελικά ποιός έκανε τη διάγνωση αυτή τη φορά;
 


Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
833
695
Ελπίζω να μείνει στο 1 κ να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

Κ τελικά ποιός έκανε τη διάγνωση αυτή τη φορά;
Ποιος επιασε τωρα το εξαρθρημα παλι εννοεις? Ο αγαθαγγελιδης στην κλινικη του παμε γενικα.
 
  • Like
Reactions: Estranged


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU