"Τα τελευταία λεπτά με τον Oden"

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Έχουν περάσει δύο χρόνια από το θάνατο του Oden από καρκίνο, του σκύλου που συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου όταν έσωσε τη ζωή των αφεντικών του πριν ξεψυχήσει. Ο Οden έγινε...
σύμβολο μιας γενιάς που αγωνίζεται, που δημιουργεί, που μέσα από απλές εικόνες μιας προσωπικής ιστορίας μπορεί να σπάσει τα κοντέρ στις ιστοσελίδες των κοινωνικών δικτύων.
Πίσω από τον Oden, κρύβεται η πορεία του αφεντικού του που χάρη σε αυτόν κατάφερε να βγει νικητής από την εξάρτηση των ναρκωτικών ουσιών.

Ο λόγος για τον Jason Wood ο οποίος διηγήθηκε την ιστορία του στον φίλο του και σκηνοθέτη ταινιών μικρού μήκους, Eliot Rausch. Και εγένετο η ταινία μικρού μήκους (έξι λεπτών και δεκατεσσάρων δευτερολέπτων) με τίτλο "Τα τελευταία λεπτά με τον Oden" που κέρδισε κοινό, κριτικούς και δεκάδες βραβεία, μεταξύ άλλων στα Vimeo Awards.

[video=vimeo;8191217]http://vimeo.com/8191217[/video]

tromaktiko: Συγκινητική ιστορία: Ταινία για τον σκύλο που έσωσε το αφεντικό του από τα ναρκωτικά πριν πεθάνει [video]

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγω θα το δώ σπιτι... αν με πιάσουν τα κλαμματα στο γραφείο και χτυπησει πόρτα...
ε ναι αν είσαι στην δουλειά δεν στο συνιστώ! πάρε και χαρτομάντιλα

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το είχε ξανα αναβάσει ο Δημήτρης (DarkPaladin).
Για να θυμάμαι ακόμα και τον χρήστη που το ανέβασε φαντάζεστε πόσο μου έκανε κλικ...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το είχε ξανα αναβάσει ο Δημήτρης (DarkPaladin).
Για να θυμάμαι ακόμα και τον χρήστη που το ανέβασε φαντάζεστε πόσο μου έκανε κλικ...
Διονύσης! από την συγκίνηση έκανες ένα μπέρδεμα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ε ναι αν είσαι στην δουλειά δεν στο συνιστώ! πάρε και χαρτομάντιλα
Ετσι που το πας με ιντριγκάρεις.. γιατι και με το χατσικο μου ελεγαν θα κλάψω και στα μισα βαρεθηκα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ετσι που το πας με ιντριγκάρεις.. γιατι και με το χατσικο μου ελεγαν θα κλάψω και στα μισα βαρεθηκα...
Δεν είναι το ίδιο καμία σχέση! είναι πραγματικό αυτό είναι σχέση σκύλου - ανθρώπου όχι από ηθοποιούς και εκπαιδευμένο σκύλο σε μια ταινία!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
''Τα τελευταια λεπτα με τον Oden '' ... ας τα περασω παρεα και με τον καμεραμαν.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Εγώ δεν τολμάω να το δω. Εκτός αν θέλετε να μαζευτούμε όλοι μαζί κάπου και να κλαίμε ομαδικά για να μας έρθει πιο ελαφρύ.

Καφρίλα ξέρω ...αλλά για να ελαφρύνει το κλίμα.
:(

''Τα τελευταια λεπτα με τον Oden '' ... ας τα περασω παρεα και με τον καμεραμαν.
???

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Και εγω απορω ...ποιος παει για ευθανασια το σκυλο του και κανονιζει παραλληλα γυρισμα video clip ...:eek:
Τώρα κατάλαβα - δεν το είδα το video.
Φαντάζομαι Αμερικανός ο τύπος - στο όνομα του ριάλιτυ βέβαια.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν το είδα. και αναρωτιέμαι.. μήπως είναι ηθοποιοί κτλ?
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχε την αντοχή να κάνει κάτι τέτοιο :/
Αντέχεις ρε γμτ?