Τα φώτα σας παιδιά!!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Εδω και καποιο καιρο εχουμε δημιουργησει ενα Φιλοζωικο σωματείο στην Λάρισα. Ειχαμε βρει κάποια κουταβια τα οποια υιοθετηθηκαν. Το ενα απο αυτα (το πιο μικροσωμο) πηγε στην Αθηνα πριν απο κανενα μηνα. Με παιρνει λοιπον πριν λιγο η ιδιοκτητρια και μου λεει οτι το κουταβι ειναι σε μαυρα χαλια και δεν ξερουν αν θα ζησει. Εκανε 2 φορες διάρροια χωρις αιμα και την πηγε κατευθειαν στον γιατρο. Ειχε πυρετο και ο γιατρος την παρακολουθει στο ιατρειο του. Ειναι στον ορο το κουταβι. Η κοπελα του κανει κανονικα τα εμβολια, δεν την εχει βγαλει απο το σπιτι ουτε μια φορα για να μην κολλησει τιποτα, σφουγγαριζει 3 φορες την ημερα με detol για να μην υπαρχουν μικροβια στο πατωμα, εχει αντικουνουπικα σε ολες τις πριζες για να μην την τσιμπησει τιποτα, δεν της δινει τιποτε αλλο εκτος απο την ξηρα της και γενικοτερα ειναι η τελεια σκυλομαμα. Οταν την πηγε στον γιατρο, της απεκλεισε μορβα και τυφο αλλα δεν της ειπε τιποτε αλλο. Τι μπορει να ειναι αυτο? Εχετε καμια ιδεα? Εχει τυχει σε κανεναν άλλο???

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αν δεν ξέρει ο γιατρός σίγουρα δεν ξέρω εγώ αλλά αν φοβάται καλύτερα να πάρει και μια δεύτερη γνώμη .
Ή μάλλον αν δεν της εχει δώσει κάποια λύση να παει γρήγορα και σε άλλον.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Πόσων μηνών είναι το κουτάβι;
Με δυό φορές διάρροιες, το έβγαλαν ετοιμοθάνατο;
Εντύπωση μου κάνει.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Είναι περίπου 3 μηνων το κουταβι! Απλα δεν μπορουσε να σταθει ορθιο και εκανε πανω του διαρροια! Δεν μπορω να σας πω κατι παραπανω γιατι ουτε ο γιατρος ειπε κατι παραπανω!