Τα φώτα σας παρακαλώ

toy

New Member
13 Μαρτίου 2018
1
1
50
Καλησπέρα σε όλους

Νέος στο forum, δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία από σκυλιά και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Από μία σχετικά γρήγορη αναζήτηση που έχω κάνει θεωρώ ότι την πρώτη σειρά του Post πρέπει να την έχετε διαβάσει πάρα πολλές φορές έως σήμερα εδώ μέσα.
Λοιπόν για να μην μακρηγορώ δεν έχω εμπειρία όπως σας είπα, θα ήθελα ένα σκύλο για συντροφιά σε διαμέρισμα, είμαστε μία οικογένεια με ένα παιδί στην εφηβεία που λείπουμε αρκετά από το σπίτι (Θεσσαλονίκη).
Ο γνώμονας στην επιλογή μου είναι πρωτίστως να μην κάνουμε κακό στο ζωντανό κυρίως λόγο της απειρίας μας και προφανώς λόγω της απουσίας περίπου 5-6 ώρες θα πρέπει να είναι μόνο του.
Δεν έχω κάποιο κόλλημα να είναι καθαρόαιμο, ράτσα κλπ.
Όποιος μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στην περίπτωση μου και να με καθοδηγήσει θα ήταν καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Like
Reactions: AGRIAN

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Καλησπέρα... Γνώμη μου είναι στο κοντινότερο καταφύγιο σκύλων της περιοχής σου να πας να βρει ενα μικρό σκυλακι κοκονοειδες και είμαι σιγουρος ότι θα τα πάτε τελεια ..
Αφού δεν έχεις θέμα με ρατσα κτλπ το καταφυγειο είναι μονοδρομος ...το μικρο σκυλάκι έχει λιγότερες απαιτήσεις

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα σε όλους

Νέος στο forum, δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία από σκυλιά και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Από μία σχετικά γρήγορη αναζήτηση που έχω κάνει θεωρώ ότι την πρώτη σειρά του Post πρέπει να την έχετε διαβάσει πάρα πολλές φορές έως σήμερα εδώ μέσα.
Λοιπόν για να μην μακρηγορώ δεν έχω εμπειρία όπως σας είπα, θα ήθελα ένα σκύλο για συντροφιά σε διαμέρισμα, είμαστε μία οικογένεια με ένα παιδί στην εφηβεία που λείπουμε αρκετά από το σπίτι (Θεσσαλονίκη).
Ο γνώμονας στην επιλογή μου είναι πρωτίστως να μην κάνουμε κακό στο ζωντανό κυρίως λόγο της απειρίας μας και προφανώς λόγω της απουσίας περίπου 5-6 ώρες θα πρέπει να είναι μόνο του.
Δεν έχω κάποιο κόλλημα να είναι καθαρόαιμο, ράτσα κλπ.
Όποιος μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στην περίπτωση μου και να με καθοδηγήσει θα ήταν καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υιοθεσία και να μην είναι και κουτάβι (έχουν απαιτήσεις). Η καλύτερη λύση. Υπάρχουν πανέμορφα σκυλιά και σαν όψη και σαν χαρακτήρες και εδώ θα είμαστε, δεν θα το μετανοιώσεις ούτε ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

• Like
Reactions: Allendog and AGRIAN

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Αφού δεν έχεις θέμα με ρατσα κτλπ το καταφυγειο είναι μονοδρομος ...το μικρο σκυλάκι έχει λιγότερες απαιτήσεις
Αρκεί να μην είναι τύπου τζακ ράσελ γιατί θα πάει για λεξοτανίλ ο άνθρωπος.
Συμφωνώ με τα παραπάνω αν και θα ψήφιζα και έως και μεσαίου μεγέθους με χαμηλά ή μεσαία επίπεδα ενέργειας.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Καλά προφανώς και δεν εννοώ το μίνι διάολο σκύλο :D .. Γιαυτο και είπα κοκονοειδες που αν δεν κάνω λαθος είναι πιο ηρεμα